(Last Updated On: 06/11/2019)

Backpacking mangrupa salah sahiji cara nu paling seru diperlukeun keur indit, jeung alesan alus. Kabebasan ngabogaan sakabéh kaduh anjeun on deui anjeun sarta hopping tina karéta keur ngalatih jeung nagara ka nagara mangrupa pangalaman luar biasa. Kusabab ieu geus jadi jadi popular, pikiran urang kami bakal masihan anjeun sababaraha perjalanan backpacking tips pikeun iinditan on karéta.

 

maca tips backpacking di stasion kareta

Let’s start with where we recommend you go before we give you our Backpacking tips pikeun iinditan on karéta.

saran lalampahan 1: London nepi Amsterdam

waktu: 23 poé

lineup nu: Roma, Viareggio (Toscana), Venice, Wina, Budapest, Krakow, Iraha, Berlin, Amsterdam, dipaké, London

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

London keur Kareta Lyon

London nepi Amsterdam Kareta

lalampahan saran 2: London nepi Istanbul

waktu: 25 poé

lineup nu: London, Paris, Lausanne, Zermatt, Chur, Munich, Salzburg, Wina, Budapest, Sighisoara, Brasov, Bukares, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istanbul

rute Highlights: Tower Eiffel, Luksemburg Kebon, dano Jenéwa, Swiss Alps, Neuschwanstein Castle, camp konsentrasi Dachau, Buda Castle, mandi termal di Budapest, Hideung Garéja, éta karaton DPRD, Garéja tina Nativity, garéja Alexander Nevski, Grand basar, St. Sophia.

Zurich ka Kareta Lausanne

Jenéwa kana Kareta Lausanne

Bern kana Kareta Lausanne

Lucerne kana Kareta Lausanne

 

pick kami 1st pikeun tips backpacking: pak Lampu!

Sedengkeun dipinkanyaho lugging teuing on deui sorangan teu disada pikaresepeun, éta gampang pikeun leuwih pak lamun nu nuju teu meunang bungah ngeunaan lalampahan anjeun! firstly, sebutkeun pamit ka nu roller kantong na rada meunangkeun ransel nyaman nu wraps sabudeureun ninggang anjeun rojongan. nalika paking, nanya ka diri: 'Naha kuring nyaan kudu kieu?'Mun jawaban nu teu, solokan eta! Malah leuwih hadé mun anjeun bisa ngajalankeun luhur jeung ka handap tangga sababaraha kali - ieu bakal masihan nu hiji indikasi kumaha anjeun gé ngatur lamun nuju ngajalankeun telat pikeun karéta a na kudu ngajalankeun nyekel eta!

Brussel mun Lille Kareta

Antwerp mun Lille Kareta

Paris keur Lille Kareta

Rouen mun Lille Kareta

 

tip 2: jieun The Nu Ngarencana aplikasi rail sahabat anjeun.

aplikasi ieu undeuran sagala jadwal karéta onto telepon anjeun ku kituna anjeun bisa ngakses aranjeunna offline na penting pikeun tips backpacking Anjeun! It’s perfect for planning your trips while you’re on the go and enjoying your time in a new, tempat asing. oge, aplikasi nu ngidinan Anjeun pikeun nyaring pilihan rail Anjeun dumasar kana sambungan langsung wungkul, karéta tanpa ngumpulkeun wajib, na kareta sareng kenop sapedah. Sanajan urang teu bakal nyarankeun nyokot jalur sapedah hiji dina backpacking lalampahan!

Dortmund kana Kareta Frankfurt

Nuremberg kana Kareta Frankfurt

Stuttgart kana Kareta Frankfurt

Bonn kana Kareta Frankfurt

 

tip 3: Ulah campur nepi spontanitas jeung keur disorganized!

Sakabeh point of tips backpacking nyaeta mun boga kabébasan nu diperlukeun keur indit gancang, enteng, sarta preferably tanpa perawatan di dunya! Lamun mungkas nepi meuli lolos rail, Anjeun gé nyimpen duit, tapi lamun sono karéta Anjeun, eta bisa ngamimitian meunang pricey. janten, whey up naon rék ngalakukeun tur masihan diri jumlah adil waktu ngalakukeun hal eta. Meuli tiket sateuacanna bakal nyalametkeun duit tapi bakal ngawatesan kalenturan Anjeun.

Cologne kana Kareta Nuremberg

Munich ka Kareta Nuremberg

Stuttgart kana Kareta Nuremberg

Dortmund kana Kareta Nuremberg

 

tip 4: tips backpacking panungtungan – Nyimpen hiji pasangan garing tina kaos kaki nutup kana leungeun

The tips backpacking perjalanan pangalusna datangna ti pangalaman pribadi. Euweuh ruruntuhan poé kawas kaos kaki baseuh, utamana lamun anjeun needing leumpang jarak panjang. Nambahkeun ngahina ka tatu, hal awon kadua lumangsung henteu keur sanggup malah manggihan kaos kaki mun anjeun desperately mikabutuhna! Ieu ends up di unpacking a ulang packing. Hal salah henteu hayang ngalakukeun! Duanana skenario teu senang, jadi tetep hiji pasangan garing dina kantong anu deukeut luhureun kantong anjeun. Jalan eta, lamun lumangsung leumpang katuhu kana nu kakeueum raksasa, solusi Anjeun deukeut ka sisi.

 

To get the best train experience when backpacking, dina harga hebat tur tanpa booking waragad, pamakean Simpen A Train, sarta ulah poho pikeun nyitak tips backpacking perjalanan kami sateuacan Anjeun ngalatih perjalanan.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/travel-backpacking-tips/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)