(Last Updated On: 02/09/2019)

Naha UK Train numpak harga jadi tinggi?

UK Train numpak harga geus risen ka luhur. Éropa dianggap boga pangalusna karéta journeys di dunya. lingkungan friendly karéta journeys di Éropa ngandung tetempoan geulis. panumpang karéta ngakses madhab ti desa terpencil pikeun kota utama. di Éropa, karéta journeys dibanderol anu competitively, nyimpen panumpang duanana waktu jeung duit. Di Britania Raya, kumaha oge, karéta journeys pisan mahal.

 

 

Uk karéta numpak harga ngabandingkeun méja

 

Commuters di Inggris

The price of commuting in the UK has increased by an average of £700 in the last 7 taun nurutkeun hiji analisis ku kuli. The journey that has been most affected is the train from Birmingham to London. Commuters who use this train now have to pay Train ride prices of £10,567 for a season ticket. The kanaekan harga di mimiti 2018 geus dina sababaraha kasus ditambahkeun hiji tambahan £ 100 nepi sababaraha tiket usum geus mahal.

Amsterdam ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

Comparing UK train prices to Europe

Passengers traveling in Germany can buy a BahnCard100, nu nyertakeun sakabéh Jérman for £3,795.

Passengers who travel between Manchester and Liverpool pay £3,152 and cannot use this ticket to travel anywhere else in the UK.

Di Perancis, commutes taunan pikeun paris Train ride prices can be as low as £750 and in Italy passengers traveling between Velletri and Rome pay only £442.

The Britania Ageung karéta harga anu jadi tinggi, nu hiji tikét taunan keur indit ka London Waterloo tina 20 mil luar London costs 3,248.

The karéta pausahaan nu instituted naek harga pangluhurna di 2018 éta Northern (4.7%), TransPennine Express (4.6%), Meuntas alam (4.1%), Merseyrail (3.6%) jeung Kareta Virgin (3.1%).

Hiji studi ku VoucherCloud nunjukeun yen panumpang dina karéta UK mayar a badag 50 pence per mil ngumbara. Bandingkeun ieu sesa EU mana biaya per mil téh 19 pence.

London keur Kareta Frankfurt

London ka Paris Kareta

London keur Kareta Cologne

London nepi Amsterdam Kareta

 

Tips kanggo nyimpen duit kana Kareta UK

  1. Leumpang atawa Daur

Kusabab harga karéta balik nurutkeun garis béda. It could be that there is a line that is a better price for you but doesn’t run through your local setasion kereta api. Dina hal ieu, Anjeun bisa leumpang atawa siklus 10-15 menit nepi ka stasiun kalayan harga hadé, sami bener pikeun nyungsi stasiun pikeun lalampahan anjeun balik.

 

  1. Ditilik lalampahan anjeun

Alatan cara Train adil harga numpak nu ayeuna diitung on karéta UK, eta sabenerna tiasa langkung mirah mésér dua atawa tilu tiket nepi ka anjeun tujuan ti meuli hiji tikét langsung. Lamun keur iinditan ti Liverpool ka London contona, éta langkung mirah pikeun anjeun mésér tikét hiji ti Liverpool ka Crewe jeung Crewe ka London, ti meuli langsung tikét Liverpool-London. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ngabagi dipariksa lalampahan anjeun kaluar kalkulator pamisah.

 

3) Ngadaptar kalawan retailers tikét

Lamun anjeun ngadaptar ku pangecér tikét Anjeun tiasa layak pikeun kauntungan siga 25% kaluar lalampahan salajengna anjeun atawa inuman panas bébas.

 

Nyimpen duit kana Kareta madhab

Anjeun perencanaan hiji lalampahan karéta di Éropa? Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan tiket karéta langkung mirah dina SaveATrain . Eusian tempat jeung titimangsa nu Rék ngarambat, sarta kami bakal nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun, nu tiasa mayar dina sababaraha cara.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/uk-train-ride-prices-vs-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih