(Paling Keri Dianyari On: 05/06/2020)

Apa kita lelungan dening Sepur? travel Train wis sayah, praktis lan nawakake aspek sosial sing cara transportasi mung bisa ora cocog. Nanging, lelungan karo cacat bisa satunggaling perkawis ingkang ngajrihi kanggo sawetara. Iki ora ateges sampeyan ora bisa seneng ing fun, sanadyan. Artikel nawakake sawetara wilayah dhasar sing kudu nimbang nalika planning Panjenengan trip Sepur supaya lelungan karo cacat ing Eropah kurang ngepenakke.

Nalika ana mesthi sawetara tantangan aksesbilitas, kasunyatan dhasar iku luwih riset apa, liyane diakses lan nyenengake trip bakal! Tuladhane; Apa sampeyan ngerti sing jugrugan Herculaneum kang amèh idhèntik Pompeii, nanging sing grapyak-kursi rodha? Lan sing cruise penumpang karo ora duwe kabisan ora kudu njupuk “path kuldi” munggah ing perengan nalika ngunjungi pulo Yunani Santorini? vacation Panjenengan ora kudu perjuangan - apa peer lan trip bisa kapenuhan akomodasi hotel diakses kanthi, rute diakses antarane diakses wisata wisata, lan apik diakses pengalaman travel.

 

Kang Train kanggo Njupuk ing Simpen-A-Train yen Traveling karo cacat?

Yen sampeyan duwe sawetara opsi kasedhiya kanggo sampeyan (sawetara negara mung siji sistem alur), try to choose the carrier that offers the most services tailored to your Traveling with a disability needs. yaiku; pitulungan Boarding lan diakses mobil sleeper. Washrooms uga kudu cukup gedhe kanggo nadhahi sampeyan lan kursi rodha bebarengan karo ngiringan utawa tekone. minangka tansah, takon minangka akeh pitakonan sing bisa dienggo kanggo supaya surprises rasah!

Traveling karo cacat, carane numpak sepur karo kursi rodha

Fasilitas lan Layanan

Traveling khusus karo layanan cacat bisa beda-beda saka siji dhaerah menyang dhaerah liyané, gumantung ing sawetara ukuran; mobil ing Sepur tartamtu, fasilitas ing macem-macem stasiun bebarengan rute lan malah privasi operator ing aksesbilitas.

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Frankfurt to Paris Trains

Cologne to Trains Brussels

 

Read Your Ticket and Know Your Route while Traveling with a disability

Nliti tiket lan itinerary kasebut kanthi teliti, yen sampeyan nampa iku. Njamin sing nyaman karo kawicaksanan lan pranata supaya sing ora kaget ing macem-macem stopovers Panjenengan (utamané nalika lelungan jaban rangkah).

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

Ramps lan Watesan Bobot

Njupuk lan mateni Sepur temenan lan bagéyan penting saka trip. nggawe manawa departure lan rawuh stasiun dipunjangkepi kanthi platform-dhuwur utawa kursi rodha ngangkat. Iki bakal wis akeh luwih gampang kanggo njaluk lan mateni Sepur nalika Traveling karo cacat.

Milan kanggo Trains Pompeii

Florence kanggo Trains Pompeii

Salerno kanggo Trains Pompeii

Naples to Trains Pompeii

 

Traveling karo cacat, a ramp Sepur kanggo kursi rodha

Extra Baggage when Traveling with a disability

Mayoritas pelaku usaha bakal apa sing paling apik kanggo nadhahi wong lelungan kanthi cacat lan potensial ekstra gawan padha mbutuhake (e.g. kursi rodha, nawakke oksigen, etc.). Yen sampeyan ngerti sing arep perlu syarat bagasi tambahan, supaya operator ngerti ing advance.

Venice kanggo Roma Trains

Venice kanggo Trains Milan

Lyon kanggo Paris Trains

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

Nalika teka

Tetep ing bagéan paling diakses saka kutha. Iki salah siji bagéan paling angel saka planning trip Sepur nalika Traveling karo cacat. Sampeyan bisa nemokaké hotel diakses gedhe, nanging apa bakal sampeyan nemokake yen lumaku / muter metu lawang ngarep? Ana bukit lan undhak-undhakan ing kabeh pituduh? Bakal kudu muter liwat cobblestones? Ana restoran diakses toko? Iku wigati kanggo riset tetanggan hotel. Sampeyan bisa nggunakake Google Maps Street View kanggo njaluk lay saka tanah, banjur email hotel karo pitakonan Panjenengan.

Kanthi kabeh admin metu cara, elinga kanggo njupuk wektu kanggo ngendhokke lan seneng ngulandara. Njupuk sawetara wektu kanggo ketemu penumpang fellow, ndeleng metu jendela, utawa mung njaluk ilang mung garèk sing lelungan rute sampun kathah ingkang ical sadurunge.

 

Sampeyan bisa Book karcis sepur Panjenengan antarane Fastest trains in Europe ing Simpen-A-Train kanggo meh saben panggonan mlebu ing ndhuwur 3 menit, ing karcis sepur murah tarif lan ngeculke Fees pesenan obnoxious!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs?, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/traveling-disability-europe/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)