Wacan Maca: 6 menit(Paling Keri Dianyari On: 24/10/2020)

Puncak gunung sing apik banget, lembah mekar, air terjun, lakes, lan satwa sing maneka warna, Omah-omah ing Eropa minangka cadangan alam sing paling ora bisa dilalekake. Nglampahi bantala ijo sing mekar nalika musim semi, 5 saka cadangan alam sing paling apik ing Eropa yaiku taman nasional sing dilindhungi sing nampani para pelancong saka saindenging jagad. Yen sampeyan kepengin mlaku-mlaku, mlaku, utawa ngrasakake papan suci alam, banjur sampeyan bakal tresna kita 5 cadangan alam sing ora iso lali ing Eropa.

 

1. Cagar Alam Belluno Dolomite Ing Italia

Cagar alam Belluno didegaké ing 1990 kanggo nglindhungi alam liar sing apik ing Dolomites. Dumunung ing pinggiran Dolomite ing lor Italia, Taman alam Belluno apik banget nalika musim semi. Bukit-bukit ijo lan pucuk gunung sing spektakuler ditutupi karpet kembang. Ora preduli level fitness sampeyan, sampeyan bakal seneng banget njelajah cadangan alam iki, awit ana macem-macem dalan. Cagar alam Belluno ing Eropa cocog kanggo para pamula lan para pendaki sing duwe pengalaman.

32000 hektar pucuk flora lan watu gamping langka, cadangan alam Belluno wiwit saka lembah Cismon nganti lembah Piave. Keragaman sing akeh kalebu ing fauna lan budaya amarga akeh desa ing wilayah lembah Piave. Mangkono nalika sampeyan ngunjungi cagar alam Belluno ing Eropa, sampeyan duwe kesempatan kanggo nduwe perjalanan eksplorasi keajaiban alam lan permata budaya.

Cara Golek Cagar Alam Belluno?

Cagar alam Belluno kurang saka 3 lelungan sepur jam saka Venesia.

Ing endi bisa manggon ing sekitar Taman Belluno?

Gubug gunung akeh, B&B, lan hotel.

Pira Dina Aku Apa Sampeyan kudu Liwat ing Cagar Alam Belluno?

Cadangan Belluno Dolomites minangka salah sawijining sing paling gedhe lan 5 paling cadangan alam sing ora iso lali ing Eropa. uga, Belluno minangka taman alam sing apik, dadi sampeyan paling ora kudu mbayar 3 dina njelajah lan ngrasakake laguna, gunung, lan kamulyan alami.

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Cagar Alam Hohe Tauern Ing Austria

Cagar alam paling gedhe ing Pegunungan Alpen Eropa ana ing Austria. Cadangan Hohe Tauern yaiku omah 10,000 kéwan, 1,800 tanduran, lan Grossglockner, Pucuk paling dhuwur ing Austria, ing 4,798 meter sadhuwuring segara. Pucuk pinunjul iki ana ing antarane 200 pucuk liyane, fauna ijo, gunung tlaga, lan curug.

Lembah cagar alam Hohe Tauern kebak glasier sing megah, kuna lan pemandangan desa sing apik, karpet kembang, lan alas. Taman alam Eropa iki minangka papan perlindungan kanggo para pengunjung lan warga sing bejo ing wilayah sekitar. Khususe, Umbalfalle Alam Trail banyu terjun lan kali, ing ngendi sampeyan bakal weruh sawetara air terjun paling apik tenan ing Eropah.

Cara Golek Cagar Alam Hohe Tauern?

Cagar alam Hohe Tauern cedhak banget karo kutha Mallnitz. Wina menyang Hohe Tauern nganggo sepur kira-kira 5 jam.

Ing endi bisa manggon ing sekitar Taman Hohe Tauern?

Mallnitz minangka kutha sing misuwur ing Hohe Tauern kanthi akeh pilihan akomodasi.

Pira Dina Aku kudu Nglampahi Ing Hohe Tauern?

Ana macem-macem macem-macem tilase hiking ing Hohe Tauern cadangan alam, dadi ngrancang a 4-5 lelungan dina paling apik. Kanthi cara iki sampeyan bisa njelajah taman lan cedhak kutha.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Cagar Alam Ecrins Ing Prancis

Nalika mlaku-mlaku liwat cagar alam sing apik tenan iki ing Pegunungan Alpen Prancis, priksa manawa awas elang, wadhah, grumbangan willow, lan akeh kewan galak liyane sing ngarani omah. Cadangan sing apik ing Pegunungan Alpen Eropa iki minangka salah sawijining sing paling apik taman nasional sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nemokake.

Gletser, gunung dhuwur, tanah ijo alpine, lan hawa seger, Pemandangan lan pemandangan Ecrins bakal narik jiwa sampeyan.

Cara Golek Cagar Alam Ecrins?

Sampeyan bisa tekan taman nasional Ecrins saka ngendi wae ing Prancis. Cagar alam dununge cedhak karo tapel wates Prancis karo Italia. Cedhak karo Lyon, Marseilles, lan Jenewa ing Swiss, dadi lelungan Sepur liwat Prancis menyang Ecrins minangka pilihan sing tepat.

Ing endi bisa manggon ing sekitar Taman Ecrins?

Saka hotel sing ramah kulawarga nganti sewa liburan, ana macem-macem pilihan akomodasi ing sekitar cadangan alam Ecrins.

Pira Dina Aku Kudu Nglampahi Ecrins?

Terserah sampeyan. Apa sampeyan arep ngaturake 7 dina utawa plancongan akhir minggu, sampeyan bakal duwe perjalanan sing ngimpi banget.

Marseille nganti Rega Sepur Lyon

Rega Sepur Paris nganti Lyon

Rega Sepur Lyon nganti Paris

Rega Sepur Lyon nganti Avignon

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Cagar Alam Jerman Sachon lan Bohemia Swiss Ing Republik Ceko

Cadangan alam sing apik ing Sachon Swiss wiwit saka Jerman nganti Republik Ceko. Gunung watu kapur Elbe lan formasi watu Pravcicka brana sing misuwur ing dunya wis nampilake "Singa, Sang Penyihir, lan lemari klambi ”. Cagar alam sing apik banget iki minangka salah sawijining cadangan alam sing ora bisa dilalekake ing Eropa kanthi akeh sudut pandang sing ramah Instagram ing sisih ndhuwur jurang.

Musim panas utawa mangsa, dalan ijo, lan tilase ditandhani kanthi apik lan gampang dibedakake ing vegetasi ijo ing loro-lorone jurang lan kali. Jerman Jerman, utawa Swiss Bohemia, gumantung karo lelungan asline utawa tujuan akhir, sing dadi swarga oasis lan hiking swarga sing apik kanggo para pelancong ing saindenging jagad.

Cara Menuju Cagar Alam Jerman utawa Bohemian Swiss?

Sampeyan bisa mbukak cadangan alam sing apik tenan iki ing Eropa kanthi plancongan awan saka Prague utawa Dresden.

Ing endi bisa nginep ing Taman Nasional?

Wiwit cadangan alam dununge ana ing tapel wates Jerman lan Republik Ceko, pilihan akomodasi ora ana enteke.

Pira Dina Aku Kudu Nglampahi ing Bohemia Switzerland?

Dina-plancongan iku kudu mutlak, lan yen sampeyan bisa nglampahi sawetara dina, mula disaranake banget.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

 

5. Cagar Alam Ordesa Lan Monte Perdido Ing Prancis

Dumunung ing sisih tengah ing antarane Spanyol lan Prancis, Ordesa lan Gunung Perdido minangka salah sawijining cadangan alam sing paling apik ing Eropa. Sanajan dununge ing sisih Prancis kanthi puncak 3,355 m. jeneng Pegunungan Monte Perdido nampa jeneng amarga ora katon saka sisih Prancis wates kasebut.

Ordesa Spektakuler kalorone a Situs Warisan Dunia UNESCO ing Eropa lan cadangan biosfer satwa lan fauna. Iki dununge lembah Ordesa, air terjun, satwa sing beda-beda, kalebu garudha emas, lan 32 spesies mamalia. Nalika mlaku-mlaku lan ngujo pemandangan Pegunungan Pyrenees, priksa manawa katon metu kanggo Marmots, Elang, lan manuk hantu, uga. Mulane, Cagar alam Ordesa lan Monte Perdido minangka papan perlindungan lan tujuan sing apik tenan ing Eropa kanggo para plancong.

saka 3 jam 'kanggo 2 lelungan trekking dina, Ordesa nawakake jalur hiking sing beda-beda, kanggo macem-macem level fitness.

Cara Golek Cagar Alam Ordesa?

Cadangan Ordesa lan Monte Perdido bisa ditemokake saka Prancis lan Spanyol. Saka Zaragosa menyang Torla-Ordesa, kira-kira 5 jam utawa 3 jam saka Barcelona. Yen sampeyan lelungan menyang Prancis, banjur Toulouse yaiku 7 jam adoh.

Ing endi bisa manggon ing sekitar Taman Ordesa?

Sampeyan bisa nemokake opsi akomodasi sing apik ing Torla, saka wisma lan hotel.

Pira Dina Aku Apa Sampeyan kudu Liwat ing Cagar Alam Ordesa?

Ordesa lan Gunung Perdido uga dikenal minangka taman Yosemite ing Eropa. Mulane, sampeyan kudu paling ora 3 dina, kalebu hiking lan wektu istirahat.

5 saka cadangan alam sing paling ora bisa dilalekake ing Eropa, menehi pemandangan epik lan jalur hiking menyang air terjun sing nggumunake ing jagad. Mulane, mlaku-mlaku liwat lembah ijo, ngujo kebon lan pucuk gunung minangka hadiah paling gedhe sing bisa diwenehake. Ora ana liyane sing santai lan menehi inspirasi tinimbang alam liar ing negara-negara Eropa sing paling apik tenan.

Rega Sepur Paris nganti Rouen

Rega Sepur Paris nganti Lille

Rouen nganti Rega Sepur Brest

Rega Sepur Rouen nganti Le Havre

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang cadangan alam sing sampeyan pilih nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "5 Cagar Alam Paling Ora Bisa dilalekake ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-na…-reserve-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)