(Paling Keri Dianyari On: 05/11/2019)

Jerman pamer gunung nggumunake, ambegan-njupuk deso lan kutha cosmopolitan kang ndadekake travel Sepur ana pengalaman sisan. ana akeh panggonan apik to see including Berlin, Munich, hamburg, Cologne, lan Frankfurt. Iki hot spot lan kutha-kutha cilik sing kabeh interconnected dening uga-diatur hi-kacepetan Sepur sistem. Iki ndadekake travel Sepur ing Jerman supaya gampang. Punika guide kanggo holidaymakers kanggo travel Sepur ing Jerman kanggo mesthekake paling sampeyan duwe lelampahan nyenengake bisa.

 

Sepur beda kasedhiya

Jaringan sepur Jerman dilakokno dening Deutsche Bahn. Iki menehi nomer jinis sepur kanggo ngeterake sampeyan loro dina lan wengi. Jaringan sepur utama ing Jerman digawe serep saka sepur regional (kayata Express regional) lan sepur Intercity. sepur Intercity operate ing njero lan internasional ing antarané kutha tombol.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

travel Train alam ing Jerman

 

Ana uga cara liya kanggo Olahraga travel ing Jerman kayata dhuwur-kacepetan sepur domestik, ICE ing (Intercity Express). Iki Sepur paling populer ing Jerman, nyambungake kutha tombol ing kacepetan dhuwur. iki dhuwur-kacepetan sepur lelungan ing kecepatan kang nganti 200mph (320 km / h).

 

Aja aku kudu nggawe leladen jog ing sepur Jerman?

The best use of Train travel in Germany is during the day, kalebu cepet Intercity Express, do not require seat reservations. Nanging, yen sampeyan planning lelampahan ana gawe piala ing pesenan kursi ing advance. Ngamanake jog jendhela kanggo sesawangan utawa mung milih jog kanggo njamin sampeyan nemu comfort maksimum.

sawetara sepur International lan rute sewengi kayata kanggo Paris, Brussels, Venice, utawa Copenhagen aja mbutuhake sing duwe leladen sadurunge munggah pesawat. Nalika nggunakake situs Simpen A Train kanggo buku karcis sepur Panjenengan, iku bakal negara apa utawa ora sampeyan sing nggawe leladen.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

Gunakake lockers stasiun – travel Train ing Jerman

Paling Sepur stasiun Jerman duwe macem-macem bank-bank ing lockers ing macem-macem ukuran. Iki kanggo maringi leladen loro gawan cilik lan gedhe. Yen sampeyan duwe jam utawa supaya sadurunge bisa nyambung godhong Sepur Panjenengan, sijine baggage menyang lemari sing, pindhah kanggo ngombe, utawa duwe dipikir singkat sak tlatah sakubengé.

Frankfurt kanggo Trains Hanover

Brussels kanggo Trains Hanover

Wina kanggo Trains Hanover

Cologne to Trains Hanover

 

travel Train ing Jerman, stasiun Sepur, Bahnhof

 

Rega lockers nemtokake rega sing. Iki tegese yen perlu panyimpenan kurang kanggo gawan, sampeyan bakal mbayar kurang lan kosok balene. Ing sawetara rega lockers stasiun ing Jerman punika antarane € 1 – € 5 kanggo 24 jam nggunakake.

 

Anak bisa Olahraga travel ing Jerman kanggo free

Jerman iku panggonan kang gedhe kanggo lelungan karo kulawarga. On sepur sepur Jerman, children under the age of six travel for free with no ticket needed. Children over 6 nanging umur ing 15 uga lelungan kanggo free yen lagi diiringi dening diwasa beya-anggota.

 

Mikir njupuk Sepur watara Jerman? Go To Simpen A Train Online kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré! Follow us on Facebook, Twitter, lan Simpen A Train Instagram Page uga weruh nawakake kita paling anyar lan liyane!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-germany/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)