(Paling Keri Dianyari On: 12/10/2019)

tips Train kanggo lelungan ing saindhenging Eropah sing penting kanggo lelungan. sepisanan, ana akeh alasan macem-macem kanggo lelungan kanggo Eropah. Sampeyan bisa uga pengin ndeleng kreteg ayu, stasiun sepur, lan merata sesawangan narik ati. Utawa mbok menawa sampeyan lelungan kanggo ndeleng budaya sange Italia. Ing tangan liyane, sampeyan uga lelungan kanggo bisnis. Nalika alasan kanggo lelungan tansah beda pendjalok tips lan Hacks kanggo lelungan tetep padha.

 

Sepur tips lan Hacks
Independent lelungan ing Eropah.

 

Tips Train Best & Hacks kanggo lelungan Eropah dening Sepur

Enggak Ngaruh anyar

sepisanan, ora nggawe kesalahan wong anyar saka nyoba kanggo ndeleng kabeh ing Eropah ing siji trip. Kejabi nyatanipun bilih Eropah kakèhen kanggo ndeleng ing siji trip, kutha ing Eropah uga kegedhen kanggo ndeleng ing siji trip. ing kasunyatan, iku luwih apik kanggo milih fokus kanggo trip lan kelet kanggo iku. Ing acara sing iki trip pisanan kanggo Eropah, sampeyan kudu nimbang populasi kaya France, Italia, bongso Spanyol, lan Jerman.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

tips Train kanggo Eropah rute

 

Rencana lan Book ahead

Sepur tips for pesenan ahead iku Ora mung pesenan karcis ahead wektu bantuan sampeyan budget bisa uga bantuan njamin sampeyan wis dilindhungi undhang-undhang kursi kanggo kabeh lelampahan. Ing cahya karcis pesenan awal kang entuk manfaat maksimum, disaranake ngangkut barang ing buku karcis sanalika padha dadi kasedhiya (2-3 sasi sadurunge lelampahan). tambahan, planning offseason trip bisa njamin sampeyan supaya akeh lan njaluk prices luwih apik. Ojo disebut, sing pesenan awal bisa mbantu supaya wong akèh lan queues gedhe. Salajengipun, yen sampeyan Book menyang hot spot wisata sak kaping dhuwur mangsa kaya Juli / Agustus, sampeyan kurang kamungkinan kanggo nemokke wong lokal lan liyane kamungkinan kanggo bakal diubengi dening turis. Dadi sanajan sampeyan isih bisa ndeleng kabeh pandelengan ing kaping sampeyan bakal kantun metu ing pengalaman asli. Ing acara sing lelungan minangka saperangan utawa ing klompok sing bisa anduweni hak prices diskon kanggo laku Panjenengan. Nanging elinga discounts iki mung bakal bener yen tetep bebarengan minangka saperangan / grup kanggo kabeh dadi lelampahan.

Zurich kanggo Paris Trains

Geneva to Paris Trains

Montpellier kanggo Paris Trains

Nice to Paris Trains

 

Documents Travel

First Sepur tips for dokumen travel iku: negara ing Eropah kathah duwe persetujuan antarane wong-wong mau sing ngijini turis kanggo pindhah antara tanpa nuduhake dokumen travel. Negara-negara ing Uni Eropah, ing tartamtu, ngidini penumpang kanggo ninggalake lan ketik tanpa gadhah kanggo nuduhake passports. Nanging, ora kabeh negara Uni Eropa Agencies ing privasi tapel wates karo mbukak iki kaya Croatia, Bulgaria, lan Romania. ing kontras, ana negara sing ora bagean saka Uni Eropah sing melok persetujuan kaya Swiss lan Norwegia.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Bern kanggo Trains Geneva

 

 

Gunakake Sepur tips karo prices tiket kita banget

Simpen A Train kepengin kanggo nyimpen minangka akeh dhuwit minangka bisa. Dadi search engine ketemu karcis murah. Mlebet kita situs saiki lan njupuk 3 menit kanggo nemokake karcis sepur sabanjuré. Sampeyan bisa mbayar nganggo kertu kredit, lan 10 opsi liyane.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/train-tips-hacks/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane
  • Yen sampeyan duwe situs web, sampeyan bisa nyambung menyang kita RSS Feed.