(Last Updated On: 30/10/2019)

Underground Art di stasion subway sigana nu anyar musium ti urang. Éta nu jadi anyar kedah-tingali maksud pikeun peminat seni jeung desain. Anu bakal boga pikir? Sababaraha spasi umum paling mereun, incorporating seni badag skala jeung desain bisa kapanggih dina stasion metro loba kota '. Sumawona, Underground Art ieu bringing leuwih ti hiji Santika tina warna jeung subway nu.

Stasion Subway nu ningali paningkatan dina ridership jeung pariwisata. kituna, salaku hasilna, aranjeunna ningali paningkatan dina kayaan masarakat.

Seni dina angkot ogé bisa ngakibatkeun panurunan ku sababaraha cara sejen, sapertos: emisi gas rumah kaca, tindakan ngaruksakkeun, sarta boredom komuter! Mangpaat sigana janten sajajalan! Naha nu mangrupa urang keur bungah babagi nyokot pangalusna urang tina Underground Art – stasiun subway matak.

 

Kualitas Transportasi = kualitas kahirupan

Numutkeun hiji diajar dijieun ku Urban Development Institute Perancis urang. Parisians spent dina average 23 dinten sataun on angkutan. Sarta ieu teu iwal ti. Jalma sakuliah pamakéan dunya angkot mun di jalan bade didamel.

Naha anjeun terang: that studies have shown that the quality of transportation directly affects the quality of the lives of transit users? The pangalaman lalampahan ku transit kedah hiji atraksi dina diri. "Seni Public bisa narik kaluar identitas spasi, rojong pamahaman ti Pentingna sajarah atawa kabudayaan hiji lingkungan sarta warga na. "

proyék Art Underground bisa kapanggih sakuliah dunya. ti patung, mosaics, lukisan. Pikeun ventures badag kawas pamasangan, engravings, sarta rélief. Di dieu sababaraha nyokot kami.

 

Subway escalators

 

Underground Art – stasiun subway matak: Stockholm, Swédia

Eta moal jadi kejutan pikeun sababaraha yén Swedia éta kahiji dina daptar kami ngajajah Underground Art. Lamun neuteup handapeun ibukota Swedia, anjeun bakal manggihan hiji web intricate sahiji jalur kareta bawah tanah.

Aya leuwih ti 90 tina 100 stasiun di 110km nu sistim torowongan. Karakter ieu kadangkala disebut "seni nu pangpajangna sadunya galeri". Aranjeunna geus dihias ku lukisan, pamasangan, mosaics, sarta patung ku 150 seniman saprak 1950-an.

 

underground art in sweden

 

Di dieu aya sababaraha gambar nu endah Underground Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Rarasaan diideuan ngajajah ieu endah potongan Underground Art? Simpen A Train bisa meunang anjeun aya! Buku tiket karéta di menit kalawan euweuh waragad disumputkeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/underground-art-subway-stations/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)