(Paling Keri Dianyari On: 12/06/2020)

Sepur Paris lan Nice dihubungake dening sistem sepur cepet lan efisien saéngga ngunjungi rong propinsi sanalika ora nate bsing luwih gampang. Iki loro wilayah mbedakake kawigaten ewu pengunjung saben taun. Nice kawulo ing jantung French Riviera nggumunke ing kidul Perancis. Paris iku ibukutha lan kutha paling gedhé ing Prancis, dumunung ing Seine kali, ing Prancis lor. Iku angel milih antarane kutha romantis Paris lan kaendahan pesisir Nice, nanging karo travel Sepur, sampeyan ora kudu. Kanggo nggawe manawa sampeyan duwe trip paling biasa, kita duwe sawetara tips kanggo lelungan numpak sepur saka Paris kanggo Nice.

 

Pilih Train Sepur Kanggo Wisata

Umumé, kabeh sepur ing Prancis ing wektu, nyaman lan akal diregani. Traveling Paris Nice sampeyan bisa langsung ing cepet kecepatan kréta kayata Sepur TGV utawa, sampeyan bisa sepur regional alon, karo kasempatan kanggo ndeleng sawetara kutha nyambungake apik. Sampeyan uga bisa njupuk Sepur sewengi. ing TGV Sepur nganggo antarane 8 kanggo 10 kaping dina saka stasiun Paris Gare du Nord menyang stasiun Nice Ville. Sepur iki bakal tekan Nice udakara limang jam. Sambungan bis paling cepet bakal sampeyan entuk saka Paris menyang Nice sajrone rolas jam.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

lelungan numpak sepur saka Paris kanggo Nice dening TGV lan SNCF

 

Coba nolak ing kutha-kutha ing dalan sing apik

Sampeyan bisa lelungan langsung saka Paris menyang Nice kanthi sepur utawa mandheg ing kutha-kutha apik Marseilles lan Lyon. pilihan punika Yours! yen sampeyan duwe sawetara kalodhangan, nimbang ngunjungi siji, utawa malah loro, saka kutha Perancis iki ayu ing dalan kanggo Nice saka Paris. Marseilles iku sawijining kutha gisik karo getar internasional sing nawakake paling sesawangan ayu. The train station has lockers gawan supaya nolak mati kene kanggo sawetara jam ora bisa dadi luwih trep.

Zurich kanggo Paris Trains

Geneva to Paris Trains

Montpellier kanggo Paris Trains

Nice to Paris Trains

 

mandeg pungkasan iku becik yen lelungan numpak sepur saka Paris kanggo Nice

 

Sampeyan uga bakal nembus Lyon ing dalan kanggo Nice. kutha kanthi pedunung lan edgy iki mesthi worth Njelajah. Kutha iki hub liyane ing Prancis kanggo seni lan Sajarah lan dikenali masakan donya kelas sawijining.

 

Allow For Some Time At The Station When You Travel From Paris To Nice By Train

stasiun sepur ing Paris sing amba lan bisa cukup bingung yen wis ora ana sadurunge. Priksa manawa kanggo teka awal to find out which platform your train will leave from.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

stasiun paris nalika miwiti lelungan kanthi Sepur saka Paris kanggo Nice

 

Sampeyan uga kudu sawetara wektu kanggo ndhedhes utawa konfirmasi tiket sadurunge trip manawa sampeyan tuku iku ing Simpen A Train. Mangga madosi mesin kuning 'compostage de Billets' sing biasane mung sadurunge tekan platform. It is important to validate your ticket as inspectors will check that this has been done when you are on the train.

 

Mikir lelungan numpak sepur saka Paris kanggo Nice? menyang Simpen A Train online to check out all our rego karcis eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré! There are plenty of discounted fares available throughout different rail networks in France. you can also keep a lookout for the latest discounts by following our Facebook lan Twitter pages too.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/traveling-train-paris-nice/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)