(Paling Keri Dianyari On: 17/04/2020)

Backpacking iku salah siji saka cara sing paling macem kanggo lelungan, lan apik Alasan. Kebebasan duwé barang ing bali lan hopping saka Sepur kanggo olahraga lan negara kanggo negara iku pengalaman sing luar biasa. Wiwit iki wis dadi populer, kita panginten kita badhe menehi sawetara travel backpacking tips for lelungan ing sepur.

 

maca tips backpacking ing stasiun Sepur

Let’s start with where we recommend you go before we give you our Backpacking tips for lelungan ing sepur.

saran trip 1: London menyang Amsterdam

Duration: 23 dina

antrian: Roma, Viareggio (Tuscany), Venice, Vienna, Budapest, Krakow, Prague, Berlin, Amsterdam, digunakake, London

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

trip Suggestion 2: London kanggo Istanbul

Duration: 25 dina

antrian: London, Paris, Lausanne, Zermatt, Chur, Munich, Salzburg, Vienna, Budapest, Langkawi District, Langkawi, Bucharest, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istanbul

route Highlights: Menara Eiffel, Luxembourg Gardens, Lake Geneva, Swiss Alps, Neuschwansteinkép Castle, kamp konsentrasi Dachau, Buda Castle, siram termal ing Budapest, The Black Church, ing Palace Parlemen, Pasamuwan ing Jetty, pasamuwan Alexander Nevski, Grand Bazaar, St. Sophia.

Zurich kanggo Trains Lausanne

Geneva to Trains Lausanne

Bern kanggo Trains Lausanne

Lucerne kanggo Trains Lausanne

 

Pick kita 1st kanggo tips backpacking: Paket cahya!

Nalika pikiraken lugging kakehan ing bali dhewe ora muni Dora, iku gampang kanggo liwat Pack nalika sampeyan lagi njupuk bungah bab trip! sepisanan, matur suwun menyang tas roller lan saliyane golek tas ransel sing kepenak sing bungkus pinggul kanggo dhukungan. Nalika packing, takon dhewe: 'Aku tenan kudu iki?'Yen jawaban ora, selokan iku! Malah luwih apik yen sampeyan bisa mbukak munggah lan mudhun undhak-undhakan sing kaping sawetara - iki bakal menehi pratondo carane bakal ngatur yen sampeyan lagi mlaku pungkasan kanggo Sepur lan kudu mbukak kanggo nyekel!

Brussels kanggo Lille Trains

Antwerp kanggo Lille Trains

Paris kanggo Lille Trains

Rouen kanggo Lille Trains

 

tip 2: Priksa Planner app Rail konco kenthelmu.

Iki app ngundhuh kabeh jadwal sepur dhateng telpon supaya sampeyan bisa ngakses offline lan penting kanggo tips backpacking Panjenengan! It’s perfect for planning your trips while you’re on the go and enjoying your time in a new, Panggonan manca. uga, app ngijini sampeyan kanggo nyaring opsi alur adhedhasar sambungan langsung mung, sepur tanpa leladen lampu, lan sepur-sepur karo kreta Bicycle. Senajan kita ora bakal suggest njupuk pit ing backpacking trip!

Dortmund kanggo Trains Frankfurt

Nuremberg menyang Sepur Frankfurt

Stuttgart kanggo Trains Frankfurt

Bonn kanggo Trains Frankfurt

 

tip 3: Ora nyampur munggah spontaneity karo kang disorganized!

Titik wutuh saka tips backpacking iku duwe bebas cepet, entheng, lan tanpa luwih care ing donya! Yen sampeyan mungkasi munggah tuku pass alur, sampeyan bakal nyimpen dhuwit, nanging yen sampeyan kantun Sepur Panjenengan, bisa miwiti njupuk pricey. dadi, Whey munggah apa sing arep kanggo apa lan menehi dhewe jumlah sing padha wektu kanggo nindakaken. Tuku karcis ing advance bakal nyimpen dhuwit nanging bakal matesi keluwesan Panjenengan.

Cologne to Trains Nürnberg

Munich kanggo Trains Nürnberg

Stuttgart kanggo Trains Nürnberg

Dortmund kanggo Trains Nürnberg

 

tip 4: tips backpacking pungkasan – Tansah Pasangan garing kasut cedhak tangan

Tips backpacking travel paling teka saka pengalaman pribadi. Boten reruntuh dina kaya udan kasut, utamané yen sampeyan perlu kanggo lumaku long jarak. Kanggo nambah ngenyek kanggo bundhas, bab awon kaloro kelakon wis ora bisa kanggo malah golek kasut nalika abot kudu wong! Iki ends ing unpacking re-packing. Soko ora kepengin apa! Loro cara sing ora seneng, supaya tetep pasangan garing ing kanthong cedhak ndhuwur tas. Mrono, yen kelakon kanggo lumaku tengen menyang sing puddle buta, solusi sampeyan cedhak tangan.

 

 

To get the best train experience when backpacking, ing prices Fantastic lan tanpa pesenan Fees, nggunakake Simpen A Train, lan ora lali cetak tips backpacking travel kita sadurunge olahraga travel.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/travel-backpacking-tips/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)