Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 17/03/2020)

Nalika wong lelungan nyebataken ngunjungi Prancis, paling wong bakal enggal mikir Paris. Nanging, ibukutha Perancis ora mung kutha worth ngunjungi ing negara ayu, Traveling kanggo Strasbourg punika IN anyar. Kathah papan liyane minangka pantes saka penghargaan kabeh pandelengan nggantheng lan pengalaman padha bisa kurban.

Strasbourg salah siji iku cities sing kita bisa appreciate liyane, loro kanggo menehi kaendahan lan turah mbrawah saka iku apa ana. Traveling dening Sepur kanggo Strasbourg saka kutha-kutha utama Eropah sing arep njupuk ambegan adoh. Ayo duwe dipikir nyedhaki ing carane bisa lelungan menyang iki panggonan Fantastic lan apa sampeyan bisa ndeleng lan ana apa:

 

Nalika Traveling Kanggo Strasbourg Visit Katedral Strasbourg

Cathedrals saka periode abad tengah sing memikat, awe-maringi inspirasi lan mung apik banget kanggo njelajah. lan Strasbourg katedral stands dhuwur antarane wong-wong mau - secara harfiah, minangka digunakake kanggo dadi bangunan paling inggil ing donya nganti 1874! Sawetara bagéan saka iku tanggal minangka adoh bali minangka 1100, kang punika prajanjian bener kanggo suwene struktur sajarah wis ngadeg. Apa sampeyan milih kanggo njelajah nang utawa kelet kanggo ngisi teras, sampeyan lagi arep dadi kesengsem.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

Njupuk Pictures Of La Petite France

Traveling kanggo Strasbourg kanggo La Petite France

 

Mlaku menyang La Petite France ngrasa meh kaya arep bali ing wektu. Kanthi setengah timbered struktur ireng lan putih quaint dibandhingke ing distrik sing digunakake kanggo kagungane pedagang saka kabeh limo, lurung-lurung cobblestone, lan tradisional restoran, iku panggonan sampeyan kudu nemu. njupuk gambar lan mbayangno dhewe ing kaping liwat long.

Marseilles kanggo Trains Strasbourg

Dijon to Trains Strasbourg

Antwerp kanggo Trains Strasbourg

Lyon kanggo Trains Strasbourg

 

Nyenengi ing Local Cuisine

kanggo turis pangan, wonten gastronomical nambani khusus supaya tulodho nalika Traveling kanggo Strasbourg: pangan Alsatian, lan ngédap anggur lan bir. Strasbourg bertahta liwat wilayah Alsace, ngendi anggur sing biasane varietal, lan loro utama kanggo nyoba sing Gewürtztraminer lan Riesling. Masangake terakhir karo mas pan-goreng utawa Choucroute garnie, kondhang klasik Alsatian, lan bungah roso Panjenengan.

Cologne to Trains Strasbourg

Lille kanggo Trains Strasbourg

Zurich kanggo Trains Strasbourg

Metz kanggo Trains Strasbourg

 

 

Take A Kayak Trip Around Strasbourg

Cilik Prancis

 

Liyane cara banget njajahi Strasbourg liwat kulo boat. Iku kasempatan ayu kanggo mriksa metu sawetara saka pandelengan paling ayu ing kutha lan sinau babagan sejarah ing wektu sing padha. ana kathah prau opsi kulo kanggo milih saka, lan sampeyan bisa njaluk saperangan saka gagasan minangka kanggo kang hotspot kanggo ngunjungi sabanjuré.

 

Traveling Kanggo Strasbourg By Train

Strasbourg wis paling gedhé kaloro stasiun sepur ing Prancis, hak sawise Paris. Sik njongko kanthi Sepur punika relatif suta, lan sampeyan duwe pilihan saka njupuk Dhuwur-kacepetan TGV Sepur (kecepatan kréta.) Sampeyan bisa njupuk saka Paris kanggo Strasbourg ing mung 2 jam lan 20 menit, tinimbang biasanipun 4 jam mobil.

Sing uga ateges kaping lelungan saka kutha Eropa liyane uga banget cendhek. Yen sampeyan lagi lelungan kanggo Strasbourg saka Swiss, Belgium, Walanda, Jerman, lan Eropah lan kutha, sampeyan bisa njaluk Strasbourg gampang lan cepet. Mangga madosi sambungan wengi yen sampeyan lagi ing budget kenceng amarga sing karcis biasané luwih murah.

 

Siap duwe wektu urip njajahi kutha nengsemake saka Strasbourg? Buku karcis sepur Panjenengan saiki, lan seneng loro lelampahan lan panggonan.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)