(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/06/2020)

Naha urang ngarambat ku karéta? perjalanan karéta ieu sayah, praktis tur nawarkeun hiji aspék sosial nu métode angkutan sejenna saukur teu bisa cocog. Sanajan, iinditan jeung cacad a tiasa daunting kana sababaraha. Ieu henteu hartosna anjeun teu bisa ngarasakeun di fun, sanajan. Artikel ieu nawarkeun sawatara wewengkon dasar nu perlu mertimbangkeun nalika perencanaan Anjeun lalampahan karéta jadi iinditan ku cacad di Éropa nyaéta kirang stres.

Bari aya pasti sababaraha tantangan diakses, kanyataan dasar nyaéta yén leuwih panalungtikan Sadérék, beuki diaksés jeung senang lalampahan anjeun bakal! Salaku conto; Naha anjeun nyaho yén ruruntuhan Herculaneum urang téh ampir sarua jeung Pompeii, tapi nu ramah-korsi roda? Na yén pesiar panumpang jeung disabilities teu kudu nyokot “jalur kalde” nepi ka cliffs nalika ngadatangan pulo Yunani of Santorini? pakansi teu kudu jadi perjuangan anu - ngalakukeun pagawean di imah anjeun jeung lalampahan anjeun bisa ngeusi accommodations hotél diaksés pinuh, ruteu diaksés antara diaksés nu pelesir atraksi, tur éndah diaksés pangalaman lalampahan.

 

Nu Train ka Candak on Simpen-A-Train lamun keur iinditan jeung cacad a?

Upami Anjeun gaduh sababaraha pilihan sadia ka anjeun (sababaraha nagara gaduh ngan hiji sistem rail), coba mun milih pamawa nu nawarkeun paling jasa nu tailored mun iinditan Anjeun sareng hiji pangabutuh cacad. nyaéta; bantuan kosan jeung diaksés mobil sleeper. Washrooms ogé kedah cukup badag pikeun nampung maneh na korsi roda anjeun sapanjang kalawan ngiringan atanapi rencang. Unggal waktos, menta saloba patarosan anjeun tiasa sateuacanna ulah kejutan perlu!

Iinditan jeung cacad a, kumaha dewan saruntuyan sareng korsi roda

Amenities and Services

Iinditan husus kalayan layanan cacad bisa rupa-rupa ti hiji wilayah pikeun sejen, gumantung kana sababaraha kriteria; mobil on karéta tinangtu anjeun, fasilitas di rupa stasiun sapanjang jalur anjeun sarta malah kawijakan pamawa Anjeun on diakses.

Paris ka London Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Cologne kana Kareta Brussel

 

Read Your Ticket and Know Your Route while Traveling with a disability

Nalungtik tikét anjeun sarta rancana perjalanan taliti sakali anjeun nampi eta. Mastikeun yén anjeun teu nyaman jeung kawijakan sarta dibekelan ku kituna anjeun teu kaget di rupa stopovers Anjeun (utamana lamun iinditan peuntas laut).

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

Ramps sarta wates Beurat

Lalaki sareng mareuman karéta nu geus écés bagian penting tina perjalanan. pastikeun miang jeung kadatangan anjeun stasiun anu dilengkepan platform-tingkat tinggi atawa korsi roda lifts. Ieu bakal nyieun teuing gampang meunang sareng mareuman karéta anjeun bari iinditan jeung cacad a.

Milan ka Kareta Pompei

Florence kana Kareta Pompei

Salerno kana Kareta Pompeii

Naples kana Kareta Pompei

 

Iinditan jeung cacad a, a tanjakan karéta pikeun korsi roda

Extra Baggage when Traveling with a disability

Mayoritas operator bakal ngalakukeun pangalusna maranéhna pikeun nampung jalma iinditan ku cacad tur potensi tambahan bagasi aranjeunna bisa merlukeun (e.g. korsi gilinding, tanghi oksigén, jeung sajabana). Lamun nyaho Anjeun bade peryogi syarat koper tambahan, hayu pamawa anjeun nyaho sateuacanna.

Venice ka Roma Kareta

Venice kana Kareta Milan

Lyon ka Paris Kareta

Zurich ka Kareta Interlaken

 

Lamun anjeun anjog

Cicing dina patempatan paling diaksés tina kota. Ieu salah sahiji bagéan hardest tina rarancang lalampahan karéta anjeun bari iinditan jeung cacad a. Anjeun bisa geus kapanggih hiji hotél diaksés hébat, Tapi naon anu bakal anjeun manggihan mun anjeun leumpang / gulung kaluar panto hareup? Aya pasir na tangga dina sakabéh arah? Dupi anjeun kudu gulung leuwih cobblestones? Aya réstoran diaksés caket dieu? Éta krusial panalungtikan lingkungan hotél. Anjeun tiasa make Google Maps Street View pikeun meunangkeun lay daratan, lajeng surélék hotél kalayan patarosan anjeun.

Kalayan sagala admin kaluar jalan, apal nyandak waktu pikeun bersantai terasrasakeun petualangan di. Candak sababaraha waktu papanggih panumpang sasama anjeun, gaze kaluar jandela, atawa ngan saukur musna pikeun saeutik bari anjeun ngarambat jalur nu kitu loba geus Isro saméméh.

 

Anjeun tiasa buku tiket karéta anjeun diantara karéta panggancangna di Éropa on Simpen-A-Train ampir unggal tujuan enlisted luhur di 3 menit, di tiket karéta cheapest ongkos tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun?, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/traveling-disability-europe/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)