(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Saben uwong ngalamun Spring kanggo anget cuaca. Iku tansah wektu ayu ing Eropah nalika salju saka mangsa nggawe cara kanggo nganyari maneh mencorong saka spring. Parks lan Kebon teka urip lan kutha bali urip maneh. Traveling ing Eropah ing spring, ahead saka panas throngs, uga wektu apik kanggo akeh wong akeh Eropah nalika tetep biaya mudhun karo tarif Pundhak-mangsa loropaken. We njupuk dipikir ing sawetara saka paling manca, panggonan macem lan nggumunke Traveling ing Eropah ing Spring.

 

Iku pisanan sing teka atine nalika Traveling ing Eropah ing spring:

 

Traveling in Europe in spring illustration

Seneng Food nalika Traveling ing Eropah ing spring:

We wis ditulis sawetara artikel bab pangan. Sampeyan bisa maca wong kene lan kene. Dadi ora surprise sing wis ana pangan minangka murup Traveling ing Eropah ing Spring!

Roma Food:

Sawise mangsa saka sayuran ROOT panggang, Rum katon nerusake menyang pait ijo disebut puntarella, wangun chicory. Iku ijo mangsa pungkasan sing sekar ing Lazio. Iku harbinger spring, disandangi karo lenga sing sethitik lan disigar iwak. Delish!

Terni kanggo Roma Trains

Foggia to Roma Trains

District kanggo Roma Trains

Arezzo kanggo Roma Trains

 

Food Italia:

Ing pasar spring Italia, sampeyan bakal nemokake akeh menowo lan akeh sayuran ora pati ngerti. Ana isih bakal artichokes ing spring (Thank kaluhuran), lan padha bakal inexpensive, nanging bakal ana sawetara jinis. Kita favorit iku artichokes spiny Sisilia lan Sardinia. Padha wis ngalami évolusi kanggo shoo adoh wedhus; prakteke saben tanduran ing Sardinia wis spines!

oddities kalebu favorit kita, agretti, suket rawa sing saute ing lenga sing sethitik lan sawetara papak, seasoning entheng yen ing kabeh amarga wis saltiness gawan ing sawijining panggonan lair. Ana uga cardoons (cardoni ing Italia, sing relatif saka artichoke) lan bohlam trikatuka-kaya ing gambar disebut lampascione, tenan jinis tartamtu saka hyacinth bohlam sing sepisan Cucina povera, masak saka wong miskin, lan saiki wis dadi cukup trendi minangka sajian sisih ing Puglia wadi “ing lenga” utawa ing lenga.

Messina kanggo Trains Catania

Syracuse to Trains Catania

Taormina kanggo Trains Catania

Palermo kanggo Trains Catania

 

Food Prancis:

Ing alam bébas strawberries Prancis sing kudu! malah rarer, sing strawberries thukul ing Aveyron sing khusus lan ripen sadurungé saka strawberries Taman.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

asparagus Festival

Spring uga wiwitan asparagus Festival rong sasi ing Vale of Evesham ing Inggris ing Langkawi. mangsa asparagus putih ing Jerman lan ing sisih lor saka Eropah wiwit ing May.

Ya, wong ing Eropah menyang kabeh metu kanggo ngrameke asparagus, putih, ijo utawa alam bébas kabeh metu.

Yunani wis akeh roh padha kumpul lan akeh sayuran spring padha Italia.

saiki, cukup bab pangan. Liyane babagan travel nyata!

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Traveling ing Eropah ing spring Langkawi Festival asparagus

 

Paris:

Aku kita bisa kabeh setuju yen ana tau wektu ala kanggo pindhah kanggo Paris. Nanging, wonten bab ingkang khusus babagan kutha iki saka Roman lan ditresnani gastronomic teka wektu spring. Making temtunipun worth Traveling ing Eropah ing spring!

ing Pesona Paris ing spring mung akeh banget. Saka picnicking ing ngarep Menara Eiffel kanggo perantauan akeh Kebon nyengsemaken kutha kang, wanderings dappled dening bank-bank ing Seine ing, enjing panas liwat woman bakingobraz seger lan latte, eves husky liwat Pernod lan anggur abang - diubengi dening blossoming groves Chestnut, blooming Kebon, lan dina spring biru saestu narik ati.

yakin durung?

Sisih paling garis. Utawa lack mau, kudu kita ngomong. The Louvre lan Menara Eiffel ora saklawasé minangka nglukis minangka Summertime.

A plus amba saka spring ing Paris punika Nuit des Musee utawa Wengi saka Musium. It’s when museums, gambar galeri, lan pusat budaya ing saindhenging kutha mbukak lawang kanggo siji wengi ing May dadi pengunjung bisa nemu sawetara saka seni paling ing donya ing cara beda banget: babar blas free lan banget pungkasan ing wayah wengi.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

Traveling ing Eropah ing spring – Eropah wétan – Hungary:

Nalika werna abu-abu tumiba adoh kanggo spring, ibukutha Hungarian saestu isa kanggo urip. We nyorot nyaranake ing pemandangan party in Budapest teka Spring. Ana host wutuh acara budaya lan pameran rawuh. Pengunjung bisa puteran wiwitan Pálinka taunan Festival, nampilaken tastings liwat 300 jinis Brandy, nalika Festival Spring, loro-minggu biasa, ndudohke ing masal karo campuran saka orchestral, jazz lan donya pagelaran musik.

Punika dhaptar gedhe saka iku kanggo nindakake ing Spring ing Budapest:

  • Numpak Budapest Mripat Deleng blossoms Cherry ing ELTE Botanical Garden
  • Mangan metu ing Kebon pangan-truk
  • Seneng BKK Ferry kulo breezy seneng dina murka ing pameran pangan
  • Ndeleng menyang bangunan sajarah sak Budapest100 Golek kerajinan lokal ing Budapest Spring Fair Njaluk sembako ing pasar ana ing kiamat bar
  • Langkawi trek mlaku rubberized kutha kang
  • Njupuk chairlift kanggo-mabur dhuwur kulo
  • Ngunjungi pameran milutaken SIP pakaryan lokal bir ing Hangouts Teras

 

Cuaca part panas saka Traveling ing Eropah ing spring – Sevilla, bongso Spanyol:

Ibukutha Andalusia macem mbledhos karo urip ing spring: kafe lan restoran Buzz karo energi. blossoms Orange lan jeuk putih godhong Bloom, lan tanggalan budaya trobosan menyang pindah anyar.

Yen sampeyan lagi kroso bungah bab Spring lan pengen ngrameke, sampeyan lagi ing Panggonan tengen. Expect weeks, saka partying, nari lan pagelaran flamboyant ing lurung-lurung cobblestoned. Tiba ing katresnan karo flamenco, lan Isi saka luar biasa beya Andalusia.

Kanggo acara kelangan kanggo nemu nalika Traveling ing Eropah ing spring, Kepala kanggo Sevilla sak sawijining misuwur Feria de Abril, utawa spring padha. ing Sevilla Fair tradisional wiwit rong minggu langit sawise Paskah minggu, ing wilayah ageng ing obat (map), ing sisih kidul-kulon saka kutha, jejere kali. Iki minggu saka tarian serius, ngombé, mangan lan socializing, karo pungkasan bengi – utawa kabeh-nighters – pakewuh. Ukuran gedhine tontonan ing April Fair iku luar biasa. Saka watara wayah tengange nganti sore awal – utamané ana, ing dina pisanan pejabat – parades masyarakat Sevilla watara fairground ing Trem utawa nunggang jaran. Ana uga dina bullfights, umume dianggep paling apik mangsa.

 

Munich, Jerman:

Munich iku apik tenan taun-babak, nanging murup bener keno kutha sak sawijining taunan Fruhlingsfestival, utawa spring Festival, saben April / May. mikir Oktoberfest, nanging karo wong cara kurang, nanging mung minangka akeh bir 😉

 

The Traveling pungkasan ing Eropah ing spring – Dublin, Ireland

Ing lurung-lurung Dublin bledosan kanggo urip sasi iki kanggo perayaan St. Day Patrick kang. Lelungan ngunjungi ibukutha ing Maret bakal kathah kanggo dijupuk manungsa waé sing. Priksa metu dipandu demo podcast lumampah saka Dublin Port, utawa misuwur loro-mil-long St. Patrick kang Festival Parade. Hajat jengkal kabeh akhir minggu, supaya rencana ing minggat akèh K Club, manor negara 5-star dumunung 30 menit njaba Dublin. kanthi Vintage 1936 Jaguar house car, tastings wiski curated, lan jaran tilase ing 550 hektar. Mlebu kita!

 

Traveling ing Eropah ing spring St Patricks Day ing dublin

 

Spring menyang pindah lan buku sing olahraga tiket karo Simpen A Train kanggo ngunjungi salah iki lokasi dening Sepur, ing menit!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-spring/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane