Urutan A Train tiket AYEUNA

Tiket Tiket Kereta SBB Murah Sareng Ruteu Perjalanan

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tiket karéta SBB murah jeung Harga perjalanan SBB tur mangpaat.

 

jejer:1. SBB ku Sorotan Train
2. Ngeunaan SBB3. Sawangan Top Pikeun Kéngingkeun Tiket Train SBB Murah
4. Sakumaha seueur harga tiket SBB5. Jalur Wisata: Naha langkung saé nyandak karéta SBB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon anu bédana antara Standar, Day Pass, sareng Supersaver dina SBB7. Naha aya langganan SBB
8. Sabaraha lami sateuacan angkat ka SBB dugi9. Naon jadwal karéta SBB
10. Stasiun karéta mana anu dilayanan ku SBB11. FAQ SBB

 

SBB ku Sorotan Train

  • The Railway Federal Swiss, SBB, nyaéta perusahaan karéta nasional anu beroperasi di Swiss.
    • Karéta SBB aya dina peringkat luhur sistem rel nasional di Éropa, sareng di 2017 rengking kahiji pikeun kualitas jasa, réngking kaamanan, sareng indéks kinerja.
    • 25 juta panumpang ngumbara ku SBB unggal dinten.
    • Layanan karéta SBB mangrupikeun jasa karéta anu paling pas dina waktos di dunya, kalayan kirang ti 3 menit reureuh rata-rata.
    • Torowongan karéta SBB pangpanjangna, torowongan Gotthard Base, dina Swiss Alps, ukuran 57.1 kilométer sareng netepkeun catetan dunya.
    • SBB ngagaduhan 3 basa resmi: Jerman, Perancis, sareng Itali. kituna, Stasion karéta SBB dingaranan sareng ditandaan saluyu sareng patempatan: nami stasiun sareng tanda di kota bilingual aya dina basa lokal, sareng naha anjeun tiasa ningali nami kadang sapertos kieu SBB CFF FFS.

Ngeunaan SBB

SBB mangrupikeun jasa karéta Swiss anu salah sahiji anu pang saé di dunya.

Perusahaan karéta SBB Swiss dioperasikeun di saluruh Swiss, jeung 798 stasiun karéta, jeung 721 tiket karéta titik dijual. Perusahaan karéta SBB milik nagara saprak 1 Januari, 1999, hartosna nagara féderal nyepeng 100% tina saham.

 

Sbb ngalatih salju

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian ngalatih tikét pikeun SBB

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Sawangan Top Pikeun Kéngingkeun Tiket Train SBB Murah

jumlah 1: Kéngingkeun tikét SBB sateuacana

Tiket karéta SBB sayogi online dugi ka 60 dinten sateuacan tanggal perjalanan anjeun. Nalika anjeun mesen tiket karéta sateuacanna, anjeun kéngingkeun tikét anu paling murah sareng tikét karéta SBB anu paling murah terbatas pisan. Saterusna, Harga tiket karéta SBB melonjak nalika dinten perjalanan anjeun caket, janten dina raraga ngahémat artos dina mésér tikét karéta SBB anjeun, kéngingkeun tiket karéta anjeun sateuacanna. Ngahémat artos kana tikét karéta SBB, mésér tikét awal.

jumlah 2: Perjalanan ku SBB salami periode puncak

Tiket karéta SBB nyaéta langkung mirah dina periode kaluar-puncak, dina awal minggu, jeung beurang. Anjeun tiasa pastikeun pikeun kéngingkeun tiket karéta langkung mirah dina saminggu. Dinten Salasa, Rebo, sareng Kemis, Tiket karéta SBB paling hemat. Kusabab volume tina travelers bisnis mudik damel di énjing sareng sonten, tikét karéta hargana langkung seueur. kituna, jauh langkung mirah pikeun ngumbara iraha waé antara siang sareng sonten. Dina akhir minggu mangrupikeun periode puncak pikeun karéta, khususna dina dinten Jumaah sareng dinten saptu. Harga tiket karéta SBB ogé naék dina liburan umum sareng liburan sakola.

jumlah 3: Pesen tikét anjeun pikeun SBB nalika anjeun yakin kana jadwal perjalanan anjeun

Karéta SBB aya dina paménta anu luhur, sareng ngan ukur 2 perusahaan karéta api sanés salaku persaingan, aranjeunna ayeuna tetep pilihan utama pikeun karéta di Swiss. Aranjeunna tiasa mampuh nyetel larangan tikét karéta sapertos anu aranjeunna ngagaduhan anu nyaram bursa atanapi ngabalikeun duit kecuali éta mangrupikeun jinis tiket. Sanaos masih aya situs web dimana anjeun tiasa ngajual tikét anu kadua ka jalma, SBB henteu kéngingkeun penjualan tikét kadua. Kumaha carana ieu ngabantosan anjeun ngahémat artos? Mesen tikét anjeun ngan nalika yakin tina jadwal anjeun bakal nyalametkeun anjeun tina booking hiji tikét dua kali sabab aya anu muncul sareng anjeun moal tiasa nganggo tiket aslina.

jumlah 4: Mésér tikét SBB anjeun dina Save A Train

Simpen karéta api panggedéna, pangsaéna, jeung tawaran pangmayaran kanggo tiket karéta di Éropa. Hubungan kami sareng seueur operator karéta api, sumber tikét karéta, sareng kami terang kana algoritma téknologi méré kami aksés ka nganyahokeun tikét karéta murah. Kami henteu ngan ukur nawiskeun poéna tikét karéta murah pikeun SBB nyalira; kami nyayogikeun anu sami kanggo alternatif sanés ka SBB.

Harga Lyon ka Basel Train

Harga Zurich ka Basel Train

Paris ka Harga Basel Train

Lucerne ka Basel Harga Train

 

SBB Train di Swiss

 

Sakumaha seueur harga tiket SBB?

Tiket SBB mimitian ti € 12,50 dugi ka € 125 kanggo hiji perjalanan karéta. The harga tikét karéta SBB gumantung kana jinis tikét naon, tujuan, sareng nalika anjeun milih ngumbara:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar€ 12,50 – € 35€ 28 – € 55
Kelas kahiji€ 50 – € 95€ 50 – € 125

 

Jalur Wisata: Naha langkung saé nyandak karéta SBB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang

1) Anjeun Anjog ka Puseur dayeuh. Ieu mangrupikeun kaunggulan karéta SBB upami dibandingkeun sareng kapal terbang. Karéta SBB sareng sadayana perjalanan karéta séjén ti mana waé di kota dugi ka tengah kota salajengna, doesn’t matter if it is a cagar alam atanapi kampung. Éta ngahémat waktos sareng biaya taksi tina bandara ka pusat kota. Kalayan eureun karéta, éta gampang pikeun angkat ka mana waé di kota anu anjeun badé angkat. Henteu masalah anu anjeun angkat, Jenéwa, Basel, Zermatt, atanapi Zurich, halte puseur kota mangrupikeun kaunggulan utama karéta SBB!

2) Bepergian nganggo pesawat terbang meryogikeun anjeun aya di bandara sahenteuna sababaraha jam payun waktos hiber anjeun. Anjeun kedah ngalangkungan cek kaamanan sateuacan diidinan naek pesawat. Kalayan karéta SBB, anjeun ngan ukur kedah aya di stasiun kirang ti sajam sateuacana bahkan kadang kirang. Nalika anjeun ogé mertimbangkeun waktos éta peryogi anjeun ngalangkungan ti bandara ka pusat kota, anjeun bakal sadar yén karéta SBB langkung saé tina segi total waktos perjalanan.

3) Dina permukaan, harga tiket karéta SBB sigana langkung mahal tibatan tikét udara anggaran. Sanajan, lamun ngabandingkeun sadayana tuduhan anu kalibet, Tiket karéta SBB gaduh tawaran harga anu langkung saé. Kalayan biaya anu sanés sapertos waragad koper anu anjeun teu kedah mayar dina karéta, ngumbara ku SBB nyaeta pangsaéna.

4) Karéta anu ramah lingkungan. Dina ngabandingkeun antara karéta sareng pesawat, karéta bakal salawasna kaluar dina luhur. Kapal terbang ageung ngotorkeun bumi ku kadar karbon tinggi sareng co2 anu aranjeunna hasilkeun. Karéta dina panggunaan ngabandingkeun kirang langkungna tapak suku Karbon tibatan kapal terbang.

Harga Karéta Chur pikeun Kérs

 

Naon anu bédana antara Standar, Day Pass, Saver Day Pass, sareng Supersaver dina SBB?

SBB ngagaduhan sababaraha jinis tikét pikeun anggaran anu béda sareng jinis wisatawan: naha éta bisnis atanapi rineh. Anjeun tiasa yakin yén salah sahiji tikét ieu cocog sareng anjeun.

Tiket SBB Standar:

The Tikét SBB Standar nyaéta anu paling fleksibel dina sadaya tikét SBB. Tiket karéta ieu kanggo titik-ka-titik 1 jalan atanapi buleud. Istilah sanésna, tiket standar SBB nyaéta kartu wisata klasik. paling importantly, tikét karéta ieu sah pikeun sadidinten anjeun milih dina waktos mésér, sareng dugi 5 Kami dinten salajengna. Salaku tambahan, anjeun tiasa mésér tikét SBB point-to-point kanggo kelas 1 sareng 2. Kauntungan sanés anu hadé tina tikét point-to-point nyaéta barudak dugi ka umur 6 ngarambat gratis. Istilah sanésna, anjeun tiasa ngumbara di mana waé anu anjeun pikahoyong sareng di kelas mana waé, dina perjalanan anjeun ti A dugi ka B.

 

 

SBB Day Pass sareng Saver Day Pass Tikét:

Kalayan kartu perjalanan Saver Day Pass, anjeun tiasa mayar sakedik € 27 per perjalanan. Tikét Day Pass sayogi ngan ukur upami anjeun kéngingkeunana sateuacanna, aranjeunna henteu sayogi di stasiun karéta, sakumaha mimiti salaku 60 dinten sateuacan tanggal angkat anjeun. Anjeun ogé tiasa mesen tikét karéta jenis ieu sadinten sateuacan perjalanan. Sumawona, tikét Saver Day Pass valid pikeun kapal, beus, atanapi perjalanan trem.

SBB Supersaver Tikét:

Kelas tikét ieu henteu fleksibel sapertos tikét karéta Standar SBB, tapi langkung mirah tibatan tikét karéta anu sanés. Tikét Supersaver SBB nawiskeun dugi ka 70% diskon dina tikét standar. Béda sareng tikét karéta standar, jenis tikét ieu nawiskeun ongkos panghandapna dina perjalanan khusus ti A dugi ka B. Hartina, anjeun moal tiasa hurung sareng mareuman stasiun mana waé, kacuali di stasiun anjeun parantos nga-book.

Kartu perjalanan Day Pass masihan anjeun kalenturan dina tanggal perjalanan. Istilah sanésna, anjeun tiasa ngarambat iraha waé anu anjeun pikahoyong, dina dinten tanggal angkatna.

Dianteur kana Harga Karéta Zurich

Harga Karéta Lucerne ka Zurich

Bern ka Zurich Harga Train

Harga Jenéwa ka Zurich Train

 

Naha aya langganan SBB?

Ngan warga Lokal anu tiasa mésér kartu wisata GA, anu dasarna hiji kartu pikeun sagalana. Kartu perjalanan GA valid dina sadayana angkutan umum di Swiss.

Anjeun tiasa mésér na di:

– Konter tikét SBB.

– Di palayanan pelanggan lokal SBB 848 44 66 88

– Ti staf dina karéta SBB sareng beus.

Familia GA Travelcard

Barudak sareng nonoman déwasa dugi ka umur 16 sareng kolotna tiasa nampi diskon dina kartu wisata Familia GA. Kartu ieu sayogi upami sahenteuna hiji anggota kulawarga ngagaduhan kartu kiridit SBB ieu.

Sadaya anu ngagaduhan Familia GA ngaraos harga anu saé pisan dikirangan pikeun kartu wisata GA anu sanés. Salaku tambahan, kulawarga tiasa mutuskeun naha aranjeunna badé mésér Familia GA kanggo kelas 1 atanapi 2.

Seven25 Travelcard

Lamun anjeun 25 éta sadayana ngeunaan senang, sareng ayeuna nganggo kartu tujuh25, anjeun tiasa iinditan henteu aya watesna tina 7 pm. Hartina, Kartu wisata ieu sah antara 7 pm eta 5 Kami. janten, kumaha jalanna? Tujuh25 anu dieusian kana kartu perjalanan Swiss Pass anjeun sareng anjeun tiasa nganggo pikeun lirén waé.

Basel dugi ka Harga Kereta Interlaken

Harga Jenéwa ka Zermatt Train

Bern ka Zermatt Harga Train

Harga Karéta Lucerne ka Zermatt

 

SBB Train Travel di Swiss

 

Sabaraha lami sateuacan angkat ka SBB dugi?

Pikeun kéngingkeun SBB anjeun sareng leres dina waktosna, karéta api nyarankeun yén anjeun sumping sahenteuna 1 jam sateuacan karéta SBB anjeun angkat. Kami di Save A Train kumargi kami sering ngumbara dina karéta SBB, nyarankeun sumping malah 30 menit sateuacanna, janten anjeun teu kedah buru-buru ngalangkungan stasion karéta ageung pikeun néwak karéta. Salaku tambahan, sajam cekap cekap waktos pikeun ngaraosan toko-toko sareng tuangeun tuangeun sareng kéngingkeun barang-barang anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan karéta janten lancar-gancang.

 

Naon jadwal karéta SBB?

Anjeun tiasa mendakan sacara real-time dina halaman homepage kami dina Simpen A Train. Ngan ngetik dina lokasi anjeun ayeuna sareng tujuan anu dipikahoyong, sareng kami bakal nunjukkeun inpormasi anu diperbarui pikeun jadwal karéta.

 

Stasiun karéta mana anu dilayanan ku SBB?

Aya deui 10 stasiun dilayanan ku jasa karéta SBB.

Stasiun Zurich SBB nyaéta Stasion Zurich Central (Nami lokal nyaéta Zurich HB). Ieu mangrupikeun stasion karéta SBB pangageungna di Zurich sareng tempatna di jantung Zurich, deukeut Walungan Limmat.

Bern mangrupikeun ibukota Switzerland sareng stasiun karéta anu pang caketna sareng Universitas Bern dina Kuartal Langgasse.

Di Jenéwa Ayeuna Karéta SBB angkat sareng sumping ti Stasion Pusat Jenéwa, di tengah kota.

Basel Stasion SBB mangrupikeun stasion perbatasan panggedéna di Éropa. Maksudna mah Ti Swiss, anjeun tiasa angkat ka Jérman, Perancis, Austria, sareng Walanda kalayan jasa karéta SBB. paling importantly, nyaéta 50 toko sareng réstoran di stasiun Basel, dimana anjeun tiasa balanja pikeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan. Contona, anjeun tiasa mésér snacks sareng souvenir menit terakhir. Ti stasiun Basel SBB, sareng stasion utama anu tiasa anjeun angkat nyaéta Frankfurt, Paris, sareng Salzburg.

Basel dugi ka Harga Kereta Interlaken

Harga Jenéwa ka Zermatt Train

Bern ka Zermatt Harga Train

Harga Karéta Lucerne ka Zermatt

 

FAQ SBB

Dupi Sapédah Dilereskeun Di Dewan Umum Karéta SBB?

Sapédah diidinan dina karéta SBB. Anjeun tiasa mésér tikét pikeun aranjeunna di stasion, sareng ngadaptar sapédah salaku koper atanapi bawa kana karéta salaku koper tangan.

Naha Barudak Wisata Gratis dina Karéta SBB?

Leres dina sababaraha kasus, ngiringan barudak anu umurna langkung alit ti genep taun gratis. Salaku tambahan, barudak ti umur genep, sareng dugi ka aranjeunna 16 perjalanan ulang taun satengah harga.

Dupi Pets Diidinan dina Karéta SBB?

nuhun, anjing diidinan salami aranjeunna iinditan dina peti panumpang atanapi van koper.

Naon prosedur pasantrén pikeun SBB?

Anjeun kedahna dugi ka stasion sahenteuna 1 jam sateuacan waktos angkat karéta anjeun, sareng nunjukkeun KTP ka inspektur tikét pikeun mastikeun.

FAQ SBB Anu Paling Dipénta – Dupi abdi tiasa nyéépkeun korsi sateuacanna dina SBB?

anjeun tiasa cadangan dina karéta a abdi terangdi ti payun nepi ka 5 panumpang dina harga € 5 per korsi. Sanajan, reservasi kedah aya handapeun nami jalmi anu nuju ngumbara.

Naha aya jasa Wi-Fi di jero SBB?

nuhun. Anjeun tiasa ngarasakeun bebas Wifi jasa dina sadaya karéta SBB sareng sadaya kelas perjalanan dugi ka 60 menit.

 

Sbb ngalatih salju ageung

 

Upami anjeun nuju maca ka éta, anjeun terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan karéta SBB anjeun sareng siap mésér tikét karéta SBB anjeun Simpen A Train.

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

Dénmark DSB

Dénmark DSB

Karéta api Thalys

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

karéta intercity

Kareta Intercity

SJ Swédia Karéta

SJ Swédia

Karéta wates internasional International NS

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france ka karéta switch Switzerland

SNCF TGV Lyria

Perancis nasional SNCF Karéta

SNCF Ouigo

NSB VY Norwégia

NSB Vy Norwégia

Swiss Sbb karéta

SBB Swiss

Kareta lokal CFL Luxembourg

CFL Luksemburg

Thello Itali <> Prancis nyebrang karéta api

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Karéta wengi Éropa ku garis wengi kota

Kareta wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Pejabat Républik Céko Mav operator karéta api

Mav Czech

Kareta TGV Perancis Highspeed

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !