(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Yen lelungan solo lan seneng kanggo olahraga lelungan nomad a, sampeyan lagi ing Panggonan tengen. Train lelungan iku salah siji saka cara paling apik kanggo lelungan liwat Eropah yen sampeyan pengin nemu kabeh Eropah wis kurban. Dadi iku ing cities, utawa mujur nengen alam nggumunke sampeyan bisa seneng kabeh dening lelungan kanthi Sepur.

Opo meneh, lelungan kanthi Sepur nomad wis akèh kaluwihan liyane. Sampeyan njaluk nemu kabeh ing wektu, lan kréta kurban kamungkinan kanggo nindakaken lancar lan tanpa hassles. Sampeyan bisa uga dadi alon sok-sok, nanging boten wonten kaku ing mode iki travel, déné pesawat iku bab tanggung beda. Yen lelungan karo pesawat, wonten ing kaku pancet overcrowded bandara lan keamanan ngukur overzealous. Opo meneh, ing sawetara kedadean, sampeyan bakal kanggo tujuan luwih cepet yen njupuk Sepur!

Kanggo iki lan akeh alasan liyane, lelungan numpak sepur ing istilah punika bab paling sampeyan bisa nindakake. Yen sampeyan arep kanggo miwiti ngulandara nomad gaib, Artikel iki bakal mbantu kanthi menehi saran lan tips sampeyan carane nindakaken uga.

 

Iku utama kanggo Coba Nalika Pengin Olahraga Travel minangka Nomad a

Travel Train minangka Nomad lan ndeleng views sange

 

Sadurunge miwiti Travel Train minangka ngulandara Nomad, sampeyan kudu duwe bakal nindakaken, lan sampeyan kudu duwe dhuwit.

Yen sampeyan pengin dadi roving a Sepur lelungan, bakal ora masalah yen panjenengan kerja dadi freelancer utawa saka ngarep. Sembarang karya sing bisa nindakake ing laptop, sampeyan bisa nindakake iku ing sembarang.

Yen sampeyan pengin njupuk break saka apa supaya kanggo vacation, sampeyan bakal kudu nglampahi dhuwit wisely. Ing bab apik ana sawetara solusi kanggo bantuan.

Ngerti yen lelungan kanthi Sepur kanggo 30days utawa luwih saka milih Interrail pass global. Nanging karcis Single kurban sampeyan kasempatan kanggo lelungan tengen paling Eropah ing penak, nggawe ngimpi nomad kang. Sampeyan njaluk pindhah nalika lan ing ngendi sampeyan pengin, lan sing cara paling apik kanggo nggawe pengalaman lelungan unik.

Apa wae sing milih kanggo lelungan Sepur Panjenengan, you can still nyimpen dhuwit ing cara iki.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Carane Simpen Money nalika Sampeyan Travel Train minangka Nomad a

Ing bab apik babagan iki jinis pengalaman iku sing sipate bakal nglampahi dhuwit kurang. Miturut iki, kita ateges nalika olahraga lelungan nomad a, sampeyan bakal oleh pengalaman paling yen sampeyan tetep ing hostels mirah, cook Panjenengan pangan, lan liyane.

Opting kanggo mode iki travel bakal nyimpen dhuwit.

Paling dhuwit ngginakaken nalika Travel Train minangka Nomad dadi kanggo pesenan kamar. Nanging, yen sampeyan Book hostels, sampeyan bisa nyimpen dhuwit sing akèh minangka lagi akeh liyane terjangkau saka hotels lan kurban pengalaman sing luwih apik lan luwih paweling. Opo meneh, nalika lelungan piyambak, sampeyan bisa Book kamar karo akeh wong ing, kang pilihan murah. Lan dipercaya kita, sampeyan bakal arep amarga iki bakal menehi kesempatan kanggo sosialisasi liyane lelungan kaya-minded.

Ing tangan liyane, yen sampeyan pengin ketemu warga, sampeyan kudu nggunakake Couchsurfing, amarga cara iki sampeyan bakal tetep karo warga. Plus, padha bisa ngomong liyane babagan kutha lan nuduhake kabeh fun panggonan worth ngunjungi.

Ing bab sabanjure sing mangan langsung ing tabungan iku, uga, mangan. Sampeyan bisa nyimpen dhuwit ing pangan dening nyepakaké dhaharan ing hostel utawa Apartemen. Paling hostels lan Apartemen kurban pawon kang bisa digunakake kanggo free. Opo meneh, ing Hostel kang kesempatan liyane kanggo nyumerepi metu karo wong lan nyawiské dhaharan kanggo nuduhake.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Cologne to Paris Trains

 

 

Travel Train minangka Nomad Tips

Travel Train minangka Nomad lan ketemu kanca anyar

 

  • Yen sampeyan lagi Travel Train minangka jinis Nomad saka extrovert, tetep ing hostels punika bab sampeyan bakal Sungkem iku kanggo wong kaya sampeyan.
  • Yen sampeyan lagi Travel Train minangka jinis Nomad saka introvert, sampeyan bakal kanggo nyelehake ing gaweyan sethitik yen pengin nyumerepi metu karo wong. Ing bab apik iku sawise sawetara dina, sampeyan bakal njaluk digunakake kanggo iku. pungkasanipun, sampeyan bakal tresna cara kanggo nyumerepi metu karo wong nalika kang lelungan nomad.
  • Sampeyan ora kudu nganggo kursi surfing kanggo tetep karo warga; sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nyumerepi metu karo wong-wong mau. App bisa digunakake kanggo nyetel meetups karo warga sing tresna njupuk manca ing wengi metu.
  • Ngati-ati pickpockets! Minangka kasus karo kutha liya ing donya, kota Eropa duwe pickpockets lan kriminal liyane sing nyoba kanggo njupuk kauntungan saka turis. Sampeyan kudu ati-ati, lan sampeyan kudu maca munggah ing kahanan copet kanggo panggonan sampeyan lagi ngunjungi. Tansah nindakake riset ing online sadurunge ngunjungi kutha.
  • Tansah nggunakake app sing bisa nggawe urip nomad lelungan luwih nyaman. Kanggo trek expenses, akèh app bisa dadi kanca paling.
  • elinga cahya travel. Yen lagi arep dadi nomad Sepur lelungan, sampeyan bakal duwe wektu luwih gampang mung mbeta apa perlu. Hostels kurban akèh fasilitas penting kaya anduk, hairdryers lan kaya, supaya sampeyan ora kudu nggawa Yours. Plus, padha biasane duwe mesin ngumbah lan dryers sing bisa digunakake kanggo loro euro utawa, supaya sampeyan ora kudu njupuk akeh banget sandhangan karo salah siji. Yen sampeyan arep lelungan karo akèh saka kuwi, backpacking bisa dadi pilihan luwih.

Munich kanggo Berlin Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

 

final Pikiran

Kabeh ing kabeh, travel Sepur nomad iku pengalaman ayu lan musuhan-free. Sampeyan bisa visit akeh panggonan gampang kabeh tengen negara ayu kaya France, Jerman, Italia, lan liyane. Plus, sampeyan njaluk kanggo ndeleng deso ayu karo mujur nengen nggumunke alam wis kanggo kurban. Ora dipilih travel liyane bakal nyedhiyani sampeyan karo pengalaman iso lali lan kuwi seneng-seneng.

 

Priksa Travel banget Train minangka Nomad a rencana ing advance lan Tuku The Train Tiket Butuh, lan sampeyan bakal nyetel kanggo miwiti ngulandara!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-nomad-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane