Urutan A Train tiket AYEUNA

Tiket Train SNCB Murah Sareng Harga Wisata

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tiket karéta SNCB murah jeung Harga perjalanan SNCB jeung kaunggulan.

 

jejer:1. SNCB ku Sorotan Train
2. Ngeunaan SNCB3. Sawangan Top Pikeun Kéngingkeun Tiket Karéta SNCB Murah
4. Sakumaha seueur harga tikét SNCB5. Naha langkung saé nyandak karéta SNCB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon bedana kelas hiji sareng kelas dua?7. Naha aya langganan SNCB
8. Sabaraha lami sateuacan angkatna SNCB dugi9. Naon jadwal karéta SNCB
10. Stasiun mana anu dilayanan ku SNCB11. FAQ SNCB

 

SNCB ku Sorotan Train

  • Perusahaan karéta nasional, SNCB, ngalayanan 244 juta panumpang unggal taun.
  • Unggal dinten, parusahaan karéta nasional nyandak 61 sarébu jalma dina Bélgia sareng tujuan na di Éropa.
  • Perusahaan karéta nasional mangrupikeun panyadia jasa mobilitas pangbadagna Bélgia di nagara éta.

Ngeunaan SNCB

Perusahaan karéta Nasional Bélgia, SNCB, didirikan dina 1926.

SNCB nawiskeun jasa karéta dina Bélgia sareng ka Éropa. Kalayan tikét anu leres, anjeun tiasa didatangan sadayana anu pangsaéna tempat pakansi di Éropa. Beda sareng kategori tikét sareng langganan kartu, SNCB ngalaksanakeun kabutuhan dulur.

Karéta sering di Brussel – Ghent, Antwerp – dipaké, Brussel – Namur. Anjeun ogé tiasa sumping ka nagara-nagara tatangga di Éropa nganggo karéta SNCB.

Di sakuliah korporasi, deukeut ka 20,000 pagawé anu damel di jaringan karéta sareng beus mastikeun yén panumpang aman dugi ka tujuanana unggal dinten.

 

Tikét Train SNCB Murah

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian ngalatih tikét pikeun SNCB

Simpen A Train iPhone ios App

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Sawangan Top Pikeun Kéngingkeun Tiket Karéta SNCB Murah

jumlah 1: Pesen tikét SNCB anjeun sateuacana

Hargana Tikét karéta SNCB naék nalika dinten perjalanan beuki caket. Anjeun tiasa ngahémat artos ku nyalira tikét karéta SNCB sajauh-jauhna ti dinten angkat. Tiket karéta SNCB sayogi ti mimiti 3 ka 6 sasih payun na miang karéta. Pesenan mimiti mastikeun yén anjeun kéngingkeun tikét karéta SNCB paling hemat. Aranjeunna ogé terbatas dina nomer, jadi gancang anjeun mesen, anu langkung murah pikeun anjeun. Ngahémat artos kana tikét karéta SNCB, mésér tikét anjeun ASAP.

jumlah 2: Perjalanan ku SNCB salami periode puncak

Tiket karéta SNCB langkung mirah salami période off-puncak, dina awal minggu, sareng siang siang. Anjeun tiasa pastikeun pikeun kéngingkeun tiket karéta langkung mirah dina saminggu. Dinten Salasa, Rebo, sareng Kemis, Tiket karéta SNCB paling hemat. Kusabab volume bisnis wisatawan komuter damel di énjing sareng énjing, tiket karéta langkung mahal salami jam-jam éta. Jauh langkung mirah pikeun ngumbara iraha waé antara saatos énjing sareng sateuacan sonten. Dina akhir minggu mangrupikeun periode puncak pikeun karéta, khususna dina dinten Jumaah sareng dinten saptu. Harga tiket karéta SNCB ogé naék dina liburan umum sareng liburan sakola.

jumlah 3: Pesen tikét anjeun pikeun SNCB nalika anjeun yakin kana jadwal perjalanan anjeun

Karéta SNCB aya dina paménta anu luhur, sareng sakedik persaingan, aranjeunna ayeuna tetep pilihan utama pikeun karéta di Bélgia. SNCB mampuh netepkeun larangan tikét karéta sapertos anu dipasihkeun anu ngalarang pertukaran tikét atanapi ngabalikeun duit kecuali éta mangrupikeun tikét Bisnis jinis. Sanaos masih aya halaman wéb forum dimana anjeun tiasa ngajual tikét anjeun anu kadua pikeun jalma, SNCB henteu kéngingkeun penjualan tikét kadua. Kumaha carana ieu ngabantosan anjeun ngahémat artos? Mesen tikét anjeun ngan nalika yakin tina jadwal anjeun bakal nyalametkeun anjeun tina booking hiji tikét dua kali sabab aya anu muncul sareng anjeun moal tiasa nganggo tiket aslina.

jumlah 4: Mésér tikét SNCB anjeun dina Save A Train

Simpen karéta api panggedéna, pangsaéna, jeung tawaran pangmayaran kanggo tiket karéta di Éropa. Hubungan kami sareng seueur operator karéta, sumber tikét karéta, sareng kanyaho kami ngeunaan algoritma téknologi masihan Simpen A Train aksés kana tawaran tikét karéta anu paling murah. Kami henteu ngan ukur nawiskeun poéna tikét karéta mirah pikeun SNCB nyalira; kami nyayogikeun anu sami pikeun alternatif séjén pikeun SNCB sareng kami bangga kalayan layanan palanggan anu pangsaéna di pasar rel.

Brussel ka Antwerp Harga Karéta

Amsterdam ka Antwerp Harga Karéta

Harga Kereta Api Lille ka Antwerp

Paris ka Antwerp Harga Karéta

 

Karéta SNCB di Stasion

 

Sakumaha seueur harga tikét SNCB?

Tiket SNCB mimitian ti € 2,5 dugi ka € 20 kanggo hiji perjalanan karéta. The harga tikét karéta SNCB gumantung kana naon jinis tikét anu anjeun mésér sareng nalika anjeun milih perjalanan:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar€ 2,50 – € 15.00€ 15 – € 30
Kelas kahiji€ 10.50 – € 20€ 21 – € 46

 

Naha langkung saé nyandak karéta SNCB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang

1) Anjeun sumping di Pusat Kota. Ieu mangrupikeun kaunggulan karéta SNCB upami dibandingkeun sareng kapal terbang. Karéta SNCB na kabéh perjalanan karéta séjén ti mana waé di kota ka tengah ti kota salajengna. Éta ngahémat waktos sareng biaya taksi tina bandara ka pusat kota. Kalayan eureun karéta, éta gampang pikeun angkat ka mana waé di kota anu anjeun badé angkat. Henteu masalah anu anjeun angkat, Brussel, Antwerp, dipaké, atanapi Liege, halte puseur kota mangrupikeun kaunggulan utama karéta SNCB!

2) Perjalanan nganggo kapal terbang ngabutuhkeun anjeun janten di bandara sahenteuna sababaraha jam sateuacan waktuna penerbangan anjeun. Anjeun kedah ngintalan cek kaamanan sateuacan diidinan pesawat na. Kalayan karéta SNCB, anjeun ngan ukur kedah aya di stasiun kirang ti 30 menit sateuacanna. Nalika anjeun ogé mertimbangkeun waktos éta peryogi anjeun ngalangkungan ti bandara ka pusat kota, anjeun bakal sadar yén karéta SNCB langkung saé dina hal waktos perjalanan total.

3) Dina permukaan, harga tikét karéta SNCB sigana langkung mahal tibatan tikét udara anggaran. Sanajan, lamun ngabandingkeun sadayana tuduhan anu kalibet, Tiket karéta SNCB gaduh tawaran harga anu langkung saé. Kalayan biaya anu sanés sapertos waragad koper anu anjeun teu kedah mayar dina karéta, iinditan ku SNCB pasti anu pangsaéna.

4) Karéta langkung ramah lingkungan nalika anjeun ngabandingkeun antara karéta sareng kapal terbang, karéta bakal kaluar di luhur. Kapal terbang ngotoran hawa anu lega kalayan tingkat karbon anu tinggi. Karéta ngabandingkeun masihan seueur kirang polusi karbon tibatan kapal terbang.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Naon bedana kelas hiji sareng kelas dua?

Aya sababaraha kelas tikét SNCB pikeun anggaran anu béda sareng jinis wisatawan. Anjeun tiasa mésér tikét standar pikeun kelas 1 atanapi kadua. Contona, kelas 2 bakal cocog pikeun perjalanan anu panjang sareng anggaran travelers. Tapi upami anjeun milari tempat manteng suku anjeun atanapi anjeun ngumbara bisnis sareng hoyong damel bari ngumbara, maka kelas 1 cocog pikeun anjeun.

 

 

Naha aya langganan SNCB?

Pikeun warga Bélgia, aya sababaraha jinis langganan, tikét Usum Unlimited, sareng Musim Standar. Pikeun Internasional kami nyarankeun mésér lami sateuacanna teras anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu paling murah.

Duanana kartu tiasa mésér di:

– Konter tikét SNCB.

– Aplikasi SNCB.

Tiket SNCB Standar:

Tikét standar nyaéta tikét karéta paling fléksibel anu ditawarkeun SNCB. kituna, anjeun tiasa ngarambat dimana waé di Bélgia kalayan tikét karéta standar. Anjeun kedah dicatet yén tiket Standar mésér online, moal tiasa dibales deui. Sanajan, upami parantos aya parobihan dina rencana, anjeun tiasa ngabalikeun duit atanapi tukeur tikét dina konter tikét. Salaku tambahan, jasa ieu sayogi, sapoé sateuacan tanggal miang anjeun, atanapi pikeun 30 menit saatos anjeun ngagaleuh tikét.

Tikét Kulawarga ageung

Sadaya anggota kulawarga tiasa ngaraosan diskon hébat tikét SNCB. Salaku conto, barudak sahandapeun 12 ngarambat gratis, sareng dugi ka 50% dina tikét standar pikeun jalma dewasa sareng barudak langkung 12. Sumawona, kalayan tikét ieu, anjeun tiasa ngarambat sadaya karéta SNCB.

Kartu ieu sah kalayan kombinasi sareng kartu idéntifikasi poto, anu kedah dilangkungan yuswa panahan.

Tikét Musim Standar

Warga Belgian tiasa mésér Tiket Musim Standar, sareng nikmati perjalanan anu teu terbatas dina jalur anu sami. Istilah sanésna, pikeun harga 10 langganan bulan, aranjeunna tiasa ngarambat dina dua arah sakalian sakumaha anu dipikahoyong.

Tikét sabtu minggu

Tikét Akhir Minggu sah Jumaah-Minggu, sareng 50% diskon pikeun tujuan naon waé di Bélgia. janten, dimimitian di 7 pm dina Jumaah, anjeun tiasa ngumbara di mana waé di Bélgia, di kelas 1 atanapi 2. Salaku tambahan, istilah-istilah khusus ieu dugi ka peré ogé.

Brussel dugi ka Harga Géta Train

Antwerp kana Harga Karéta Ghent

Harga Karéta Halle dugi ka Ghent

Bruges dugi ka Harga Ghent Train

 

Sabaraha lami sateuacan angkatna SNCB dugi?

Hese akurat persis, tapi Save A Train nyarankeun yén anjeun dugi 30 menit sateuacan waktos angkat anjeun. Kalayan kerangka waktos ieu, anjeun ogé bakal gaduh waktos cekap pikeun balanja pikeun hal-hal anu anjeun peryogikeun ngadamel perjalanan karéta anjeun sakumaha nyaman sabisa.

 

Naon jadwal karéta SNCB?

Anjeun tiasa mendakan sacara real-time dina homepage kami dina Simpen A Train jadwal SNCB Train, Ngan ngetik dina lokasi anjeun ayeuna sareng tujuan anu dipikahoyong, sareng urang bakal nunjukkeun inpormasi anjeun.

Brussel pikeun Liege Harga Karéta

Antwerp kana Dinant Train Harga

Ghent kana Dinant Train Harga

Liege kana Dinant Train Harga

 

Stasiun mana anu dilayanan ku SNCB?

Stasion Brussel SNCB nyaéta Brussel – pusat, anu aya di jantung Bélgia.

Stasion SNCB pusat anu sanésna nyaéta di Antwerp, Karéta SNCB angkat sareng sumping ti Stasion Pusat Antwerp, caket ka hotél Blue Astrid anu éndah. Antwerp Tengah nyaéta stasion karéta pangsibukna kadua di Bélgia.

Karéta SNCB angkat di Ghent tina Ghent Saint Pieters setasion, anu mangrupakeun kota panggedéna katilu di Bélgia sareng panggedéna di Flanders.

Liege, Liege Guillemins mangrupikeun stasion karéta api pusat SNCB. kituna, Stasion karéta Liege nyambungkeun Bélgia ka nagara-nagara tatangga, ngajantenkeunana mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta paling rame di Wallonia. Sumawona, upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Jérman, Perancis, Luksemburg, atanapi Walanda ti Bélgia, langkung saé anjeun nyayogikeun tikét karéta SNCB anjeun sateuacanna.

dipaké (Brugge – Ngaran kota anu sami dina basa anu populér) stasion karéta api mangrupikeun stasiun karéta SNCB anu sibuk di Flanders. Salaku conto, ti Bruges, anjeun tiasa mesen tikét karéta anjeun ka anu sanés maksud populér di Bélgia: Ghent, Antwerp, sareng Brussel kirang ti sajam. Stasion karéta api Bruges aya di a 20 menit’ jarak leumpang ti puseur dayeuh, sareng alun-alun Markt Kota Tua anu éndah.

Stasion karéta SNCB di Leuven mangrupikeun stasion karéta utama di daérah Flemish Brabant di Bélgia. Stasiun karéta anu sibuk ieu ngahubungkeun daérah Flemish sareng daérah anu sanés sareng mangrupikeun salah sahiji puncak 5 stasiun karéta pangsibukna di Bélgia. kituna, Anjeun tiasa perjalanan karéta mun Brussel, Bandara Brussel, Leuven, Antwerp, sareng dasarna kota mana wae di Bélgia.

Mechelen atanapi Malinas, di kota Mechelen, ogé mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta pusat SNCB di Bélgia. Anjeun bakal mendakan di dieu 10 platform, ngalayanan jalur karéta Intercity, kaasup Bandara Brussel ti Antwerp. Salaku tambahan, anjeun tiasa mésér tikét SNCB anjeun ka Amsterdam, sarta Luksemburg, ngalangkungan Antwerp sareng Brussel.

 

FAQ SNCB

Dupi Sapédah Dilereskeun Di Dewan Umum Karéta SNCB?

Sapédah diidinan dina karéta SNCB. Upami anjeun gaduh sapédah anu tiasa dilipat, maka anjeun tiasa naék kana karéta, tanpa biaya. Sanajan, jinis motor anu sanés bakal ngarugikeun anjeun suplemen € 4 pikeun tikét karéta anjeun.

Naha Barudak Wisata Gratis dina Karéta SNCB?

nuhun, tapi ngan dugi ka umur anu tangtu. Barudak anu umurna langkung ngora tibatan umur 12 bakal ngumbara gratis nalika dibarengan ku panumpang anu déwasa.

Dupi Pets Diidinan dina Karéta SNCB?

nuhun, anjeun tiasa nyandak piaraan anjeun dina karéta, pikeun € 3 per perjalanan. Sanajan, piaraan kedah dina kalungguhan atanapi dina kantong, atanapi karinjang.

Naon prosedur pasantrén pikeun SNCB?

Sababaraha stasion gaduh pidangan éléktronik anu ngungkabkeun formasi karéta. saterusna, anggo ieu pariksa zona dimana nomer pelatih karéta nalika kapal karéta na sumping.

FAQ SNCB Paling Dipénta – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina SNCB?

anjeun tiasa cadangan a abdi terangdi ti payun on domestik SNCB karéta. anjeun bakal meunang pribadi korsi saatos ngadamel reservasi, tapi ieu sanés kedah.

Naha aya internét Wi-Fi di jero SNCB?

teu. Teu aya bebas Wifi internét dina karéta SNCB. Anjeun tiasa ngaraosan Wi-Fi gratis di stasiun karéta SNCB.

 

Tiket SNCB sayogi pikeun karéta ieu

 

Upami anjeun nuju maca ka éta, anjeun ayeuna terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan karéta SNCB anjeun sareng siap mésér tikét karéta SNCB anjeun Simpen A Train.

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

Dénmark DSB

Dénmark DSB

Karéta api Thalys

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

karéta intercity

Kareta Intercity

SJ Swédia Karéta

SJ Swédia

Karéta wates internasional International NS

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france ka karéta switch Switzerland

SNCF TGV Lyria

Perancis nasional SNCF Karéta

SNCF Ouigo

NSB VY Norwégia

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway SBB Swiss Kareta lokal CFL Luxembourg

CFL Luksemburg

Thello Itali <> Prancis nyebrang karéta api

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Karéta wengi Éropa ku garis wengi kota

Kareta wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Pejabat Républik Céko Mav operator karéta api

Mav Czech

Kareta TGV Perancis Highspeed

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator Trenitalia 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dsu- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !