(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 04/04/2020)

The Coronavirus wabah geus ngabalukarkeun badag perhatian pikeun jalma di sabudeureun dunya, Tapi sugan salah sahiji isu greatest éta travelers nyanghareup. Kusabab rencana lalampahan anu hésé robah na tiket mindeng geus dipesen, eta bisa nyieun leuwih rasa keur anjeun neruskeun kalawan rencana anjeun tinimbang canceling. Lamun milih bet kitu, ngamangpaatkeun tips ieu pikeun mastikeun yén nu ngarambat aman salila wabah Coronavirus tur meunang sagala Corona apdet panganyarna.

 

Naon Dupi Coronavirus?

kahiji, naon kahayang téh Coronavirus? Téh mangrupa galur tina virus nu ngandung alatan kasakit engapan kayaning Sindrom engapan Wétan Tengah (MERS) tur parna Sindrom saluran pernapasan akut (SARS). novél Coronavirus Ieu sataun urang disebut COVID-19 sarta dipercaya asalna di propinsi Hubei Cina daratan, di kota Wuhan. Ieu kasakit kacida tepa kalayan gejala tiis-kawas, kaasup muriang, nyéri tikoro, batuk, sarta irung runny. Kusabab eta mimitina sumping ka pangakuan dina Januari, Kasakit geus sumebar ka sakuliah Asia jeung sesa dunya, Nagara mangaruhan kayaning Jepang, Koréa Kidul, Itali, Amérika Serikat, jeung Iran. Ieu nyababkeun larangan perjalanan atanapi advisories perjalanan di loba lokasi, sanajan loba beuki kénéh giat keur perjalanan.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Kumaha Travel Pikeun aman Salila The Coronavirus wabah?

While the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geus warned ngalawan perjalanan nonessential maranéhanana nagara paling kacida dipangaruhan, loba dunya keur ningali dugi, lamun sagala perkara. The WHO geus dianggap COVID-19 mangrupa Public Kaséhatan Darurat of International Paduli tinimbang pandemic, nu hartosna anjeun bisa tetep aya dina jeung pamadegan rencana lalampahan lamun nuju ati. Ngan ngurus tambahan pikeun ngajaga kaséhatan Anjeun maké tips ieu:

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

 

 

tip 1: Meunang Sadaya vaksin anjeun

Bari kieu bisa sigana atra, éta penting pikeun mastikeun nu saena sagala vaksin Anjeun sateuacan dimimitian perjalanan Anjeun. Dina raraga neangan kaluar nembak naon gé kedah samemeh indit, pariksa website CDC pikeun informasi kaséhatan. Mastikeun nu nuju ditangtayungan tina saloba alatan kasakit dicegahna sabisa mangrupakeun konci pikeun ngajaga sistim imun Anjeun kuat.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

tip 2: Bawa Disinfecting Wipes

Sababaraha wabah awon geus kasampak dina lokasi sareng kontak nutup, saperti kapal pesiar Inten Putri quarantined di Jepang, nu tetep anchored ngan di luar Tokyo. Lamun nuju ogé iinditan antarana loba panumpang séjén, kayaning dina pesawat a, jadi pasti tetep bersih wewengkon Anjeun. Bawa na wipes antibakteri sarta ngabersihan wewengkon Anjeun mun anjeun anjog. Ieu ngawengku wiping armrests Anjeun, cupholders, tabél baki sarta aréa wae nu bakal jadi occupying.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

tip 3: Tetep Leungeun anjeun Beresih Mun rék Travel Pikeun aman Salila The Coronavirus wabah

Bari loba jelema anu nyoba sapi jalu nu jelas tina virus via masker beungeut, kanyataanana, dokter geus kapanggih eta ngalakukeun saeutik kana nanaon tetep maneh cageur. tibatan, cuci tangan mindeng kapanggih janten paling éféktif dina tinggal cageur. Lamun nuju iinditan wae dimana anjeun moal remen bisa ngumbah leungeun Anjeun, mawa leungeun sanitizer gantina na make eta remen.

Dina véna sarua ieu, tetep leungeun Anjeun kaluar beungeut anjeun, tur jauh ti sungut anjeun sarta panon. These are the higher risk areas for you to get an infection.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

tip 4: Meunang asuransi Travel

Mun anjeun basis AS, nyatu kartu kiridit nawiskeun diwangun-di asuransi perjalanan, sanajan anjeun gé kudu parios kalawan penerbit kartu anjeun ningali lamun wabah Coronavirus anyar katutupan. For everyone sejenna, kumaha oge, Anjeun gé kudu asuransi perjalanan beuli lamun kasus dikonfirmasi ngeunaan virus nu dimimitian popping nepi na nyebarkeun di nagara anjeun lalampahan.

tip Ieu ogé ngalegaan ka perjalanan refundable, kayaning tiket karéta, hotél, sarta tur. Bari eta bisa hargana leuwih upfront kana buku, kalenturan ngabogaan rencana lalampahan refundable tiasa mayar off badag bisi tina pembatalan.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

tip 5: Cicing Away Ti panongton!

ahli kaséhatan geus miélingkeun yén virus nyebar via kontak komunitas, nu hartosna kudu tetep jauh ti tempat rame saperti loba nu jéntré. Ieu ngaminimalkeun paparan anjeun ka jalma gering. Tangtosna, wisata ulah condong mikat panongton, Tapi anjeun masih kudu bisa mangga buka salila période kaluar-puncak lamun datang téh low. Dina tempat kayaning Paris, ieu bisa hartosna ngadatangan Louvre di lawang musium atawa ngan méméh nutup gaganti tengah poé nalika puncak lalulintas wisata.

Tangtosna, meureun nya mungkin ulah panongton sagemblengna, utamana dina festival. Bari teuing Éropa geus proactively dibolaykeun festival kayaning Italia urang Carnivale komo Expo Mobile Dunya Kongrés di Spanyol.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

soccer crowd

 

tip 6: Ati-ati jaga diri

Travel nyaeta hectic, urang sadayana terang yén. Sanajan, alam-speed tinggi lebet lalampahan henteu hartosna yén anjeun kedah ngajalankeun diri ragged. Ieu bisa disada pikaresepeun hudang di retakan subuh sarta kantor kaluar dugi tengah wengi kaliwat, tapi penting pikeun mastikeun Anjeun ngurus diri amidst kabeh senang teh. kunaon? Kusabab sare cukup sarta diet sehat hartosna awak anjeun bisa membela diri ngalawan alatan kasakit. Ieu hususna penting pikeun maranéhanana anu leuwih susceptible panyakit, kayaning lansia atawa pamadegan kalawan sistim imun comprised.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Travel aman Salila The Coronavirus wabah – Garis handap

Bari aya pasti perhatian pikeun jalma anu geus dipesen perjalanan antukna, aya cara pikeun anjeun diperlukeun keur indit aman salila wabah Coronavirus. The COVID-19 tepa, Tapi loba nagara anu henteu acan kapangaruhan sarta kénéh aman pikeun lalampahan. Lamun rencanana on neraskeun kalawan pakansi, make tips ieu tetep diri cageur. Pastikeun Anjeun bobo cukup jeung dahar ogé, meunang sagala vaksin diperlukeun Anjeun, ngabersihan wewengkon sabudeureun anjeun kalawan disinféktan, tur nyimpen rencana lalampahan anjeun fléksibel. asuransi perjalanan Toko jeung ulah aya wewengkon rame saloba mungkin, na luhur kabeh tetep sadar. Tetep diri sabenerna disiapkeun bisi tina Coronavirus wabah pop up di nagara anjeun.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

travel safely and use trains

 

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngarambat aman salila wabah coronavirus nyaeta via karéta – ngarasakeun genah tur kasalametan iinditan ku karéta sarta pamakéan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Kumaha Travel Pikeun aman Salila The Coronavirus wabah?” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)