(Paling Keri Dianyari On: 10/01/2020)

Traveling kanggo Eropah ngimpi kayektenan kanggo supaya akeh. Lan yen sampeyan cukup bathi duwe kesempatan kanggo obah panggonan iki mati dhaftar ember Panjenengan lan ndeleng kabeh panggonan paling apik ing Eropah, sampeyan bakal pengin nggawe pengalaman minangka paweling bisa. So pay attention to how to Train Travel in Europe with Thalys.

travel Train cara savviest remet akèh nyawang ing Eropah. The Thalys punika baris Sepur dhuwur-kacepetan sing bisa njaluk sampeyan kabeh kutha-kutha utama ing gaya lan kacepetan.

 

Njaluk Ngerti Famous "Red Train"

Nalika Olahraga Travel ing Eropah karo Thalys, Sepur sing dikenal minangka "The Red Train" kanggo werna abang sregep engine sawijining, punika baris Sepur dhuwur-kacepetan sing bisa nyambung sampeyan 17 kutha tengen Eropah kulon comfort ing. Ing baris Thalys dumadi saka Perancis-Belgia dhuwur-kacepetan sepur, porsi Amsterdam liwat HSL ing. Kanthi Brussels porsi minangka penghubung kanggo baris, sampeyan bisa tekan kutha-kutha utama ing Eropah kayata Paris, Liege, Amsterdam, Antwerp, Cologne lan The Hague.

iki dhuwur-kacepetan sepur lelungan ing kecepatan kang 300 km per jam. Ing baris Sepur anyar iku pindhah saka Brussels kanggo Paris ing bab sing jam lan setengah. Lan sampeyan bisa pindhah saka Paris kabeh cara kanggo Amsterdam ing mung 3 jam lan 20 kula! The Thalys ndadekake luwih saka 50 babak Sepur lelungan saben dina. ana 27 sepur-sepur dina mlaku ing Paris - Brussels route piyambak.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Hanover kanggo Trains Cologne

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Milih kelas tengen

Padha duwe telung kelas layanan kanggo milih saka nalika sampeyan Travel Train ing Eropah karo Thalys - Standard, comfort, lan Premium.

Loro-lorone Comfort lan kelas Premium kurban "kelas 1st" lelenggahan ngendi sampeyan bisa seneng travel Sepur ing comfort saka kursi Reclining mulyo sing nyedhiyani liyane legroom. Regane milih Premium iku Staff Sepur kang ngawula Panjenengan meal lan ombenan ing jog. Sampeyan uga bakal duwe akses menyang bar Thalys ing Paris lan Brussels.

Ing kursi ing Comfort lan Premium sing disusun ing 2 + 1 pola. Lan ing saben Cabin, sampeyan bakal nemokake 1 Tabel lungguh, nggawe sampurna kanggo lelungan pasangan. Standar utawa "kelas 2" kursi ing 2 + 2 pola tengen mobil.

Kabeh kelas kurban internet WiFi melu, akses kanggo garis prasmanan lan soket daya eksklusif kanggo plugging ing piranti.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Thalys (comfort 2) - Brussels kanggo Paris

 

Tuku Tiket Travel Train ing Eropah karo Thalys

Iku lampu kanggo nggawe leladen Sepur yen arep lelungan ing sepur Thalys. The Thalys trains are high demands so make sure you book your train ticket as much as possible in advance.

Sampeyan bisa cadangan kursi ing Thalys nganti 90 dina ing advance. Lan yen sampeyan Book Panjenengan Train Ticket Awal, sampeyan bisa nyimpen nganti 75%!

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

To make reservations to Train Travel in Europe with Thalys, Book A Train Online. Kita bisa karo Thalys kanggo njamin sampeyan lagi ora daya biaya pesenan lan tarif paling apik.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-europe-thalys/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)