(Last Updated On: 02/11/2019)

Mun anjeun anu traveler solo jeung anjeun resep ngalatih perjalanan sakumaha nomad a, lajeng anjeun di tempat katuhu. Karéta iinditan téh salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngarambat ngaliwatan Éropa upami anjeun hoyong ngalaman sagalana yén Éropa geus nawarkeun. Jadi eta kota, atanapi landscapes alam stunning anjeun bisa ngarasakeun eta kabeh ku iinditan ku karéta.

Naon deui, iinditan ku karéta sakumaha nomad a boga loba kaunggulan sejenna. Anjeun meunang ngalaman sagalana dina jangka waktu nu Anjeun, jeung karéta nawiskeun Anjeun kamungkinan ngalakukeun hal eta mulus tur tanpa hassles. Ieu bisa jadi slow kalana, Tapi aya henteu stress dina modeu ieu perjalanan, sedengkeun planes mangrupakeun hiji hal sagemblengna béda. Lamun ngarambat kalawan planes, aya nu stress tetep overcrowded bandara na ukuran kaamanan overzealous. Naon deui, sababaraha instansi, Anjeun gé meunang ka tujuan anjeun gancang lamun nyandak karéta a!

Pikeun ieu jeung loba alesan sejen, iinditan ku karéta dina istilah anjeun hal pangalusna nu bisa ngalakukeun. Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian petualangan nomaden gaib ieu, artikel ieu bakal nulungan anjeun ku mere nasehat jeung tips anjeun dina cara ngalakukeun eta ogé.

 

Hirup utama pikeun Pertimbangkeun Lamun Anjeun Hayang karéta Travel sakumaha Nomad a

Travel karéta salaku Nomad tur tingal pintonan endah

 

Sateuacan Anjeun Travel Train anjeun salaku petualangan Nomad, Anjeun kudu boga bakal ngalakukeun hal eta, jeung anjeun kudu boga duit.

Lamun hayang jadi roving a karéta traveler, anjeun bakal boga masalah lamun dianggo salaku freelancer atawa ti imah anjeun. Sagala pagawean nu bisa Anjeun pigawé dina laptop Anjeun, Anjeun bisa ngalakukeunana dina lokasi wae.

Upami anjeun hoyong nyandak putus tina gawé kitu mun pakansi, Anjeun gé kudu méakkeun duit anjeun bijaksana. Hal alus nyaeta aya sababaraha solusi pikeun mantuan.

Nyaho yen lamun perjalanan ku karéta keur 30days atawa leuwih ti milih Interrail lolos global. Tapi tiket Single nawiskeun anjeun kasempetan pikeun ngarambat sakuliah paling Éropa dina genah Anjeun, sahingga impian nomad urang. Anjeun meunang rék iraha jeung di mana anjeun hayang, tur éta jalan pangalusna nyieun pangalaman iinditan unik.

Naon anjeun milih pikeun lalampahan karéta Anjeun, you can still nyimpen duit dina cara kieu.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Kumaha Simpen Duit lamun Anjeun Travel Train sakumaha Nomad a

Hal alus ngeunaan jenis ieu pangalaman téh nu inherently gé méakkeun kurang duit. ku ieu, kami hartosna yén lamun ngalatih perjalanan sakumaha nomad a, Anjeun gé meunang pangalaman pangalusna lamun cicing dina hostels mirah, masak Anjeun kadaharan, sarta beuki.

Opting keur modeu ieu perjalanan bakal ngahemat duit.

Paling duit spent nalika Travel Train sakumaha Nomad a mana anu ka bookings kamar. Sanajan, lamun buku hostels, Anjeun tiasa nyimpen loba duit sakumaha aranjeunna geus leuwih affordable ti hotél sarta nawarkeun pangalaman hadé tur leuwih lengkep memorable. Naon deui, mun anjeun ngarambat nyalira, anjeun tiasa buku naon baé kamar kalayan saloba jalma di dinya, nu éta pilihan cheapest. Jeung amanah kami, Anjeun gé hayang ieu kusabab ieu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun sosialisasi jeung lianna travelers kawas-dipikiran.

Di sisi anu sanésna, upami Anjeun kersa papanggih locals, Anjeun kudu make Couchsurfing, sabab cara kieu anjeun bakal meunang tetep mibanda locals. tambah, aranjeunna tiasa ngabejaan ka maneh ngeunaan kotana maranéhanana sarta némbongkeun Anjeun sakabéh fun tempat patut ngadatangan.

Hal hareup nu eats jauh di tabungan anjeun, sumur, dahar. Anjeun tiasa nyimpen duit kana dahareun ku Nyiapkeun hidangan anjeun di asrama atawa apartemen. Paling hostels jeung apartemen nawiskeun kitchens nu bisa Anjeun pake haratis. Naon deui, nu asrama urang kasempetan sejen nyaeta nongkrong jeung urang sarta nyiapkeun sababaraha hidangan babagi.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Cologne ka Paris Kareta

 

 

Travel karéta salaku Nomad Tips

Travel karéta salaku Nomad sarta papanggih babaturan anyar

 

  • Mun anjeun Travel Train salaku tipe Nomad of extrovert, tinggal di hostels ngarupakeun hal nu bakal adore sakumaha anu kasebut pikeun jalma kawas anjeun.
  • Mun anjeun Travel Train salaku tipe Nomad sahiji jelema nu sipatna katutup, Anjeun gé kudu nempatkeun dina usaha saeutik lamun hayang nongkrong jeung batur. Hal alus éta sanggeus sababaraha poé, Anjeun gé perlu dipaké pikeun eta. antukna, Anjeun gé cinta jalan anjeun meunang nongkrong jeung batur bari keur traveler nomad.
  • Anjeun teu kudu make dipan surfing tetep mibanda locals; Anjeun ogé bisa migunakeun ka nongkrong jeung aranjeunna. aplikasi nu bisa dipaké pikeun nyetél meetups kalawan locals anu cinta nyokot asing dina peuting kaluar.
  • Awas dina pickpockets! Saperti dina kasus kalayan sagala kota sejen di dunya, kota Éropa gaduh pickpockets jeung penjahat séjén anu nyoba ngamangpaatkeun wisatawan. Anjeun kudu ati-ati, anjeun kedah maca nepi kana kaayaan copet keur tempat nu nuju ngadatangan. Salawasna ngalakukeun panalungtikan online saméméh ngadatangan kota a.
  • Salawasna nganggo aktip nu bisa nyieun anjeun hirup nomad iinditan langkung nyaman. Lagu expenses Anjeun, seueur aktip tiasa para sahabatna pangalusna anjeun.
  • Inget pikeun lampu perjalanan. Lamun nuju bade janten nomad karéta iinditan, Anjeun gé boga hiji waktos gampang ukur mawa naon perlu. Hostels nawiskeun gelar loba tepi ka amenities penting kawas towels, hairdryers sarta kawas, sangkan anjeun teu kudu mawa Hormat. tambah, aranjeunna biasana boga mesin cuci jeung dryers nu bisa Anjeun pake pikeun dua euro atawa, sangkan anjeun teu kudu nyandak loba teuing baju sareng anjeun boh. Mun rék indit kalawan loba barang, backpacking bisa jadi hiji pilihan hadé.

Munich ka Berlin Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

Pikiran final

Sadayana, perjalanan karéta sakumaha nomad a mangrupakeun pangalaman geulis tur repot-gratis. Anjeun tiasa didatangan loba tempat gampang sadayana sakuliah nagara geulis kawas Perancis, Jérman, Itali, sarta beuki. tambah, anjeun meunang ningali anu padesaan geulis jeung landscapes stunning alam geus nawarkeun. Taya pilihan perjalanan sejenna bakal nyadiakeun Anjeun sareng hiji pangalaman unforgettable jeung senang sapertos.

 

Jieun hiji Travel unggulan Train sakumaha Nomad a rencana sateuacanna na Beuli The Train Tiket Anjeun ngabutuhkeun, jeung anjeun bakal jadi pakakas pikeun ngamimitian petualangan Anjeun!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-nomad-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)