(Last Updated On: 21/09/2019)

Aya sababaraha modus angkutan sadia kiwari keur iinditan sabudeureun Éropa, Tapi travel karéta versus perjalanan pesawat nyaeta hiji paling istiméwa.

Sanajan, nu mode of transport is pangalusna? di Simpen A Train, kami tangtu bias jeung pikir éta perjalanan karéta ku jauh punjul tipe transportasi! Baca on handap pikeun manggihan naon hadé tur hayu urang teuleum ka pos kami lalampahan karéta versus perjalanan pesawat.

 

eco- marahmay

Air travel is now recognized as the fastest-growing contributor to global warming. Ngahindarkeun planes lamun aya gampang alternatif pikeun ngarambat nyaeta kamungkinan hal tunggal pangbadagna nu mana wae individu tiasa ngalakukeun pikeun motong tapak suku karbon maranéhna. polusi udara diréduksi nyirorot ku cara nyokot karéta nu leuwih pesawat. Di kalolobaan nagara Éropa, jaringan karéta anu éksténsif jeung jasa anu sering, sangkan bisa jadi eco- marahmay tanpa kurban sagala.

Foggia kana Kareta Bari

Florence kana Kareta Bari

Naples kana Kareta Bari

Roma pikeun Kareta Bari

 

eco perjalanan ramah karéta

 

The Flexibility of train travel versus plane travel

Iinditan ku pesawat ilaharna hartina anjeun kudu ngamankeun minggu korsi Anjeun, atawa malah bulan, sateuacanna pikeun meunangkeun ongkos lumrah.

Sakali geus diamankeun korsi Anjeun, teu gampang robah nepi penerbangan Anjeun tanpa ngabogaan mayar fee badag.

Padahal sababaraha karéta merlukeun anjeun sangkan reservations korsi sateuacanna, aya leuwih pisan kalenturan, utamana lamun kudu ngarobah éta waktu hayang diperlukeun keur indit.

Kiwari kalayan Simpen A Train sanajan tetes harga tiket anjeun, aranjeunna bakal ngantep anjeun terang tur mantuan Anjeun pikeun tukeur tikét anjeun kalawan harga langkung mirah!

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

Taya fuss

ngabayangkeun ngalakukeun lalampahan hiji teu ngabogaan anjog dua jam mimiti, antosan dina garis kaamanan panjang, ngukur kaluar cair anjeun sarta gels, atanapi nyandak kaluar sapatu anjeun inspeksi. Wilujeng sumping di dunya perjalanan karéta. Lamun anjeun ngarambat ku hawa, Beuki lila jeung kaamanan precautions anu diperlukeun. Iinditan ku rail ilaharna hartina anjeun bisa anjog 30 menit payun waktu jeung leumpang lempeng ka platform Anjeun tanpa repot jeung teu kudu pariksa dina suitcases Anjeun, so here we presented you with another great point of train travel versus plane travel, dimana ngéléhkeun éta perjalanan karéta!

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

perjalanan karéta versus perjalanan Tah kitu, Speed ​​- gancang panto ka panto

perjalanan hawa geus dipikawanoh janten salah sahiji cara panggancangna ngahontal tujuan anjeun, kumaha oge, ieu ngan nyokot hiber sorangan kana tinimbangan. Sabaraha jauh sateuacanna tina hiber anjeun anjeun kudu anjog meuntas cek-di panjang tur garis kaamanan? Lamun geus dipariksa di kantong a anjeun kudu antosan pikeun ngumpulkeun ieu nalika anjeun anjog di sisi séjén - ieu sadayana waktos - consuming. Teu kawas bandara, di stasiun karéta aya euweuh dipariksa-in atawa garis kaamanan, sangkan anjeun teu kudu jadi di jam stasiun sateuacan Anjeun perjalanan. paling stasiun karéta utama anu lokasina katuhu di jantung kota aranjeunna ngawula ka. Lolobana mun anjeun nyandak karéta nu, Anjeun sumping langsung di tujuan anjeun. Sanajan, nyokot pesawat a, Anjeun bisa méakkeun jam sia ti bandara.

Amsterdam ka London Kareta

Lyon ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Ongkos-éféktif

Dina dékade panungtungan, perjalanan karéta geus jadi beuki pikaresepeun pikeun budget-conscious travelers. Padahal nyokot pesawat ka tujuan anjeun masih mangrupa jalan éféktif pikeun ngahontal tujuan anjeun, aya biaya tambahan yen urang umumna maranéh ngalalaworakeun kana tumut kana akun. Nalika tempo mode Anjeun angkot, anjeun kudu ditambahkeun dina biaya tambahan tina meunang ti bandara. Ieu boh ngalibatkeun biaya BBM jeung parkir, atawa beus bandara atawa taksi ongkos. Taya nu mirah.

Munich ka Kareta Potsdam

Hamburg kana Kareta Potsdam

Hanover jeung Kareta Potsdam

Frankfurt kana Kareta Potsdam

 

ngarareunahan

Iwal mun geus mayar kanggo kelas bisnis, spasi anjeun biasana diwatesan dina hiji korsi kapal terbang. Dina karéta a, anjeun bisa mindahkeun deui kalawan bébas, jeung anjeun kudu leuwih legroom sabudeureun korsi Anjeun. Salila penerbangan Anjeun, anjeun kudu ngadagoan tanda korsi sabuk mareuman pindah tina korsi Anjeun. Sanajan, on karéta a Anjeun mindahkeun turun aisles, lawan hiji kacamatan atanapi kopi dina kenop snack, sarta ningali pos dunya ku. A numpak karéta endah malah tiasa liburan. Most European trains also offer free WiFi – something which cannot be yet said for all Airlines.

perjalanan karéta ogé ngidinan Anjeun pikeun ngarambat comfortably kalawan piaraan Anjeun dipuja. loba pets teu cocog mun lalampahan hawa alatan kaséhatan, umur atawa breed.

panumpang dina karéta Éropa butuh anjing, ucing jeung sato leutik lianna kalayan aranjeunna sarta lolobana waktu di euweuh waragad tambahan!

Nyandak sadayana faktor ieu kana tinimbangan, éta gampang pikeun nempo sabaraha perjalanan karéta ieu jadi beuki khu kiwari. Planes anu merenah pikeun meunang anjeun nagara mil jauh. Sanajan, if you are traveling around Europe or other areas with excellent rail transportation, perjalanan karéta teh mode leuwih efisien jeung nyaman angkutan.

Frankfurt kana Kareta Salzburg

Berlin kana Kareta Salzburg

Cologne kana Kareta Salzburg

Dresden kana Kareta Salzburg

 

kanyamanan lalampahan karéta

 

Ku kituna ayeuna urang menyimpulkan nu meunangna di perjalanan karéta versus perjalanan pesawat, Manggihkeun karéta ongkosna pangalusna di Éropa, nganjang Simpen A Train.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nuturkeun Simpen A Train on Facebook Akun Instagram jeung Twitter Accounts.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-travel-versus-plane-travel/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih