Urutan A Train tiket AYEUNA

Tikét Karéta Trénérah Murah sareng Harga Wisata

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tikét karéta Murah Trenitalia jeung Harga perjalanan Trenitalia tur mangpaat.

 

jejer:1. Trenitalia ku Sorotan Train
2. Ngeunaan Trenitalia3. Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Trenitalia Murah
4. Sabaraha harga tikét Trenitalia5. Jalur Wisata: Naha naha éta langkung saé pikeun nyandak Trenitalia, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon anu bédana antara Standar, Premium, Business and Executive on Trenitalia7. Naha aya langganan Trenitalia
8. Sakumaha lami sateuacan angkat tina Trenitalia sumping9. Naon jadwal karéta Trenitalia
10. Stasion mana anu dilayanan ku Trenitalia11. FAQ Trenitalia

 

Trenitalia ku Sorotan Train

  • Perusahaan Trenitalia diluncurkeun dina tanggal 1 Juni 2000.
  • Di 2005, éta Frecciarossa 1000, Jalur karéta panggancangna di Trenitalia diluncurkeun. Kacepetan anu Frecciarossa 1000 kénging nyaéta 300km per jam.
  • Rute karéta utama internasional nyaéta antara Jenéwa sareng Milan sareng diperyogikeun 4 jam dina dewan Trenitalia.
  • Trenitalia ngoperasikeun jasa karéta jarak jauh sareng sambungan sareng karéta régional ka mana waé di Italia.

 

Ngeunaan Trenitalia

Karéta laju trénitalia nyaéta layanan anu nyambungkeun kalér ka kidul sareng wétan ka kuloneun Itali ogé sareng Itali sareng Swiss, Perancis, Austria, jeung Jerman.

The karéta trenitalia ngarambat dugi ka 3oo km sajam dina jalur karéta-gancang.

Dina sakadar 3 jam anjeun tiasa ngarambat ti Milan ka Roma sareng ti Milan ka Bologna di 1 jam.

Trenitalia high-speed train

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian karéta tikét pikeun Trenitalia

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Trenitalia Murah

jumlah 1: Tempah tikét Trenitalia anjeun sateuacanna sakumaha anu anjeun tiasa

Tikét genin sayogi antara 2 ka 4 bulan payun tanggal miang. Pesenan tiket Trenitalia sateuacanna ngajamin anjeun kéngingkeun tiket anu paling murah anu terbatas. Tikét karéta naek kana harga sakumaha anu caket sareng dinten perjalanan, janten dina raraga ngahémat artos anu ngagaleuh tikét karéta anjeun, mesen anu langkung seueur sateuacanna.

jumlah 2: Perjalanan ku Trenitalia dina jangka waktu anu jauh

Tiket Trenitalia langkung mirah salami jam-puncak, dina mimiti minggu, sareng nalika siang sareng tengah minggu perjalanan ngalatih (Salasa, Rebo, sareng Kemis) sering nawiskeun harga anu paling murah. Pikeun harga pangsaéna, teu nyandak karéta Trenitalia di énjing énjing sareng énjing-énjing salami saminggu (kusabab seueur wisatawan bisnis). Hindarkeun upami mungkin nyandak karéta Trenitalia dina dinten Jumaah sareng Minggu (nguntungkeun pikeun getaways sabtu minggu) sareng nalika liburan umum sareng ogé nalika liburan sakola sabab dina kaayaan ieu harga tikét Trenitalia skyrocket.

jumlah 3: Mesen tikét anjeun pikeun Trenitalia nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan

Jasa karéta trénéransi mangrupikeun paménta anu luhur. Trenitalia Base train ticket can be exchanged and modified without limitation and Economy Standard ticket can only be modified once before the train departure date. You cannot exchange or refund the other Trenitalia tickets, tapi aya forum dina internét anu anjeun tiasa ngajual tikét kadua di Trenitalia. Simpen Saran Karéta pikeun Perjalanan genén nyaéta buku nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan anjeun.

jumlah 4: Mésér tikét Trenitalia anjeun dina Simpen A Train

Simpen A Train ngagaduhan tempat tiket karéta panggedéna di Éropa sareng dunya, kami mendakan tiket Trenitalia paling murah. Kami dihubungkeun ka seueur operator kareta api sareng algoritma téknologi kami masihan anjeun tiket anu paling murah di Itali kalayan kombinasi operator operator karéta sanés pikeun tujuan anu sanés.. Urang ogé panginten alternatif pikeun karéta Trenitalia.

Bari tikét Fasano

Tiket Taranto ka Fasano

Tikét Milan ka Florence

Tiket pikeun Venice ka Milan

 

Sabaraha harga tikét Trenitalia?

Harga tikét Trenitalia tiasa ngamimitian dina € 21 dina waktos promosi tapi tiasa ngahontal € 97 dina menit terakhir. Harga tikét Trenitalia gumantung kana kelas anu anjeun pilih sareng didieu mangrupikeun tabel kasimpulan harga rata-rata per kelas pikeun Roma-Naples / Roma – Milan / Milan – Florence ngalatih perjalanan:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premium42 € – 90 € 78 € – 172 €
bisnis47 € – 97 €90 € – 190 €

 

Tiket Milan ka Naples

Tiket Florence ka Naples

Tiket pikeun Venice ka Naples

Tiket pisa ka Naples

 

Jalur Wisata: Naha naha éta langkung saé pikeun nyandak Trenitalia, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang?

1) Kauntungannana karéta Trenitalia nyaéta anjeun angkat sareng sumping langsung di pusat kota di mana waé kota anu anjeun angkat. Ieu mangrupikeun hal anu unik pisan pikeun karéta. Upami anjeun ngalatih perjalanan ti Roma, Milan, Florence, Jenéwa, atanapi Monaco, éta mangrupakeun kauntungan utama pikeun Trenitalia. Kusabab perjalanan langsung ka pusat kota, anjeun nyingkahan macét sareng macét henteu aya anu goréng tibatan macét dina pangunjung dina liburan.

Nalika datang ka tiket karéta Trenitalia pricing, éta biasana béda-béda. Sababaraha promosi ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun tikét karéta mirah, tapi salami dinten terakhir sateuacan pamitan, harga beuki luhur. Upami anjeun resep perjalanan anu lancar, Trenitalia mangrupikeun anjeun!

2) Wisata ku kapal terbang ngagaduhan prosedur kaamanan bandara. Ieu ngandung harti anjeun kedah sahenteuna 2 jam sateuacan angkat anjeun dijadwalkeun. Kalayan Trenitalia, anjeun kedah sumping hungkul 30 menit sateuacanna. oge, anjeun kedah pasuliwer ka bandara ti pusat kota. janten, upami anjeun ngitung sadayana waktos perjalanan, Trenitalia salawasna ngéléhkeun dina waktos perjalanan sareng oge harga upami anjeun ngitung waktos anjeun artos.

3) Kadang harga tikét Trenitalia langkung luhur tibatan kapal terbang dina ajang tikét harga, tapi ngabandingkeun kedah ngalebetkeun sabaraha biaya anu anjeun pikeun nyandak jalan angkutan bandara. sajaba ti, dina sababaraha kasus, anjeun ogé kéngingkeun waktos luang iinditan ku Trenitalia karéta sareng akhirna sareng Trenitalia, anjeun teu ngagaduhan biaya koper.

4) Pesawat minangka salah sahiji alesan polusi udara, dina tingkat ngabandingkeun, Karéta trenitalia nyaéta langkung seueur ramah lingkungan, sareng upami anjeun ngabandingkeun kapal terbang pikeun perjalanan karéta, perjalanan karéta 20x kirang polutan karbon ti kapal terbang anu aya.

Tiket Milan ka Genoa

Roma ka tikét Genoa

Tiket Florence ka Genoa

Tiket Venice ka Genoa

 

Naon anu bédana antara Ékonomi Dasar, Premium, bisnis, sareng Eksekutif ngeunaan Trenitalia?

Trenitalia nawiskeun sababaraha jasa kelas tikét karéta anu diwangun pikeun anggaran naon waé sareng jinis pituah, naha anjeun saurang wisatawan bisnis, rineh, boh boh.

Beda utama antara kelas tikét karéta Trenitalia nyaéta kalenturan modifikasi tikét, harga, sareng jasa. Tikét karéta Ékonomi standar nyaéta jalan anu paling murah sareng paling fleksibel pikeun ngarambat di Itali.

Tikét Trenitalia Ékonomi standar:

Duka Tikét karéta Ékonomi standar nyaeta anu paling murah tina sadayana ongkos Trenitalia. Hadé pisan pikeun masihan tikét karéta sateuacanna, sabab tina tikét dasar harga murah – aranjeunna ngajual gancang. Wisatawan anu nyepeng tikét karéta standar tiasa nyandak koper anu pas dina rohangan koper, gratis sareng tiasa ngabatalkeun tikét karéta séng-énggal saacan miang sareng nampi ngabalikeun duit ku biaya pangirangan 20%.

Tikét Trenitalia Premium Ékonomi:

Kelas tikét karéta ieu langkung mahal batan jinis tikét Standard Trenitalia, éta Tikét Trenitalia Premium Ékonomi nawiskeun jasa tambahan. Tikét karéta jinis ieu sayogi di karéta kacepetan laju Trenitalia sareng ngamungkinkeun parobahan waktos sareng tanggal sakali sakali sateuacan tanggal miang.

Salian kauntungan tina tikét karéta standar, Tiket Trenitalia Economy Premium nawiskeun korsi anu langkung saé kalayan langkung kurungan sareng korsi dina jarak anu jauh. luhureun sadaya, aya tilu ménu dahareun anu anjeun tiasa milih sareng tuangeun anu entang sareng inuman bakal disayogikeun ka korsi anjeun dina kapal karéta Trenitalia.

Tiket Treintalia Tiket:

The Tikét Bisnis Trenitalia pembeli tiasa ngaraosan sagala kaunggulan anu kami tulis di luhur sareng panumpang tina Trenitalia Business Premier nyandak kauntungan tina seueur kantong koper, korsi kulit ergonomic anu nyaman, ruang legé, tilu ménu dahareun pikeun dipilih ti. Aya ogé témbok pikeun privasi sareng daérah di daérah anu ditunjuk Usaha dina Trenitalia karéta.

Tiket Eksekutif Treintalia:

The Tikét Eksekutif Trenitalia pembeli tiasa ngaraosan sagala kaunggulan anu disebatkeun di luhur salian korsi kulit éronomic langkung lega pikeun iklas sirahna sareng mikaresep kana tampilan Italia.

 

Naha aya langganan Trenitaliausul?

Pas maranéhanana pikeun Italia, tapi ngan ukur disarankeun salaku pilihan murah upami anjeun merencanakeun ngalatih perjalanan 14 poé, langganan ngamungkinkeun ngajalajah Itali ku karéta nganggo pas khusus. Nyaéta 3 pas tingkat sayogi: gampil, ngarareunahan, sareng Eksekutif sareng anjeun tiasa milih nomer perjalanan anu kisaran 3 ka 10 sareng pilih jinis karéta ti Frecce-speed tinggi ka intercity sareng EuroCity.

Pasna sayogi dina format kertas sareng kedah diaktipkeun dina 11 bulan ti pameseran.

 

Sakumaha lami sateuacan angkat tina Trenitalia sumping?

Pikeun kéngingkeun karéta Trenitalia anjeun sareng leres dina waktosna, karéta api nyarankeun dugi ka sahenteuna 30 menit sateuacan karéta anjeun angkat. Kami di Jimat Karéta, yakin yén éta cukup waktos sareng anjeun ogé tiasa resep toko-toko sareng kéngingkeun barang-barang anu anjeun peryogikeun perjalanan karéta janten lancar-gancang.

 

Trenitalia tickets

 

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Naon jadwal karéta Trenitalia?

Ieu mangrupikeun patarosan anu tangguh sareng salah sahiji Simpen A Train tiasa ngawaler sacara real-time. Buka halaman utama kami, ngetik dina asal anjeun sareng tujuan di Italia, tur anjeun tiasa mendakan anu paling akurat Jadwal karéta Trenitalia nyaéta. Karéta trénéral ngajalankeun sakumaha mimiti 6 Kami ka 11 soré magrib ti Milan ka Bologna sareng kalolobaan karéta Trenitalia dijalankeun dugi ka soré sonten kalayan karéta angkat unggal satengah jam.

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

Stasion mana anu dilayanan ku Trenitalia?

Trenitalia nyertakeun sadaya Itali, sareng stasion nasional anu utama: Milan, Roma, Venice, Naples, bekasi, Bologna, Jenéwa, Florence, sarta Verona. Nyaéta 11 stasiun internasional: 5 Stasion karéta Trenitalia di Swiss sareng 6 stasiun di Perancis. janten, anjeun tiasa santai sareng gancang ngarambat ngaliwat Eropa anu éndah sareng muja pandangan Italia tanpa aya anu leungit!

Stasion karéta pusat di Milan aya tempat pangseringna Piazza Duca d'Aosta. Stasion karéta sacara arsitéktur pikaresepeun sareng dikurilingan ku skyscrapers. Janten bari ngantosan anjeun ngalatih karéta Trenitalia anjeun tiasa tiasa leumpang sareng ngahujung patung anu endah pisan.

Roma Termini mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta panggedéna di Éropa. Tempatna aya di peuntaseun kamar mandi Diocletian di Roma kuno. Lawang ka terminal nyaéta ti Piazza dei Cinquecento. Nyaéta 29 platform di terminal sareng kantor tiket karéta Trenitalia aya di lobi stasiun.

Stasion karéta Florence, Santa Maria novella, jarak jauh ti Duomo sareng atraksi utama di kota Old Kota Florence. Stasion ieu dingaranan garéja Santa Maria Novella tepat di lebetna. janten, anjeun bisa kalayan gampang maok sababaraha waktos anu langkung indah di kota Old, sateuacan teraskeun petualangan salajengna di Italia.

Terminal Naples nyaéta wétan ka kota Old. Upami anjeun perencanaan damel sababaraha dinten-perjalanan ti Naples ka Pompeii atanapi Sorrento, maka anjeun pasti bakal lirén dina stasiun karéta Naples pikeun perjalanan karéta anjeun.

Upami anjeun henteu yakin kana stasiun karéta anu milih di kota anu anjeun didatangan, kami dilakukeun dina situs kami Sadaya Stations ka seuseueurna kota gedé, janten algoritma urang bakal milih anjeun stasiun anu leres pikeun angkat ti sareng dugi.

 

FAQ Trenitalia

Naon anu abdi kedah bawa sareng kuring ka Trenitalia?

Bawa diri ka perjalanan Trenitalia penting pisan. Di luhureun pastikeun pastikeun yén dokumen travel Trenitalia anjeun dina telepon anjeun atanapi dicitak sareng paspor anu sah kedah aya anu ngagaduhan sok bageur asuransi perjalanan.

Perusahaan naon anu gaduh Trenitalia?

Trenitalia dipiboga ku pamaréntah Italia sareng bagian tina FS Italiane Group.

Trenitalia FAQ ngeunaan Dimana kuring tiasa angkat sareng Trenitalia?

Daérah, karéta métropolitan sareng internasional, Karéta trenitalia tiasa nyandak anjeun di mana waé di Italia sareng ka nagara-nagara anu dipilih anu wawatesan sareng Italia. Salaku conto, kalayan karéta gancang Trenitalia anjeun tiasa ngarambat ka Perancis sareng Swiss.

Naon prosedur kosan pikeun Trenitalia?

Témutan karéta api sareng kostén Trenitalia parantos langkung gampang. Anjeun tiasa sacara gampil mésér tikét Trenitalia anjeun dina menit anu terakhir online na dugi 1 jam sateuacan miang tina karéta. Kanggo kosan, sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta paspor sareng nampilkeun kode PNR (6-kode angka). Kodeu PNR dikirim ka anjeun dina email konfirmasi pesenan nganggo e-tikét. Anjeun henteu kedah nyitak tikét karéta sateuacanna kusabab éta sayogi dina handphone anjeun sareng némpél dina email konfirmasi, sareng controller karéta ogé tiasa pariksa tikét anjeun ku nami dina skenario anu parah.

Naon jasa dina Trenitalia?

Karéta trenitalia gaduh kafe-karéta ditunjuk anu didamel khusus pikeun inuman sareng ringan. Menu kaasup roti lapis, chip coklat, snacks, bar coklat, kopi, coklat panas, sareng Teh teras anjeun tiasa tuang sareng nginum di réstoran mobil réstoran ieu atanapi angkat naon anu anjeun mésér deui kana korsi anjeun. Upami anjeun ngarambat dina Usaha, Premium, atanapi kelas Mimiti anjeun tiasa milih anu gratis wilujeng sumping ti 9 sayogi sayogi sareng anu manis, gurih, or a gluten-free snack. On all Trenitalia trains, aya slot kakuatan gigireun korsi anjeun.

FAQ Trenitalia Paling Dipénta – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina Trenitalia?

Nalika anjeun mesen tikét Trenitalia, korsi otomatis disayogikeun ka anjeun sareng anjeun moal tiasa mesen korsi khusus nalika mesen tempat. Upami aya korsi gratis sawaktos anjeun dina karéta, anjeun diwenangkeun pikeun mindahkeun, ganti korsi, sareng gaduh rohangan anu béda.

Naha aya internét WiFi di jero Trenitalia?

Nalika anjeun mésér tikét Trenitalia sateuacanna, you can enjoy Internét WiFi gratis on all Trenitalia frecciarossa type trains and classes.

 

Trenitalia tickets

 

Upami anjeun dugi ka anu jauh ieu, anjeun terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Trenitalia karéta sareng siap mésér tikét karéta Trenitalia anjeun SaveATrain.com.

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

DSB Denmark

Dénmark DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

intercity trains

Kareta Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swédia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Kareta wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-trenitalia/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !