Urutan A Train tiket AYEUNA

Saham Perusahaan Perjalanan

Saham Perusahaan Perjalanan – Perusahaan Perjalanan – Saham Wisata – Perusahaan Saham Perjalanan

 

Saham Perusahaan Perjalanan

Ieu sanés halaman biasa kumargi kami dina industri perjalanan sareng karéta, kami mutuskeun ogé ngadamel halaman anu dinamis ngeunaan saham perjalanan di dunya, ku kituna anjeun ogé tiasa investasi di perusahaan perjalanan sareng ningkatkeun kabeungharan anjeun nyalira sareng dina waktos anu sami ningkatkeun tingkat anjeun kabagjaan ku ngumbara ku perusahaan saham perjalanan ieu.

Kami parantos ngempelkeun inpormasi anu penting ngeunaan perusahaan perjalanan di handap ieu, tah ku maca halaman ieu, anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan propil aranjeunna, nilai saham, sareng tujuan, anu pamustunganana bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun investasi anu nguntungkeun.

 

 

Bagan Saham Wisata

Naon data perusahaan saham perjalanan anu hargana, upami anjeun teu tiasa ningali pagelaran sajarahna, janten ieu sadayana simbol saham di luhur, ayeuna dina grafik sajarah per perusahaan sareng per simbol.

finviz chart dinamis pikeun BKNG finviz chart dinamis pikeun EXPE finviz chart dinamis pikeun ABNB finviz chart dinamis pikeun MAR finviz chart dinamis pikeun TRIP finviz chart dinamis pikeun TCOM finviz chart dinamis pikeun MMYT finviz chart dinamis pikeun CCL finviz chart dinamis pikeun RCL finviz chart dinamis pikeun RYAAY

 

Saham Travel News

Data saé, tapi naon data tanpa inpormasi sareng berita anu nyababkeunana, tah ieu mangrupikeun bagian tina perusahaan saham Travel berita tina sistem pelaporan bursa saham sareng ogé ti toko berita sareng analis analis bebas. Ieu data panganyarna anu sayogi:

 

Pesenan Simpenan Holdings News

Warta Saham Grup Expedia

Berita Saham AirBnB Inc.

News Bursa Internasional Marriott

News Stock Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Grup Bursa Warta

 

MakeMyTrip News

 

Berita Karnaval Cruise Stock

 

Royal Caribbean News Bursa

 

News Bursa Ryanair Holdings

 

Émbaran Pasar Saham Utama

Sanaos perjalanan mangrupikeun industri ageung nanging ogé dipangaruhan ku indikator pasar sanés, janten kami nyiapkeun bab inpormasi pasar saham pondok ieu, janten anjeun tiasa ningali indéks bursa saham utama di dunya ogé inpormasi hébat anu sanés kami parantos disayogikeun di luhur.

 

 

Pandangan Pribadi Kami Dina Saham Wisata

Punten mendakan di handap pandangan kami dina masing-masing saham.

 

BKNG – Dibikeun éta perusahaan perjalanan panggedéna di dunya, kami bullish dina Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Kungsi api-api seueur jalmi nalika Covid19 sahingga budaya na rapuh, janten pandangan urang alami dina Grup Expedia (EXPE).

ABNB – Nyaan gumantung kana pangajen, Kami yakin pangajen anu pas pikeun Airbnb (ABNB) kedah janten satengah nilai tina Grup Pesenan (BKNG)

MAR – keur 2021 kami bullish dina Marriott Internasional (Simbol MAR) sabab industri perjalanan bakal ningali dorongan ageung pas perjalanan diidinan deui.

TRIP – TripAdvisor nyobian ngarobah modél pendapatan na, sareng sacara umum urang pikir kontén mangrupikeun raja sareng TRIP paling luhung dina kontén sorangan sareng eusi anu dihasilkeun ku pangguna dina platform na, kami Bullish.

TCOM – Dibikeun Éta Ctrip (TCOM) nyaéta bisnis munggaran Cina, aranjeunna resep gancang balikna Cina, kumaha oge, TRIP Group ogé ngagaduhan bisnis perjalanan global anu bakal nampi balikna Wisata, Bullish éta.

MMYT – Hésé pikeun urang masihan naséhat ngeunaan MakeMyTrip, kusabab ketegangan Cina, tapi dina sisi positip, Ékonomi India dina bentuk anu saé sareng kedah saé pisan pos Covid19.

CCL – Saham Carnival Cruise bakal naék pas kapal munggaran balik ka basisir teu katatu, poe ieu henteu jauh, dugi ka éta kami lumrah dina CCL.

RCL – Royal Carribian mirip pisan sareng Carnival Cruise sareng biasana duanana perusahaan’ hasilna sami, kumaha oge, tibalik dina RCL kirang ti CCL, tapi ogé di dieu urang tetep Pengetahuan Alam di Karajaan Karibia.

RYA – Ryanair mangrupikeun salah sahiji maskapai penerbangan panggedéna upami sanés penerbangan pangbadagna, pas larangan Éropa dicabut, stock ieu bakal luhur pisan, tapi malah ayeuna, kami pikir saham RYA ieu saé pikeun portopolio anjeun, Bulish.

 

Kami nampi patarosan umum ngeunaan Simpen A Train Train, Simpen A Train memang a tiket karéta ramatloka, tapi urang ogé ngagaduhan bagian blog anu misah, anu lengkep gratis, sareng éta ngan ukur pikeun ngamajukeun perjalanan sareng ngalatih perjalanan sacara khusus.

 

Ayeuna anjeun gaduh pandangan anu langkung saé ngeunaan évaluasi sareng inpormasi saham perusahaan perjalanan, ieu henteu kedah ngingkirkeun anjeun ngarambat, sareng nalika anjeun ngalakukeun, mangga pilih Simpen A Train. salaku halaman wéb anjeun pikeun ngarambat karéta.

 

 

Ulah rék Lebetkeun kaca ieu onto situs anjeun, ngan klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !