(Paling Keri Dianyari On: 24/04/2020)

Eropah iku KALUBÈRAN ing Camping UNESCO World Heritage sing narik kawigaten mayuta-yuta turis. Wonten sing macem-macem papan kanggo ndeleng - saka monumen arsitektur lan budaya, kanggo kamulyan alam saka Continent Old.

Kanthi mangkono akeh panggonan kanggo milih saka, bisa angel kanggo lelungan kanggo nggawe keputusan gegayutan panggonan. Kanggo milih kang Camping UNESCO World Heritage ing Eropah kanggo ndeleng pisanan, kita wis nyawiji dhaftar singkat:

 

UNESCO Situs Warisan Donya ing Perancis

Sawetara Camping UNESCO World Heritage paling kacathet ing Prancis kalebu kamulyan kaya Versailles. Iki minangka krajan kerajaan sing paling misuwur lan resplendent France. Panggonan ayu liyane kanggo sebutno iku Abbey Greja Saint-Savin-sur-Gartempe. Iku pasamuwan Romawi saka abad ke-9 Poitou, Aquitaine anyar.

Kanggo lelungan sing tresna kanggo ndeleng obyek agama, ana uga Katedral Chartres. Iki Romawi tanggal katedral Katulik saka abad kaping-13, lan sampeyan bisa nemokake iku southwest of Paris. Akhire, ana Mont Saint-Michel lan teluk sawijining. Iku pulo karo benteng strategis partner saka 8 AD, karo biara minangka struktur utama.

Paris kanggo Sepur Lyon Highspeed

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

 

UNESCO Situs Warisan Donya ing Italia

Italia kebak Camping UNESCO World Heritage, supaya kita bakal sebutno sawetara saka sing gedhe-gedhe sing paling kondhang. Kita mandeg pisanan sing wilayah arkeologi saka Pompeii, Herculaneum lan Torre Annunziata. pinunjul sing dumunung ing Kasunyatan sing lagi Sisa kuna saka kutha-kutha sing padha kakubur ing gunung Mt. Vesuvius ing 79 AD. Ana uga Castel del Monte, a dating kraton saka abad kaping-13. Awit iku campur pengaruh EuropEan Cistercian Gotik lan Muslim arsitektur, iku ngarsane narik.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Salajengipun, Uga Italia ngarep kanggo Piazza del Duomo ing Pisa, menara leaning misuwur. Akhire, ana ing sajarah pusat saka loro kutha-kutha utama, Florence lan Roma. ing Florence, struktur minangka gaya arsitektur Renaissance sing kudu-ndeleng. Aja kantun Uffizi, Basilika Santa Croce, lan Katedral Florence. ing Roma, sampeyan kudu njelajah tengah Kakaisaran Romawi lan ing donya Katulik karo nomer sungguh saka monumen lan budaya.

Florence kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Roma Trains

Bari kanggo Florence Trains

Salerno kanggo Florence Trains

Jerman

Aachen Cathedral In Germany

 

Jerman iku negara kedaton, cathedrals, and other amazing UNESCO World Heritage sites. Aachen Cathedral is the burial place of Charlemagne and the first-built vaulted structure since antiquity. Paling populer landmark ing Jerman punika katedral liyane, iki siji ing Cologne. Sampeyan njupuk abad kanggo mbangun wiwit 1248. Salajengipun, laladan saka Kakaisaran Romawi uga worth a neng. Everyone kudu ndeleng Hadrian Wall lan Antonine Wall, kang padha dibangun ing 122 AD lan 142 AD, mungguh.

Exploring Upper Tengah Rhine Valley wis arep dadi iso lali pengalaman. Wilayah iki dadi omah kanggo nomer ageng kedaton lan kutha-kutha sajarah. Akhire, ana Wurzburg Residence karo Gardens Pengadilan lan Residence Square. Iku salah siji saka kraton paling gedhe ing Jerman, umpamane gedhe saka gaya Rococo.

Iki mung sawetara saka akeh UNESCO World Heritage apik ing Eropah. Kanthi saran kita, sampeyan ora bisa mbukak salah ngatur trip. Sampeyan bisa tekan lokasi dening Sepur saka macem-macem utama kota Eropa.

Berlin kanggo Trains Aachen

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Dresden to Trains Cologne

Aachen kanggo Trains Cologne

 

Siap kanggo njelajah apa Eropah wis kurban? Rencana riko menyang UNESCO World Heritage kacathet lan buku karcis sepur Panjenengan dina iki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene:https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/unesco-world-heritage-sites-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)