(Last Updated On: 27/09/2019)

Dina ngan sababaraha jam, Anjeun bisa Ngalanglang multitude nagara anyar caang jeung sparkly. tapi, naon cara pangalusna keur meunang aya. Ngalatih versus Bus di Éropa nalika iinditan?

 

Gancang tur hadé pilari!

karéta, kawas beus, ngarambat lempeng ngaliwatan nu padesaan. Ieu ngandung harti yén tinimbang staring di hiji jalan raya boring, atanapi belanja jam saukur pindah ti tempat pikeun nempatkeun, anjeun boga kasempetan pikeun tingali langkung tina nagara dipilih Anjeun. Sakali anjeun siap gerak onto tujuan anjeun salajengna, anjeun bakal meunang aya dina jangka waktu nu teu. Gancang Ngalatih versus Bus di Éropa. Ieu mangrupakeun no-brainer.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Dresden kana Kareta Cologne

Munich ka Kareta Cologne

 

Taya jams

Ku 'euweuh jams', kami teu hartosna 'teu ketukan amis'. Urang hartosna henteu jams lalulintas. Anu mangrupa hal ngeunaan lagu kareta - aya nanaon blocking jalan. Sipatna garis katuhu lempeng ka tujuan anjeun.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

ngalatih versus beus, ieu beus
korsi beus téh denser ti korsi karéta

Kanyamanan di Train versus Beus

Lamun datang ka iinditan tina karéta versus beus. Kanyamanan raja. Sawaktos Anjeun keur mutuskeun antara Train versus Bus di Éropa, Karéta meunang henteu ngan en route tapi-antara, oge! Di stasiun karéta, Anjeun tiasa ngadagoan karéta Anjeun kanyamanan di na kasalametan, jeung nyatu tempat diuk ka handap, dahar jeung nginum atanapi mésér suplai pikeun lalampahan anjeun.

Dina Beus a, anjeun bagikeun rohangan leutik (sarta toilét leutik!) jeung panumpang séjén. Anjeun moal bisa meunang nepi na manteng suku anjeun atanapi ngalih ka kenop quieter, jeung aya bisa jadi naon baé dahareun atawa inuman sadia.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

ngalatih versus beus, ieu téh karéta korsi
korsi karéta téh beuki teu nyaman ti korsi beus

The Flexibility of Train versus Bus

dina lalampahan karéta, announcements baris nyadiakeun wincik nepi-ka-date Inpo dina karéta Anjeun, ti lamun eta daun ka mana eta eureun jeung anu platform eta departs tina, sarta lamun hayang ngabandingkeun karéta versus beus on kalenturan, lajeng kana karéta nu, anjeun terang di 90% katalitian lamun anjeun bakal anjog.

Hiji beus bakal meunang anjeun ti A nepi ka B, tapi upami Anjeun hoyong buka wae salajengna, anjeun bakal ngajalankeun kana masalah ongkosna mahal. Nepi unpredictable disababkeun ku lalulintas di jalan bisa hartosna leungit sambungan anjeun, costing anjeun beuki pisan.

Dina Train a, you have total flexibility; ngan giliran up na luncat kana whichever kareta pikeun nyocogkeun rencana anjeun.

Henteu masalah lamun sono karéta Anjeun - Anjeun ngan bisa ngaluncat di hiji salajengna!

Anjeun yakin dina Ngalatih versus Bus di Éropa debat acan?

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

balik kana, buku lalampahan karéta anjeun kalawan Simpen A Train. Kalawan leuwih spasi dina dewan karéta nu, anjeun bakal boga kamar diuk deui, bersantai jeung ngarasakeun tetempoan bari anjeun rencana anjeun saterusna pindah.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-versus-bus/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih