(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/01/2020)

Iinditan ka Éropa ieu impian datangna bener keur jadi loba. Tur upami Anjeun salah geus cukup untung mun boga kasempetan pikeun keletik tujuan ieu kaluar daptar LIPI Anjeun sarta ningali sagala tempat pangalusna di Éropa, Anjeun gé rék nyieun pangalaman salaku memorable sabisa. So pay attention to how to Train Travel in Europe with Thalys.

perjalanan karéta téh cara savviest mun squeeze loba sightseeing di Éropa. The Thalys mangrupakeun garis karéta-speed tinggi nu bisa meunang anjeun sakabeh kota utama di gaya na speed.

 

Dibere nyaho nu Inohong "Beureum Train"

Lamun anjeun karéta Travel di Éropa kalawan Thalys, Kareta nu dipikawanoh salaku "nu Beureum Train" pikeun warna beureum vibrant sahiji engine na, nyaéta garis karéta-speed tinggi nu bisa nyambungkeun anjeun 17 kota di sakuliah Éropa kulon kanyamanan di. Garis Thalys diwangun ku Perancis-Belgian karéta-speed tinggi, porsi Amsterdam via HSL nu. Kalawan Brussel porsi salaku hub pikeun jalur, anjeun bisa ngahontal kota utama di Éropa kayaning Paris, Liege, Amsterdam, Antwerp, Cologne jeung Den Haag.

ieu karéta-speed tinggi ngarambat dina speeds tina 300 km per jam. Garis karéta téh rusiah balik ti Brussel ka Paris di handapeun sajam satengah. Tur anjeun tiasa pindah ti Paris sagala jalan ka Amsterdam dina wungkul 3 jam jeung 20 abdi! The Thalys ngajadikeun leuwih ti 50 buleud karéta lalampahan unggal poé. Nyaéta 27 kareta sapoé ngajalankeun Paris - Brussel jalur nyalira.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Milih Kelas nu Katuhu

Aranjeunna mibanda tilu golongan jasa milih ti nalika anjeun Travel Train di Éropa kalawan Thalys - Standar, ngarareunahan, jeung premium.

Duanana kanyamanan sarta kelas Premium nawiskeun "kelas 1st" seating dimana anjeun bisa ngarasakeun perjalanan karéta dina kanyamanan tina korsi reclining cozy nu nyadiakeun leuwih legroom. The tibalik tina milih Premium éta staf nu karéta urang ngawula Anjeun kadaharan sarta inuman dina korsi Anjeun. Anjeun oge kudu aksés ka lounges Thalys di Paris jeung Brussel.

The korsi di kanyamanan sarta Premium nu disusun dina 2 + 1 corak. Sarta dina unggal kabin, anjeun bakal manggihan 1 méja diuk, sahingga sampurna pikeun iinditan pasangan. Baku atawa "kelas 2nd" korsi téh dina 2 + 2 pola sakuliah mobil.

Sakabéh kelas nawiskeun internét WiFi onboard, aksés ka bar Tambaksari jeung stop kontak kakuatan ekslusif anjeun plugging dina alat Anjeun.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Thalys (ngarareunahan 2) - Brussel ka Paris

 

Meuli Tiket pikeun Travel Train di Éropa kalawan Thalys

Ieu wajib nyieun reservations karéta lamun rék indit dina karéta Thalys. The Thalys trains are high demands so make sure you book your train ticket as much as possible in advance.

Anjeun tiasa cagar korsi anjeun dina Thalys nepi ka 90 dinten sateuacanna. Tur upami Anjeun salah Buku anjeun Train tiket Awal, Anjeun tiasa nyimpen nepi ka 75%!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

To make reservations to Train Travel in Europe with Thalys, Buku A Train Online. Urang ngerjakeun Thalys pikeun mastikeun nu nuju teu boga muatan sagala waragad booking jeung meunang ongkos pangsaena.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-europe-thalys/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)