Order A Train Ticket SAIKI

Saham Perusahaan Plancongan

Saham Perusahaan Plancongan – Perusahaan Plancongan – Simpenan Plancongan – Perusahaan Saham Plancongan

 

Saham Perusahaan Plancongan

Iki dudu kaca sing biasa amarga kita ana ing industri lelungan lan olahraga, kita mutusake uga nggawe kaca sing dinamis babagan stok perjalanan ing jagad iki, dadi sampeyan uga bisa investasi ing perusahaan lelungan lan nambah kekayaan sampeyan lan ing wektu sing padha nambah level rasa seneng kanthi lelungan dening perusahaan saham lelungan kasebut.

Kita wis nglumpukake informasi penting babagan perusahaan lelungan ing ngisor iki, dadi kanthi maca kaca iki, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan profile, regane saham, lan tujuan, sing pungkasane bakal nambah kasempatan kanggo nggawe investasi bathi.

 

 

Grafik Simpenan Plancongan

Apa data perusahaan saham lelungan sing regane, yen sampeyan ora bisa ndeleng pagelaran sejarahe, dadi ing ngisor iki kabeh simbol saham ing ndhuwur, saiki ing grafik sajarah saben perusahaan lan saben simbol.

grafik dinamis finviz kanggo BKNG grafik dinamis finviz kanggo EXPE grafik dinamis finviz kanggo ABNB grafik dinamis finviz kanggo MAR grafik dinamis finviz kanggo TRIP grafik dinamis finviz kanggo TCOM grafik dinamis finviz kanggo MMYT grafik dinamis finviz kanggo CCL grafik dinamis finviz kanggo RCL grafik dinamis finviz kanggo RYAAY

 

Warta Saham Plancongan

Data apik, nanging apa data tanpa informasi lan warta sing nyebabake, mula, iki bagean saka warta perusahaan saham Travel saka sistem pelaporan bursa saham lan uga saka outlet warta lan analis independen. Iki minangka data paling anyar sing kasedhiya:

 

Pesenan Simpenan Booking Holdings

Warta Saham Grup Expedia

Warta Saham AirBnB Inc.

News Simpenan Internasional Marriott

Warta Simpenan Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Warta Saham Grup

 

Warta MakeMyTrip

 

Karnaval Cruise Stock News

 

Berita Saham Royal Caribbean

 

Warta Saham Ryanair Holdings

 

Informasi Pasar Saham Utama

Sanajan lelungan minangka industri gedhe, nanging uga dipengaruhi dening indikator pasar liyane, mula kita nyiyapake bab informasi pasar saham sing cekak iki, dadi sampeyan bisa ndeleng indeks bursa saham utama ing saindenging jagad uga informasi gedhe liyane sing wis diwenehake ing ndhuwur.

 

 

Deleng Pribadi ing Saham Perjalanan

Mangga ditemokake ing ngisor iki tampilan kita ing saben saham.

 

BKNG – Amarga perusahaan perjalanan paling gedhe ing saindenging jagad, kita akeh babagan Pesenan Holdings (BKNG).

EXPE – Kudu ngobong akeh wong sajrone Covid19 lan budaya kasebut rapuh, dadi panemune kita alami ing Grup Expedia (EXPE).

ABNB – Pancen gumantung karo regane, Kita yakin regane sing cocog kanggo Airbnb (ABNB) kudu separo regane Grup Pesenan (BKNG)

MAR – kanggo 2021 kita tambah akeh ing Marriott International (Simbol MAR) amarga industri lelungan bakal ndeleng dorongan gedhe yen lelungan diidini maneh.

TRIP – TripAdvisor nyoba ngowahi model penghasilan, lan umume kita mikir konten minangka raja lan TRIP paling apik ing konten dhewe lan konten sing digawe pangguna ing platform, kita Bullish.

TCOM – Menehi Ctrip Sing (TCOM) yaiku bisnis pertama Cina, dheweke seneng cepet bali China, Nanging, TRIP Group uga duwe bisnis plancongan global sing bakal seneng bali saka Plancongan, Bullish iku.

MMYT – Kita angel menehi saran babagan MakeMyTrip, amarga ketegangan China, nanging ing sisi positif, Ekonomi India ana ing kondisi sing apik lan kudu apik banget pasca Covid19.

CCL – Stok Cruise Carnival bakal munggah nalika kapal pisanan bali menyang pantai tanpa cilaka, dina iki durung adoh, nganti saiki kita alami ing CCL.

RCL – Royal Carribian mirip banget karo Carnival Cruise lan umume kalorone perusahaan’ asile padha, Nanging, munggah ing RCL kurang saka CCL, nanging uga ing kene kita tetep alami ing Royal Caribbean.

RYA – Ryanair minangka salah sawijining maskapai paling gedhe yen ora maskapai paling gedhe, sanalika watesan Eropa ditarik, saham iki bakal dhuwur banget, nanging malah saiki, kita mikir saham RYA iki cocog kanggo portofolio sampeyan, Bullish.

 

Kita entuk pitakonan umum babagan operasi Save A Train, Save A Train pancen a karcis sepur situs, nanging kita uga duwe bagean blog sing kapisah, sing pancen gratis, lan mung kanggo promosi lelungan lan lelungan kanthi spesifik.

 

Saiki sampeyan duwe tampilan sing luwih apik babagan evaluasi lan informasi stok perusahaan lelungan, iki ora prelu ngganggu sampeyan supaya plancongan, lan nalika sampeyan nindakake, mangga pilih Simpen A Train. minangka situs web sampeyan kanggo lelungan sepur.

 

 

Aja pengin nampilaké kaca iki dhateng situs, mung klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !