(Paling Keri Dianyari On: 04/04/2020)

The Coronavirus wabah wis sabab ageng badhan kanggo wong ing saindhenging donya, nanging mbok menawa siji saka masalah paling iku sing lelungan madhep. Amarga plans travel sing angel kanggo ngganti lan karte asring wis dipesen, bisa nggawe raos liyane kanggo sampeyan terus karo plans Panjenengan tinimbang canceling. Yen sampeyan milih kanggo nglakoni, njupuk kauntungan saka tips iki kanggo nggawe manawa sampeyan lelungan kanthi aman sak wabah Coronavirus lan njaluk kabeh Corona paling keri.

 

Apa Coronavirus?

First, apa persis iki Coronavirus? Iku galur virus sing dumadi penyakit ambegan kayata sindrom ambegan Timur Tengah (Mers) lan Abot sindrom ambegan Acute (SARS). novel Coronavirus taun iki wis kasebut COVID-19 lan diyakini asalé ing provinsi Hubei ing Tiongkok, ing kutha Wuhan. Iku penyakit Highly infèksius karo gejala selesma-kaya, kalebu mriyang, perih tenggorok, watuk, lan irung runny. Awit iku pisanan teka ing pangakon wonten ing Januari, penyakit wis nyebar akeh saka Asia lan liyane saka donya, negara nggowo pengaruh kayata Jepang, Korea Kidul, Italia, Amerika Serikat, lan Iran. Iki wis ngasilaken ing Watesan travel utawa advisories travel akeh lokasi, sanadyan akeh sing isih sregep kanggo lelungan.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Carane Travel Kanggo Safely sak Coronavirus wabah?

While the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wis dielingake marang travel nonessential kanggo sing negara paling Highly kena pengaruh, akeh ing donya wis ningali winates, yen kasus. ing World Health Organization wis dianggep COVID-19 a Public Health darurat International Concern tinimbang pandemi, kang liya sampeyan bisa tetep karo wong plans travel yen sampeyan kuwi ati-ati. Mung njupuk care ekstra kanggo njaga kesehatan nggunakake tips iki:

Marseilles kanggo Trains Lyon

Paris kanggo Trains Lyon

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

 

 

tip 1: Njaluk Kabeh Vaksin Panjenengan

Nalika iki bisa koyone ketok, iku penting kanggo priksa manawa sampeyan wis tak kabeh vaksin sadurunge wiwit travel. Supaya kanggo mangerteni nembak apa sing bakal kudu sadurunge kowe, mriksa website CDC kanggo informasi kesehatan. Nggawe manawa sampeyan lagi direksa saka akeh penyakit preventable sabisa tombol kanggo tetep sistem imun kuwat.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

tip 2: Nggawa disinfecting wipes

Sawetara wabah awon wis katon ing lokasi karo kontak cedhak, kayata kapal layaran Diamond Princess quarantined ing Jepang, kang Sisa anchored sajabaning Tokyo. Yen sampeyan lagi uga lelungan diantara akeh penumpang liyane, kayata ing bidang, bakal manawa kanggo tetep resik wilayah. Nggawa lan wipes antibacterial lan ngresiki wilayah nalika teka. Iki kalebu wiping armrests Panjenengan, cupholders, tabel tray lan wilayah sembarang sing bakal manggoni.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

tip 3: Tansah tangan Clean Yen Pengin Travel Kanggo Safely sak Coronavirus wabah

Nalika akeh wong sing nyoba kanggo kemudi langit saka virus liwat masker rai, ing kasunyatan, Doctors wis ketemu sing nindakake sethitik kanggo apa-apa supaya sampeyan sehat. Kanggo ngganti, ngumbah tangan kerep ditemokake dadi paling efektif ing tetep sehat. Yen sampeyan lagi lelungan nang endi wae ing ngendi sampeyan ora bakal seneng bisa kanggo wisuh tangan, nggawa tangan bahan sanitasi tinimbang lan nggunakake seneng.

Ing urat padha, supaya tangan mati raimu, lan adoh saka tutuk lan mata. These are the higher risk areas for you to get an infection.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

tip 4: Njaluk Travel Insurance

Yen sampeyan lagi US basis, kathah kredit SIM kurban dibangun ing travel insurance, sanadyan sampeyan bakal kudu mriksa karo perusahaan sing ngetokake sekuritas kertu kanggo ndeleng yen wabah Coronavirus anyar wis dijamin. Kanggo wong liya, Nanging, sampeyan bakal kudu travel insurance tuku yen dikonfirmasi kasus virus miwiti melototke munggah lan nyebar ing negara sampeyan travel.

tip iki uga ngluwihi kanggo lelungan refundable, kayata karcis sepur, Hotel, lan Tours. Nalika iku uga biaya liyane bayaran ing ngarep kanggo buku, keluwesan gadhah plans travel refundable bisa mbayar mati amba ing cilik saka pembatalan.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

tip 5: Tetep Away Saka Akeh!

ahli kesehatan wis dielingake yen virus nyebar liwat kontak masyarakat, kang liya sampeyan kudu tetep adoh saka panggonan rame okehe. Iki minimalake cahya kanggo wong lara. mesthi, wisata kathah narik kawigaten akeh, nanging isih kudu bisa kanggo riko sak suwé mati-puncak nalika pengunjung sing kurang. Ing panggonan kuwi minangka Paris, iki bisa uga ateges ngunjungi Louvre ing opening museum utawa sadurungé cedhak tinimbang tengah dina nalika pucuk lalu lintas wisata.

mesthi, iku uga mokal kanggo supaya akeh tanggung, utamané ing pameran. Nalika akeh Eropah wis proactively dibatalake pameran kayata Italia Carnivale malah expo Mobile World Congress ing Spanyol.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

soccer crowd

 

tip 6: Jogo awakmu

Travel punika ramai, kita kabeh ngerti sing. Nanging, alam-kacepetan dhuwur pindhah saka lelungan ora ateges sing kudu mbukak dhewe ROMBENG. Iku bisa uga muni Dora tangi ing kokain saka esuke lan Kepala metu nganti tengah wengi kepungkur, nanging iku penting kanggo njaga supaya ngurus saka dhewe ngawulo kabeh seneng-seneng. Apa? Amarga turu cekap lan sehat ateges awak bisa defend dhewe marang penyakit. Iki utamané penting kanggo wong-wong sing luwih rentan kanggo penyakit, kayata wong tuwa utawa wong sistem imun ateges.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Travel Safely sak Coronavirus wabah – Garis ing ngisor

Nalika ana mesthi badhan kanggo wong-wong sing wis dipesen travel sak iki wektu, ana cara kanggo sampeyan kanggo lelungan kanthi aman sak wabah Coronavirus. ing COVID-19 infèksius, nanging akèh negara sing durung kena pengaruh lan isih aman kanggo lelungan. Yen rencana ing terus karo vacation, nggunakake tips iki supaya dhewe sehat. Priksa manawa sampeyan turu cukup lan mangan bebarengan, njaluk kabeh vaksin dibutuhake Panjenengan, resik wilayah watara sampeyan karo disinfectant, lan tetep plans travel fleksibel. travel insurance Buy lan supaya wilayah crowded okehe, lan ndhuwur kabeh supaya weruh. Tansah dhewe saestu disiapake ing cilik saka Coronavirus wabah pop munggah ing negara.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

travel safely and use trains

 

Salah siji cara sing paling apik kanggo lelungan kanthi aman sak wabah coronavirus liwat Sepur – seneng penak lan safety saka lelungan dening Sepur lan nggunakake Simpen A Train!

 

 

Do you want to embed our blog post “How To Travel Safely During The Coronavirus Outbreak?” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)