(Paling Keri Dianyari On: 02/09/2019)

Apa sing UK Train kulo prices dadi dhuwur?

UK Train kulo prices wis wungu kanggo dhuwur. Eropah dianggep duwe paling Sepur laku ing donya. lingkungan loropaken Sepur laku ing Eropah ngemot sesawangan ayu. penumpang Train ngakses nang endi wae saka desa remot kanggo kutha-kutha utama. ing Eropah, Sepur laku diregani sing kompetitif, nyimpen penumpang loro wektu lan dhuwit. Ing Britania Raya, Nanging, Sepur laku larang banget.

 

 

Uk Sepur kulo prices mbandhingaké Tabel

 

Komuter ing UK

The price of commuting in the UK has increased by an average of £700 in the last 7 taun miturut analisis dening pegawe. The journey that has been most affected is the train from Birmingham to London. Commuters who use this train now have to pay Train ride prices of £10,567 for a season ticket. ing Tambah ing prices ing wiwitan 2018 wis ing sawetara kasus ditambahaké ekstra £ 100 kanggo sawetara karcis mangsa wis larang.

Amsterdam kanggo London Trains

Cologne to London Trains

Paris kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

Comparing UK train prices to Europe

Passengers traveling in Germany can buy a BahnCard100, kang isine kabeh Jerman for £3,795.

Passengers who travel between Manchester and Liverpool pay £3,152 and cannot use this ticket to travel anywhere else in the UK.

ing France, commutes taunan kanggo paris Train ride prices can be as low as £750 and in Italy passengers traveling between Velletri and Rome pay only £442.

Ing Inggris Sepur prices iku dadi dhuwur, sing tiket taunan kanggo lelungan kanggo London Waterloo saka 20 mil njaba London costs 3,248.

Sepur perusahaan sing ditetepaké mundhak regane paling dhuwur ing 2018 padha Northern (4.7%), TransPennine Express (4.6%), CrossCountry (4.1%), Merseyrail (3.6%) lan Trains Virgin (3.1%).

A sinau dening VoucherCloud nuduhake yen penumpang ing sepur UK mbayar ageng 50 dinar saben mil kesah. Bandingake iki kanggo liyane saka EU endi biaya per mil iku 19 dinar.

London kanggo Trains Frankfurt

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Cologne

London menyang Amsterdam Trains

 

Tips kanggo nyimpen dhuwit ing Trains UK

  1. Lumaku utawa siklus

Amarga prices Sepur pindhah miturut garis beda. It could be that there is a line that is a better price for you but doesn’t run through your local stasiun Sepur. Ing kasus iki, sampeyan bisa lumaku utawa siklus 10-15 menit kanggo njaluk bantuan kanggo stasiun karo rega luwih, padha bener kanggo nemokake stasiun kanggo lelampahan bali.

 

  1. Dibagi lelampahan

Amarga cara Train padha prices kulo saiki diwilang ing sepur UK, bener bisa dadi luwih murah tuku loro utawa telung karcis kanggo njaluk menyang panggonan saka tuku siji tiket langsung. Yen lelungan saka Liverpool kanggo London contone, iku luwih murah sing tuku tiket saka Liverpool kanggo Crewe lan Crewe kanggo London, saka tuku langsung tiket Liverpool-London. Kanggo informasi luwih lengkap ing misahake mriksa lelampahan metu kalkulator pamisah.

 

3) Ndhaftar pengecer tiket

Nalika ndhaftar toko tiket sampeyan bisa layak kanggo keuntungan kaya 25% mati lelampahan sabanjuré utawa ngombe panas free.

 

Nyimpen dhuwit ing Trains Singol

Sing planning lelampahan Sepur ing Eropah? Apa ora njupuk 3 menit lan golek karcis sepur murah ing SaveATrain . Isi ing tanggal lan wektu sing kaya kanggo lelungan, lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega paling apik kanggo lelampahan, sing bisa mbayar ing macem-macem cara.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/uk-train-ride-prices-vs-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane