(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 26/03/2020)

Jérman boasts gunung megah, napas-nyokot padesaan urang jeung kota kosmopolitan nu ngajadikeun perjalanan karéta aya pangalaman captivating. Nyaéta loba tempat fabulous to see including BerlinMunich, Hamburg, Cologne, sarta Frankfurt. Ieu hotspot jeung kacamatan leutik anu sagala interconnected ku hi-speed well-dikelompokeun sistim karéta. Hal ieu ngajadikeun perjalanan karéta di Jerman sangkan gampang. Di dieu téh pituduh pikeun holidaymakers pikeun perjalanan karéta di Jerman pikeun mastikeun nu paling anjeun gaduh lalampahan nikmat mungkin.

 

Kareta béda sadia

Jaringan karéta Jerman ieu dioperasikeun ku Deutsche Bahn. Ieu nyadiakeun Jumlah jenis karéta angkutan anjeun duanana beurang jeung peuting. Jaringan rail utama di Jerman diwangun ku kareta régional (saperti express régional) jeung karéta intercity. karéta Intercity beroperasi domestically sarta sacara internasional antara kota konci.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

perjalanan Train alam di Jerman

 

Aya ogé cara séjén pikeun karéta perjalanan di Jerman kayaning karéta-speed tinggi domestik, ICE nu (InterCity Express). Ieu teh karéta nu pang populerna di Jerman, kumaha nyambungkeun dayeuh konci dina hiji speed tinggi. ieu karéta-speed tinggi ngarambat dina speeds nepi ka 200mph (320 km / h).

 

Kuring kudu nyieun reservations korsi on karéta Jerman?

The best use of Train travel in Germany is during the day, kaasup gancang Intercity Express, do not require seat reservations. Sanajan, lamun keur perencanaan lalampahan anjeun taya cilaka di booking korsi Anjeun sateuacanna. Ngamankeun hiji korsi jandela pikeun tetempoan atawa ngan milih korsi anjeun pikeun mastikeun Anjeun ngalaman kanyamanan maksimum.

sababaraha karéta internasional jeungruteu sapeuting kayaning ka Paris, Brussel, Venice, atanapi kopenhagen ulah merlukeun yen Anjeun gaduh reservations saméméh kosan. Lamun maké situs Simpen A Train buku tiket karéta Anjeun, eta bakal nangtang naha atawa henteu anjeun diperlukeun sangkan ngumpulkeun a.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

Nganggo loker stasiun – perjalanan karéta di Jerman

Paling stasion karéta Jerman boga sababaraha tepi loker di rupa-rupa ukuran. Ieu pikeun nampung duanana leutik tur bagasi badag. Upami Anjeun gaduh sajam kapayun saméméh nyambungkeun daun karéta Anjeun, nempatkeun anjeun Koper kana locker a, balik pikeun inuman anu, atawa boga katingal pondok sabudeureun wewengkon sabudeureun.

Frankfurt kana Kareta Hanover

Brussel kana Kareta Hanover

Wina ka Kareta Hanover

Cologne kana Kareta Hanover

 

perjalanan karéta di Jerman, setasion kereta api, bahnhof

 

Harga loker nangtukeun harga maranéhna. Ieu ngandung harti lamun kudu neundeun kirang pikeun bagasi, anjeun bakal mayar kirang sabalikna. The price range of station lockers in Germany is between €1 – €5 keur 24 jam pamakéan.

 

Barudak bisa karéta perjalanan di Jerman haratis

Jérman mangrupakeun tempat gede ngarambat kalawan kulawarga. Dina karéta api Jerman, children under the age of six travel for free with no ticket needed. Children over 6 tapi yuswa sahandapeun 15 ogé ngarambat haratis sakali maranéhna nu dipirig ku sawawa ongkos-Mayar.

 

Mikiran nyokot karéta sabudeureun Jerman? Balik Ka Simpen A Train Online mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna! Tuturkeun kami on Facebook, Twitter, jeung Simpen A Train Instagram Page mun ogé ningali nawaran panganyarna kami sarta beuki!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-germany/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)