(Paling Keri Dianyari On: 12/10/2019)

Underground Art ing stasiun sepur misale jek dadi anyar museum saka wong. Lagi dadi anyar kudu-ndeleng tujuan pecandu seni lan desain. Ingkang wis panginten? Sawetara umum spasi paling dungkaping, gabungke seni gedhe-ukuran lan desain bisa ditemokaké ing stasiun metro kota '. Menapa malih, Underground Art wis nggawa luwih saka cipratan saka werna kanggo sepur.

Stations Subway ningali Tambah ing ridership lan pariwisata. Mulane, minangka asil, padha ningali Tambah ing raos masyarakat.

Art in transportasi uga bisa mimpin menyang nyuda ing akeh cara liyane, kayata: emisi gas omah kaca, vandalisme, lan omahe commuter! Keuntungan koyone telas! Kang kok kita lagi bungah kanggo nuduhake njupuk paling kita Underground Art – stasiun sepur narik.

 

Quality Transportasi = Kualitas Banyuwangi

Miturut sinau digawe dening Urban Development Institute Prancis. Paris ngginakaken ing saben 23 dina taun ing transportasi. Lan iki ora pangecualian. Wong kabeh liwat nggunakake donya transportasi umum kanggo mangkat nyambut.

Ngerti pora: that studies have shown that the quality of transportation directly affects the quality of the lives of transit users? ing pengalaman saka lelungan dening transit arep atraksi ing dhewe. "Seni Public bisa tarik metu identitas spasi, Wasana pangerten pinunjul sajarah utawa budaya tetanggan lan residents sawijining. "

proyèk Art Underground bisa ketemu kabeh ndonya. saka patung, manca warna, lukisan. Kanggo usaha ageng kaya panginstalan, ukiran, lan relief. Kene sawetara kita njupuk.

 

Subway escalators

 

Underground Art – stasiun sepur narik: Stockholm, Swedia

Iku ora dadi surprise kanggo sawetara sing sing Swedia iki pisanan ing dhaftar kita kanggo njelajah Underground Art. Yen katon ing ngisor ibukutha Swedia, sampeyan bakal nemokake web ruwet garis Sepur lemah.

Ana luwih saka 90 saka 100 stasiun ing 110km ing sistem trowongan. Lagi kadhangkala disebut minangka "seni paling dawa ing donya gallery". Padha wis decorated karo lukisan, panginstalan, manca warna, lan patung dening 150 seni wiwit 1950.

 

underground art in sweden

 

Kene sawetara gambar saka sange Underground Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing art

bellow ground interior design

 

Kroso inspirasi kanggo njelajah iki sange bêsik Underground Art? Simpen A Train bisa njaluk sampeyan ana! Book tiket Sepur ing menit karo ora Fees didhelikake!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/underground-art-subway-stations/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane