(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/04/2020)

Éropa nyaéta loba pisan di situs Warisan Dunya UNESCO nu mikat jutaan wisatawan. Aya hiji rupa wisata ningali - ti monumen arsitéktur jeung budaya, mun keajaiban alam di Benua Old.

Kalawan jadi loba tempat milih ti, eta bisa hésé pikeun traveler nyieun kaputusan ngeunaan tujuan. Pikeun mantuan anjeun milih mana situs Warisan Dunya UNESCO di Éropa ningali heula, kami geus disusun daptar pondok:

 

UNESCO loka Warisan Dunya di Perancis

Sababaraha situs Warisan Dunya UNESCO paling kasohor di Perancis ngawengku keajaiban kawas Versailles. Éta mangrupikeun tempat karajaan anu kawéntar sareng resplendent Perancis. tempat geulis sejen nyebut teh Abbey Garéja Saint-Savin-sur-Gartempe. Ieu mangrupakeun garéja Romanesque ti abad ka-9 di Poitou, Aquitaine anyar.

Pikeun travelers anu cinta ningali objek agama, aya oge katedral Chartres. Ieu Roman kaping katedral Katolik ti abad 13th, tur anjeun tiasa manggihan eta Langkaplancar tina Paris. tungtungna, aya Mont Saint-Michel jeung bay na. Ieu hiji pulo jeung benteng strategis bobogohan ti 8 Maséhi, sareng biara salaku anak struktur utama.

Paris ka Lyon Highspeed Train

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

 

UNESCO loka Warisan Dunya di Itali

Italia pinuh tina situs Warisan Dunya UNESCO, sangkan gé nyebut sababaraha leuwih pang alusna-dipikawanoh. Urang eureun heula nu wewengkon arkéologis of Pompei, Herculaneum jeung Torre Annunziata. Pentingna maranéhanana perenahna dina kanyataan yen aranjeunna tetep kuna kacamatan nya éta dikubur di letusan Mt. Vesuvius di 79 Maséhi. Aya ogé Castel del Monte, a dating puri ti abad 13th. Kusabab eta mixes nu pangaruh tina European Cistercian Gothic sarta Muslim gawena undagi, eta mangrupakeun tetempoan matak.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Saterusna, Ogé Italy anu imah Piazza del Duomo di Pisa, munara condong kawentar. tungtungna, aya nu sajarah puseur dua kota utama, Florence na Roma. dina Florence, struktur ngalambangkeun gaya arsitéktur Renaissance mangrupakeun hiji kudu-tingali. Teu luput Uffizi, Basilica tina Santa Croce, jeung katedral Florence. dina Roma, Anjeun kudu ngajajah puseur tina Kakaisaran Romawi jeung dunya Katolik sareng jumlah vast monumen na situs budaya.

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Bari mun madang Kareta

Salerno mun madang Kareta

Jérman

Aachen Cathedral In Germany

 

Jérman mangrupakeun nagara istana, cathedrals, jeung situs Warisan Dunya UNESCO lianna endah pisan. Katedral Aachen mangrupikeun tempat pamakaman Charlemagne sareng struktur vaulted anu mimiti diwangun ti jaman baheula. Nu pang populerna Landmark di Jérman nyaeta katedral sejen, ieu hiji di Cologne. Butuh waktu abad ka ngawangun mimitian ti 1248. Saterusna, frontiers tina Kakaisaran Romawi oge patut neng. Sarerea kedah tingali Hadrian Besar jeung Antonine Besar, mana anu diwangun dina 122 AD sarta 142 Maséhi, tuturutan.

Ngalanglang Upper Tengah Rhine Valley akang jadi hiji unforgettable pangalaman. Wewengkon ieu téh imah jumlah badag istana jeung kacamatan bersejarah. tungtungna, aya Wurzburg tinggal jeung Kebon Pangadilan na tinggal Square. Ieu salah sahiji istana pangbadagna di Jerman, conto agung gaya Rococo.

Ieu ngan sababaraha loba situs Warisan Dunya UNESCO ngajentul di Éropa. Kalayan saran kami, Anjeun moal bisa balik salah pangatur lalampahan anjeun. Anjeun tiasa ngahontal lokasi kasebut ku karéta ti sagala rupa utama kota Éropa.

Berlin kana Kareta Aachen

Frankfurt kana Kareta Cologne

Dresden kana Kareta Cologne

Aachen kana Kareta Cologne

 

Siap ngajajah naon Éropa geus nawarkeun? Rencanana datangna anjeun ka loka Warisan Dunya UNESCO kasohor tur buku tiket karéta Anjeun kiwari!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu:https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/unesco-world-heritage-sites-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)