Waktos Maca: 7 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/11/2020)

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan munggaran anjeun ka Éropa, aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang ngeunaan paling kota geulis di dunya. kami geus ngarancang pituduh sampurna 10 kasalahan perjalanan anjeun kedah nyingkahan di Éropa. Perjalanan ka bumi istana, asakan indah, taman nasional, jeung désa anu endah, tiasa janten salah sahiji liburan anu paling berkesan anjeun bakal ngagaduhan. Sabalikna, éta ogé tiasa janten legenda jahat sareng ngagaduhan tungtung anu goréng, upami anjeun henteu leres-leres disiapkeun.

Naha anjeun iinditan ka Éropa pikeun kahiji kalina atanapi datang deui, tips ieu bakal ngajantenkeun perjalanan anjeun paling aman, paling nyaman, sareng pasti epik.

 

1. Henteu Nganjang ka Kota-kota Leutik Sareng Tempat-Tempat Anu Henteu Kabeungkeut

Upami éta perjalanan munggaran anjeun ka Éropa, maka anjeun pasti nuju ka tempat-tempat anu dicarioskeun ku sadayana. Sanajan, upami anjeun hoyong mendakan Eropa khusus, then not visiting small villages and known cities are one of the travel mistakes to avoid in Europe. You should plan your trip to the most unforgettable off the beaten path places in Europe.

Tangtosna, upami anjeun hoyong ningali sareng gaduh gambar anu sami sareng jutaan wisatawan sanés anu ngariung di jalan-jalan Paris, Milan, sareng Iraha, teras turutan balaréa. tapi, upami anjeun gaduh jiwa penjelajah, sareng milari éta permata disumputkeun, saterusna rencanana perjalanan anjeun sakitar kampung-kampung leutik sareng unik di Éropa.

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

woman walking on grass

 

2. Kasalahan Perjalanan Anjeun Kedah Nyingkahan Di Éropa: Henteu Nganggo Angkutan Umum

Salah sahiji hal anu mimiti aya dina pipikiran nalika anjeun nguping angkot, nyaéta beus anu rame sareng panas, antrian, sareng patalimarga. Sanajan, angkutan umum di Éropa henteu ngan ukur beus tapi tram sareng karéta. Sababaraha turis langkung resep nyéwa mobil, teras mudik, tapi angkutan umum di Éropa raoseun pisan, waktuna, mirah, sareng disarankeun.

Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal bagian anu paling jauh di Éropa, cadangan alam endah, istana, jeung pintonan breathtaking, ku karéta. Teu aya cara anu langkung saé pikeun ngarambat Eropa tibatan ku karéta, éta waktos mutlak sareng hemat artos.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Henteu kéngingkeun Asuransi Perjalanan

nuhun, kota Éropa mangrupikeun kota anu paling maju sareng paling aman di dunya. tapi, anjeun masih manusa, sareng gawir di taman nasional Éropa lungkawing sareng teu karunya. Sedengkeun anjeun tiasa janten tukang leumpang sareng pengumbara anu paling pangalaman, anjeun masih tiasa mendingan, pulas ankle, atanapi gaduh kaméra anjeun dipaling.

Asuransi perjalanan di Éropa penting pikeun kaséhatan sareng alesan perjalanan anu sanés. Kéngingkeun asuransi perjalanan di Éropa kedahna, sareng anjeun henteu kedah ngahémat kana kabutuhan sapertos kitu. Henteu kéngingkeun asuransi perjalanan mangrupikeun kalepatan anu anjeun kedah hindarkeun nalika indit ka Éropa sabab éta tiasa ngahirangkeun anjeun sakedik.

Harga Marseilles ka Lyon Train

Paris ka Lyon Harga Train

Harga Karéta Lyon ka Paris

Harga Lyon ka Avignon Train

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Kasalahan Perjalanan Anjeun Kedah Nyingkahan Di Éropa: Sanés Mésér Tiket Sateuacanna

Éropa mahal. Komo upami anjeun iinditan ka tempat anu paling terjangkau, musium sareng tikét tarik bakal ngarugikeun artos sakedik. Henteu mésér tikét sateuacana mangrupikeun salah sahiji kasalahan anu paling hébat anu kedah dihindari di Éropa, jutaan wisatawan anu ngadatangan Éropa unggal taun, bakal ngajamin anjeun éta.

janten, anjeun tiasa milarian tawaran anu hadé pikeun situs ikon Éropa, atraksi, jeung kagiatan, lamun anjeun nalungtik sareng buku sateuacanna. Kadang-kadang anjeun tiasa kéngingkeun tawaran anu saé pisan ku mésér tikét online, sareng éta ngaheéat anjeun pisan waktos anu berharga dina perjalanan anjeun. Salaku tambahan, upami éta perjalanan munggaran anjeun ka Éropa, anjeun kedah siap-siap ngantri panjang. janten, mésér tikét perjalanan sareng atraksi online bakal nyalametkeun anjeun tina nangtung dina hujan, dinten usum panas, sareng ngantepkeun anjeun waktos kanggo éta sudut pandang sareng piknik.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

woman laughing next to flowers

 

5. Tukeur Artos Di Bandara

Iinditan ka luar negeri tiasa setrés, henteu nyarios basa atanapi milarian jalan ngurilingan kota. Ngatur anggaran sareng mata uang asing ogé tiasa janten setrés. Nalika tukeur artos di bandara raoseun pisan sareng tiasa dipercaya, éta mangrupikeun salah sahiji kasalahan perjalanan anu kedah di hindarkeun di Éropa.

Waragadna gé mayar sareng tukeur mata uang bakal ngarugikeun anjeun, ku sabab éta langkung saé pikeun ngalakukeun panilitian anjeun online dina etitik xchange. oge, anjeun tiasa teras naroskeun dina panarimaan hotél anjeun, aranjeunna bakal senang nyarankeun titik duit dipercaya di daérah éta. Disarankeun tukeur cekap kanggo perjalanan ti bandara, sareng jumlah anu bakal nutupan anu munggaran 1-2 dinten di perjalanan anjeun.

Paris ka Rouen Harga Train

Paris ka Harga Lille Train

Rouen ka Brest Harga Kereta

Harga Rouen ka Le Havre Train

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Pesenan Anu Masrahkeun Di Lingkungan Anu Salah

Lokasi mangrupikeun salah sahiji faktor anu paling penting dina nyiptakeun pakansi sampurna di Éropa. Henteu ngalakukeun panilitian ngeunaan bagian kota anu pangsaéna, Daérah, atanapi kampung cicing di, nyaéta kasalahan pikeun nyingkahan nalika ngumbara di Éropa. Milih tempat akomodasi anjeun sami pentingna sareng milih jinis akomodasi. Tetep di beulahan kota anu salah tiasa ngarugikeun anjeun dina waktos perjalanan, lalar liwat, harga, sareng kaamanan.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

Accommodating on a mountain

 

7. Kasalahan Perjalanan Anjeun Kedah Nyingkahan Di Éropa: Dahar Di Rumah Makan Anu Pertama Anu Katingali

Upami anjeun wisata khas, maka anjeun bakal milari ranté makanan cepat saji anu populér pikeun tuang siang atanapi réstoran munggaran anu di perjalanan. Sanajan, anjeun panginten sono kana réstoran anu saé, kalayan piring lokal sareng sudut pandang anu hebat anu bakal narik napas anjeun.

Upami anjeun ngan ukur ngahaturanan sababaraha waktos pikeun nalungtik sateuacan perjalanan, anjeun bakal ngubaran diri kana pengalaman kuliner anu teu tiasa dilupakan. sajaba ti, ka nyobian tuangeun anu enak, anjeun tiasa ngahémat sababaraha répéh, tibatan splurging di réstoran munggaran di sakuriling. Kopi hébat, pastry, asakan lokal, sareng piring sensasional kalayan harga anu lucu, tiasa caket-caketna.

Harga Karéta Florence ka Roma

Naples ka Roma Harga Train

Harga Karéta Florence ka Pisa

Roma ka Venice Train Train

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Lengket kana Buku Pitunjuk Daripada Wisata Jalan Kota Gratis

Buku panduan mangrupikeun sumber inspirasi anu hébat pikeun perjalanan ka Éropa, sareng pikeun ngagaduhan rencana perjalanan umum. Sanajan, nempel kana buku panduan anjeun mangrupikeun salah sahiji kasalahan perjalanan anu paling ageung pikeun dihindari di Éropa. Éta hartosna anjeun bakal nganjang ka tempat anu sami sareng jutaan wisatawan anu sanés, sareng sapertos turis.

Ngajalajah kota dina a wisata leumpang gratis mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mikaresep kota-kota anu paling luar biasa di Éropa. Pitunjuk basa Inggris anu nyarios lokal bakal ngiringan anjeun ngurilingan kota. Salian ti nembongkeun situs populér tur kawéntar, pituduh wisata leumpang di kota bakal nyaritakeun rahasia kota anu paling dijaga sareng masihan anjeun seueur saran sareng tip pikeun kota. ieu ngawengku saran dahareun, poéna hébat, titik disumputkeun, jeung paling penting kumaha tetep aman.

AAmsterdam ka London Harga Train

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

 

9. Kasalahan Perjalanan Anjeun Kedah Nyingkahan Di Éropa: Henteu Ngepak Kanggo Éropa

Cerah, loba hujanna, tiris, atanapi lembab, salah sahiji hal anu paling istiméwa ngeunaan Éropa nyaéta anjeun tiasa ngalaman sadayana 4 musim dina sapoé. janten, henteu ngarangkep khusus pikeun cuaca Éropa nyaéta kasalahan perjalanan pikeun nyingkahan pisan biaya.

Kaos oblong, hujan jeung jaket angin, sapatu anu raoseun saderhana penting pikeun dibungkus pikeun perjalanan anjeun ka Éropa. Hadé pisan pikeun ngarangkep sareng nganggo lapisan, ku cara ieu anjeun bakal nyaman dina cuaca naon, jeung moal mawa sakuriling papakéan.

Munich to Zurich Train Harga

Harga Karéta Berlin ka Zurich

Basel ka Harga Zurich Train

Harga Wina ka Zurich Train

 

eiffel tower black and white

 

10. Ngajaga Kontan Anjeun Dina Hiji Tempat

Kota-kota Éropa katelah endah pisan, tapi ogé pikeun pickpocketing, bubu wisata, sareng sagala rupa skéma pikeun licik wisatawan. Diving anggaran perjalanan anjeun diantara dinten-perjalanan anjeun kantong, tengtrem, sareng kartu kiridit mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngumbara aman sareng nikmati.

Langkung saé tetep dina sisi anu aman sareng hindarkeun ngajaga kas sareng kartu kiridit anjeun dina hiji tempat. janten, gaduh milik berharga anjeun dina anjeun sepanjang waktos sareng tempat, nyaéta kasalahan perjalanan anu anjeun kedah hindarkeun di Éropa.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

kacindekan

dicindekkeun, aya seueur tempat anu saé pikeun didakan di Éropa. Anjeun tiasa nyéépkeun sabtu minggu anu saé atanapi ngarencanakeun perjalanan Euro panjang, kemungkinan anu sajajalan. tapi, nalika anjeun iinditan ka nagara asing, aturan kaulinan beda-beda ti kota ka kota. Hiji-hijina hal anu tetep sami nyaéta kasalahan wisatawan dina unggal perjalanan. Kami 10 kasalahan perjalanan ulah di Éropa, bakal ngajantenkeun anjeun aman sareng ngajantenkeun perjalanan anjeun leres unik.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan ka Éropa anu dipikahoyong ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Kasalahan Perjalanan Anjeun Kedah Nyingkahan Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)