(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 17/03/2020)

Lamun traveler nyebutkeun ngadatangan Perancis, paling jalma ngalakukeunana instan mikir Paris. Sanajan, ibukota Perancis teu hijina kota patut ngadatangan di nagara geulis kieu, Iinditan ka Strasbourg teh IN anyar. Loba tempat séjén nu jadi pantes pangajén pikeun sakabéh wisata anca jeung pangalaman aranjeunna tiasa nawiskeun.

Strasbourg mangrupa salah sahiji golongan kota yén urang bisa ngahargaan langkung, duanana keur salon deui nya jeung kaayaanana mahluk ulah aya. Iinditan ku karéta keur Strasbourg ti kota utama Éropa bade nyandak napas anjeun jauh. Hayu urang boga katingal ngadeukeutan di kumaha anjeun bisa ngarambat kana ieu tujuan hebat na kumaha anjeun tiasa ningali na ngalakukeun aya:

 

Nalika iinditan ka Strasbourg nganjang ka katedral Strasbourg

Cathedrals ti jaman abad pertengahan nu enchanting, angen-mereun jeung saukur kacida alusna ngajajah. jeung Strasbourg katedral nangtung jangkung diantara aranjeunna - sacara harfiah, sakumaha eta dipake janten wangunan tallest di dunya dugi 1874! Sababaraha bagéan éta tanggal sajauh deui sakumaha 1100, nu hiji surat wasiat leres mun cara lila struktur bersejarah ieu geus nangtung. Naha anjeun milih ngajajah jero atawa lengket observasi adul, nu nuju bade jadi impressed.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

Candak Gambar Of La Petite Perancis

Traveling to Strasbourg to La Petite France

 

Stepping kana La Petite Perancis karasaeun ampir kawas balik deui dina jangka waktu nu. Kalawan satengah timbered struktur hideung bodas quaint tumpuk di Kab nu dipaké pikeun milik padagang sadaya sorts, jalan cobblestone, na tradisional réstoran, téh mangrupa tempat nu kudu ngalaman. Candak gambar sarta ngabayangkeun diri di kali kaliwat lila.

Marseille kana Kareta Strasbourg

Dijon kana Kareta Strasbourg

Antwerp kana Kareta Strasbourg

Lyon kana Kareta Strasbourg

 

Indulge Dina The Lokal asakan

keur wisatawan dahareun, aya hiji gastronomical saréat husus bisa disampel nalika iinditan ka Strasbourg: dahareun Alsatian, na luar biasa inuman anggur jeung bir. Strasbourg reigns leuwih wewengkon Alsace, dimana wines téh lolobana varietal, jeung dua utama pikeun nyobaan téh Gewürtztraminer na Riesling. Masangkeun kiwari dimungkinkeun ku pepes pan-gorengan atawa Choucroute garnie, well-dipikawanoh klasik Alsatian, sarta delight palate Anjeun.

Cologne kana Kareta Strasbourg

Lille jeung Kareta Strasbourg

Zurich ka Kareta Strasbourg

MetZ kana Kareta Strasbourg

 

 

Candak parahu Trip Kira Strasbourg

petite France

 

Cara séjén alus teuing tina Ngalanglang Strasbourg nyaeta via numpak kapal. Ieu kasempetan geulis mariksa kaluar sababaraha tempat wisata paling geulis di kota urang jeung ngalenyepan sajarah na dina waktos anu sareng. Nyaéta nyatu kapal pilihan numpak milih ti, jeung anjeun bisa meunang sababaraha gagasan salaku ka nu portabel nganjang salajengna.

 

Iinditan Pikeun Strasbourg Ku Train

Strasbourg boga kadua panglobana stasion kareta api di Perancis, katuhu sanggeus Paris. Ngahontal eta ku karéta relatif lugas, jeung anjeun boga pilihan tina nyokot -Speed ​​tinggi TGV karéta (speed karéta.) Ieu bisa butuh anjeun ti Paris ka Strasbourg di ukur 2 jam jeung 20 menit, tinimbang nu biasa 4 jam ku mobil.

Anu ogé ngandung harti yén kali lalampahan ti kota Éropa utama lianna oge considerably pondok. Lamun nuju iinditan ka Strasbourg tina Swiss, Bélgia, Walanda, Jérman, jeung nagara Éropa lianna jeung kota, anjeun bisa meunang ka Strasbourg gampang jeung gancang. Milarian sambungan wengi lamun anjeun dina anggaran tighter margi jalma tiket anu biasana langkung mirah.

 

Siap boga waktu hirup anjeun Ngalanglang Kota menawan of Strasbourg? Buku tiket karéta Anjeun ayeuna, terasrasakeun duanana perjalanan jeung tujuan.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/traveling-strasbourg-train/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)