Wacan Maca: 7 menit(Paling Keri Dianyari On: 13/11/2020)

Yen sampeyan ngrancang perjalanan pertama menyang Eropa, ana sawetara perkara sing paling sampeyan kudu ngerti kutha ayu ing donya. kita wis ngrancang pandhuan sing sampurna kanggo 10 kesalahan lelungan sing sampeyan kudu nyingkiri ing Eropa. Perjalanan menyang negara kastil, masakan sing apik banget, taman nasional, lan desa apik, bisa dadi salah sawijining preinan sing ora bisa dilalekake. Kosok baline, uga bisa dadi legenda sing jahat lan pungkasane ora apik, yen sampeyan durung siyap.

Apa sampeyan lelungan menyang Eropa kaping pisanan utawa bali, tips iki bakal nggawe perjalanan sampeyan paling aman, paling kepenak, lan temtunipun epik.

 

1. Ora Mbukak Kutha Cilik lan Tempat sing Ora Ditabuh

Yen sampeyan dadi perjalanan pertama menyang Eropa, mula sampeyan mesthi menyang papan sing diomongake kabeh wong. Nanging, yen sampeyan pengin nemokake Eropa khusus, then not visiting small villages and known cities are one of the travel mistakes to avoid in Europe. You should plan your trip to the most unforgettable off the beaten path places in Europe.

mesthi, yen sampeyan pengin ndeleng lan duwe gambar sing padha karo jutaan turis liyane sing rame ing lurung-lurung ing Paris, Milan, lan Prague, banjur tututi wong akeh. nanging, yen sampeyan duwe jiwa wong sing njelajah, lan nggoleki permata sing didhelikake, banjur rencanakake perjalanan sampeyan sak desa cilik lan unik ing Eropa.

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

woman walking on grass

 

2. Kesalahan Plancongan sing Sampeyan Aja Nyegah ing Eropa: Ora Nggunakake Transportasi Umum

Salah sawijining prekara sing bakal dipikirake nalika sampeyan ngrungokake transportasi umum, bis rame lan panas, antrian, lan lalu lintas. Nanging, transportasi umum ing Eropa ora mung bis nanging uga trem lan sepur. Sawetara turis luwih seneng nyewa mobil, nuli lungo, nanging transportasi umum ing Eropa pancen kepenak banget, pas wektune, mirah, lan dianjurake.

Sampeyan bisa kanthi gampang tekan wilayah paling adoh ing Eropa, cadangan alam sing apik tenan, kedaton, lan narik ati sing, dening Sepur. Ora ana cara liya sing luwih apik kanggo ngubengi Eropa tinimbang nganggo sepur, iku wektu mutlak lan ngirit dhuwit.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Ora Entuk Asuransi Plancongan

Ya, kota Eropa minangka salah sawijining kutha sing paling maju lan aman ing saindenging jagad. nanging, sampeyan isih manungsa, lan tebing ing taman nasional Eropa tajem lan tanpa welas. Nalika sampeyan bisa dadi pendaki lan plancong sing paling pengalaman, sampeyan isih bisa adhem, corak tungkak, utawa kamera sampeyan dicolong.

Asuransi lelungan ing Eropa penting banget kanggo kesehatan lan alasan lelungan liyane. Entuk asuransi perjalanan ing Eropa iku kudu, lan sampeyan ora kudu ngirit kebutuhan sing kaya ngono. Ora entuk asuransi plancongan minangka kesalahan sing kudu sampeyan hindari nalika lelungan menyang Eropa amarga sampeyan bisa mbayar regane sithik.

Marseille nganti Rega Sepur Lyon

Rega Sepur Paris nganti Lyon

Rega Sepur Lyon nganti Paris

Rega Sepur Lyon nganti Avignon

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Kesalahan Plancongan sing Sampeyan Aja Nyegah ing Eropa: Ora Tuku Tiket Sadurunge

Eropa larang. Sanajan sampeyan lelungan menyang papan sing paling terjangkau, museum lan karcis atraksi bakal regane sithik. Ora tuku tiket sadurunge minangka salah sawijining kesalahan paling gedhe sing kudu dihindari ing Eropa, jutaan turis sing ngunjungi Eropa saben taun, bakal njamin sampeyan.

dadi, sampeyan bisa nemokake tawaran apik kanggo situs ikon Eropa, wisata, lan aktivitas, yen sampeyan riset lan buku sadurunge. Kadhangkala sampeyan bisa entuk tawaran sing cukup gedhe kanthi tuku karcis kanthi online, lan ngirit wektu luwih larang ing plancongan. Saliyane, yen sampeyan dadi perjalanan pertama menyang Eropa, sampeyan kudu siyap kanggo antrian sing dawa. dadi, tuku tiket lelungan lan atraksi kanthi online bakal nylametake sampeyan saka udan deres, dina panas panas, lan menehi wektu kanggo sampeyan sudut pandang lan piknik.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

woman laughing next to flowers

 

5. Tukaran Dhuwit Ing Bandara

Plancongan menyang negara manca bisa dadi stres, ora nganggo basa utawa golek cara ngubengi kutha. Ngatasi anggaran lan mata uang asing uga bisa ngepenakke. Nalika ijolan dhuwit ing bandara pancen kepenak lan bisa dipercaya, minangka salah sawijining kesalahan lelungan sing kudu dihindari ing Eropa.

Fees sampeyan bakal mbayar lan ijol-ijolan itungan bakal mbayar sampeyan, mula luwih becik nindakake riset online ing exchange poin. uga, sampeyan bisa takon ing resepsi hotel, dheweke bakal seneng menehi saran nilai dhuwit dipercaya ing wilayah kasebut. Disaranake ijolan cukup kanggo lelungan saka bandara, lan jumlah sing bakal nutupi dhisik 1-2 dina ing perjalanan sampeyan.

Rega Sepur Paris nganti Rouen

Rega Sepur Paris nganti Lille

Rouen nganti Rega Sepur Brest

Rega Sepur Rouen nganti Le Havre

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Pesenan Paling Enak ing Lingkungan sing Salah

Lokasi minangka salah sawijining faktor sing paling penting kanggo nggawe preinan sampurna ing Eropah. Ora nindakake riset babagan kutha sing paling apik, tetanggan, utawa desa kanggo nginep, minangka kesalahan sing kudu diindhari nalika lelungan ing Eropa. Milih papan akomodasi sampeyan penting uga milih jinis akomodasi. Nginep ing sisih kutha sing salah bisa nyebabake sampeyan wektu lelungan, lalu lintas, rega, lan keamanan.

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

Accommodating on a mountain

 

7. Kesalahan Plancongan sing Sampeyan Aja Nyegah ing Eropa: Mangan ing Restaurant Pertama Sampeyan Katon

Yen sampeyan turis khas, banjur sampeyan bakal golek rantai panganan cepat saji sing populer kanggo mangan awan utawa restoran pertama ing dalan. Nanging, sampeyan bisa uga ora kejawab restoran sing apik tenan, kanthi pasugatan lokal lan sudut pandang lokal sing apik banget.

Yen sampeyan mung ngaturake sawetara wektu kanggo nggoleki sadurunge lelungan, sampeyan bakal ngobati pengalaman kuliner sing ora iso dilalekake. Kejabi, kanggo nyoba panganan enak, sampeyan bisa ngirit sawetara repes, tinimbang splurging ing restoran pisanan ing sekitar. Kopi enak, jajanan, masakan lokal, lan masakan sensasional kanthi tarif lucu, bisa wae cedhak.

Rega Sepur Florence menyang Roma

Rega Sepur Napoli menyang Roma

Rega Sepur Florence menyang Pisa

Rega Sepur Roma menyang Venesia

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Tancep ing Buku Panduan Luwih Saka Tur Lumampah Kutha Gratis

Buku pandhuan minangka sumber inspirasi sing apik kanggo lelungan menyang Eropa, lan duwe rencana lelungan umum. Nanging, tetep ing buku pandhuan minangka salah sawijining kesalahan lelungan paling gedhe sing kudu dihindari ing Eropa. Iki tegese sampeyan bakal ngunjungi papan sing padha karo jutaan turis liyane, lan kaya turis.

Nggoleki kutha ing a tur mlaku-mlaku gratis minangka cara paling apik kanggo nikmati kutha sing paling apik ing Eropa. Pandhuan berbahasa Inggris sing lokal bakal nggawa sampeyan ngubengi kutha. Saliyane nuduhake situs sing populer lan misuwur, pandhuan tur mlaku-mlaku ing kutha bakal ngandhani rahasia kutha sing paling apik lan menehi akeh rekomendasi lan tips kanggo kutha. iki kalebu rekomendasi panganan, tawaran apik, titik sing didhelikake, lan sing paling penting carane tetep aman.

AAmsterdam nganti Rega Sepur London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

 

9. Kesalahan Plancongan sing Sampeyan Aja Nyegah ing Eropa: Ora Paket kanggo Eropa

Sunny, udan, adhem, utawa lembab, salah sawijining perkara paling istimewa ing Eropa yaiku sampeyan bisa ngrasakake kabeh pengalaman 4 mangsane sedina. dadi, ora ngemot khusus kanggo cuaca Eropa minangka kesalahan lelungan kanggo ngindhari kabeh biaya.

Kaos, jaket udan lan angin, sepatu sing nyaman iku penting banget kanggo nggawa plancongan menyang Eropa. Luwih becik ngemas lan nganggo lapisan, kanthi cara iki sampeyan bakal kepenak ing cuaca apa wae, lan ora bakal nggawa kabeh lemari klambi.

Rega Sepur Munich nganti Zurich

Rega Sepur Berlin nganti Zurich

Rega Sepur Basel nganti Zurich

Wina nganti Sepur Harga Zurich

 

eiffel tower black and white

 

10. Simpen Awis Sampeyan Ing Sak Ana Papan

Kutha Eropa misuwur amarga nggumunake, nanging uga kanggo pickpocketing, jebakan turis, lan macem-macem skema kanggo ngapusi turis. Nyelamake anggaran perjalanan antarane dina-plancongan sampeyan tas, aman, lan kertu kredit minangka cara paling apik kanggo lelungan kanthi aman lan nikmati.

Luwih becik tetep ing sisih aman lan aja nganti nyimpen awis lan kertu kredit ing sak papan. dadi, duwe milik sampeyan ing kabeh wektu lan papan, minangka kesalahan lelungan sing kudu sampeyan hindari ing Eropa.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

kesimpulan

Nganakke, ana akeh papan sing apik kanggo ditemokake ing Eropa. Sampeyan bisa nggunakake akhir minggu sing apik tenan utawa ngrencanakake lelungan Euro sing dawa, kemungkinan iku telas. nanging, nalika sampeyan lelungan menyang negara manca, aturan game beda-beda gumantung saka kutha menyang kutha. Siji-sijine sing tetep padha yaiku kesalahan sing ditindakake wisatawan saben plancongan. kita 10 kesalahane lelungan kanggo ngindhari ing Eropa, bakal nggawe sampeyan aman lan nggawe perjalanan pancen unik.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang Eropa sing dipilih nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Kesalahan Perjalanan sing Sampeyan Aja Ngindhari Ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)