(Last Updated On: 15/08/2019)

Iinditan ngaliwatan Italia ku karéta mangrupa pangalaman unforgettable. jaringan karéta Italia urang nyambung ka ampir unggal kota utama di Itali, sahingga gampang mun meunang ti tempat pikeun nempatkeun. Iinditan sabudeureun ku karéta teu ukur cara gancang jeung éféktif ningali Italia tapi ogé nawarkeun paling pintonan spektakuler ti padesaan na. Di dieu aya sababaraha basajan tips perjalanan keur Ngalanglang Italia ku karéta, anu bakal ngajamin maneh teh perjalanan hirupna hiji.

 

Tips Travel Pikeun Eksplor Italia – Buku Salaku Awal Salaku Mungkin

The korsi na gerbong nu beresih jeung teu nyaman euweuh urusan mana anjeun milih diuk. Sanajan, iraha purchasing tikét Anjeun, coba mun buku mimiti pikeun mastikeun anjeun meunang jok anu katuhu pikeun anjeun.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Paris ka London Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

Gumantung kana tujuan anjeun urang gaduh tips perjalanan béda pikeun Ngalanglang Italia ku karéta, Anjeun bisa iinditan sababaraha jam sangkan mikir ngeunaan pangabutuh anjeun. Anjeun senang diuk ku jandela? belanja sababaraha waktu sayah na gazing kaluar salaku urang nitenan tetempoan stunning lulus ku, atanapi Rék rada jadi dina korsi Barisan? dimana anjeun bisa mindahkeun tina korsi anjeun beuki kalawan bébas, acan kénéh ngahargaan pintonan ti jandéla kabin badag.

 

Ngamangpaatkeun waktos Anjeun onboard

Waktu Anjeun méakkeun on lila karéta rides tiasa hiji kasempetan pikeun meunang dikelompokeun, nyekel up on sababaraha sare atawa sangkan rencana pikeun tujuan anjeun salajengna.

Teu sering nu sabenerna bisa pindah dipareuman jeung nyandak sabagian waktu kaluar pikeun diri. Naha anjeun hoyong maca buku, dianggo dina Italia anjeun atanapi neuleuman ngeunaan sajarah jeung situs ngeunaan tujuan dipilih Anjeun, pilihan nyaeta Hormat. Ngarasakeun lalampahan tur ulah poho tetep hiji panon kaluar jandéla anu nyandak di Italia urang bentang picturesque.

Cologne ka Berlin Kareta

Munich ka Kareta Wina

Frankfurt kana Kareta Munich

Iraha ka Kareta Wina

 

Ngobrol locals atanapi travelers séjén

Salah sahiji pangalusna tips di pos blog ieu, tips Travel pikeun Ngalanglang Italia ku karéta ieu nu sabenerna iinditan ku karéta mangrupa kasempetan gede pikeun minuhan locals atanapi travelers kawas-dipikiran. Éta endah kumaha tiasa diajar ti batur. Locals tiasa ngabejaan ka maneh anu pangalusna-gems disumputkeun nganjang, bari travelers lianna bisa babagi pangalaman jeung saran maranéhna. Anjeun bisa diuk di sakuliah ti jempé tapi matak na jalma ramah pikeun hiji sakabéh karéta numpak, atawa anjeun bisa megatkeun és ku nanyakeun sual a. Jadi kabuka pikeun paguneman, Anjeun pernah nyaho kumaha bisa maneh diajar atanapi saha anjeun bisa papanggih sapanjang jalan.

Offenburg kana Kareta Konstanz

Stuttgart kana Kareta Offenburg

Leipzig kana Kareta dortmund

Dortmund kana Kareta Stuttgart

 

 

Tuturkeun karéta tata titi – tips perjalanan keur Ngalanglang Italia ku karéta

Iinditan sabudeureun Italia ku karéta mangrupa pangalaman endah. Kadé hormat tina panumpang séjén dina karéta ka pastikeun dulur ngabogaan lalampahan pikaresepeun. Staf bakal salawasna mastikeun sémah anu katingali sanggeus tur ngarasa nyaman, kumaha oge, éta nepi ka dulur dina karéta meta considerately.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pompei ka Roma Kareta

Naples kana Kareta Pompei

 

Nengetan tingkat noise dina kenop anjeun sarta coba mun lengket ieu. Maén musik nyaring atawa maké korsi nu meuntas ti anjeun salaku footrest geus pernah ngaapresiasi. Kalawan adab jeung hal keur batur, ieu bakal nyieun lalampahan karéta anjeun jeung dulur sejenna sacara perjalanan nu leuwih nikmat.

 

Rék ngalaman Italia ku karéta na make tips perjalanan kami pikeun Ngalanglang Italia? buka SaveATrain Online mariksa kaluar kabeh exclusives ongkosna kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/travel-tips-for-exploring-italy-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih