(Paling Keri Dianyari On: 27/12/2019)

Ing mung sawetara jam, sampeyan bisa njajahi akeh negara anyar padhang lan Sparkly. nanging, apa cara sing paling apik kanggo njaluk ana. Olahraga mungsuh Bus in Eropah nalika lelungan?

 

Luwih cepet lan luwih looking!

Trains, kados bus, lelungan terus liwat deso. Iki ateges tinimbang dibintangi ing dalan boring, utawa mbuwang jam mung obah saka panggonan siji, sampeyan duwe kesempatan kanggo ndeleng liyane saka negara milih. Sawise sampeyan siyap kanggo mindhah dhateng tujuan sabanjuré, sampeyan bakal ana ing wektu ora. Dhuwur-kacepetan Olahraga mungsuh Bus ing Eropah. Iku ora-brainer.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Dresden to Trains Cologne

Munich kanggo Trains Cologne

 

Ora jams

Miturut 'ora jams', aku ora ateges 'ora ngalahaken manis'. We ateges ora jams lalu lintas. Iki sing bab rèl - ana apa-apa Watesan cara. Padha baris tengen terus kanggo tujuan.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

olahraga mungsuh bus, iki bus
kursi Bus sing denser saka kursi Sepur

Comfort Train mungsuh Bus

Nalika nerangake lelungan saka Sepur mungsuh bus. The raja. Nalika lagi panentu antarane Train mungsuh Bus ing Eropah, Trains menang ora mung en route nanging ing antarane, banget! Ing stasiun Sepur, sampeyan bisa ngenteni Sepur Panjenengan comfort lan safety, karo kathah panggonan kanggo njagong mudhun, mangan lan ngombe utawa tuku Penyetor kanggo lelampahan.

On Bus a, sampeyan Nuduhake papan cilik (lan jamban cilik!) karo penumpang liyane. Sampeyan ora bakal bisa tangi lan babagan sikil utawa ngalih menyang kreta tenang, lan ana uga ora dadi apa pangan kasedhiya.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

olahraga mungsuh bus, iki Sepur kursi
kursi Train luwih nyaman saka kursi bis

The Flexibility of Train versus Bus

Ing trip Train, Announcements bakal nyedhiyani rinci munggah-kanggo-tanggal informasi ing Sepur Panjenengan, saka nalika godhong kanggo ngendi mandheg lan kang platform iku nglepas saka, lan yen sampeyan pengin dibandhingake Sepur mungsuh bus ing keluwesan, banjur ing Sepur, ngerti ing 90% akurasi nalika sampeyan bakal teka.

A bus bakal njaluk sampeyan saka A to B, nanging yen sampeyan pengin lunga sembarang luwih, sampeyan bakal mbukak menyang masalah larang regane. telat ranyono disebabake lalu lintas ing dalan bisa ateges ilang sambungan, nggowo beyo sing akèh sing.

On Train a, you have total flexibility; mung nguripake munggah lan mlumpat ing whichever sepur sing cocog karo plans Panjenengan.

Ora Matter yen sampeyan kantun Sepur - sampeyan mung bisa mlumpat ing kang sabanjuré!

Apa nggawe percoyo ing Olahraga mungsuh Bus ing Eropah padu durung?

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

pindhah ing, Book trip Sepur karo Simpen A Train. Kanthi luwih papan panumpang ing, sampeyan bakal duwe kamar kanggo lungguhan, ngendhokke lan seneng sesawangan nalika rencana pamindhahan sabanjuré.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-versus-bus/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)