Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Puncak gunung anu narik ati, lebak mekar, curug, situ, sareng satwa anu rupa-rupa, Bumi Éropa pikeun cagar alam anu paling teu tiasa dilupakan di dunya. Belanja meuntas lahan héjo anu hégar anu mekar dina usum semi, 5 tina cagar alam anu paling éndah di Éropa dijagaan taman nasional anu disambut wisatawan anu datang ti sakumna dunya. Upami anjeun resep kana hiking, leumpang, atanapi ngaraosan tempat suci alam, maka anjeun bakal bogoh ka urang 5 cadangan alam anu luhur anu henteu tiasa dilupakan di Éropa.

 

1. Cagar Alam Belluno Dolomite Di Itali

Cagar alam Belluno didirikan di 1990 ngajaga alam liar anu indah tina Dolomites. Lokasina di pinggiran Dolomite di kalér Italia, Taman alam Belluno narik ati nalika usum semi. Bukit-bukit héjo sareng puncak gunung anu luar biasa ditutupan ku karpét kembang. Paduli tingkat kabugaran anjeun, anjeun bakal gaduh waktos hébat ngajajah cagar alam ieu, kumargi aya sababaraha rupi jalan satapak. Cagar alam Belluno di Éropa sampurna pikeun pamula sareng pendaki anu berpengalaman.

32000 héktar flora langka sareng puncak batu kapur, cagar alam Belluno dugi ka lebak Cismon dugi ka lebak Piave. Keragaman anu beunghar boh di fauna sareng budaya berkat seueur kampung di daérah Piave lebak. Maka nalika anjeun ngadatangan cagar alam Belluno di Éropa, anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ngagaduhan perjalanan éksplorasi anu luar biasa tina kaajaiban alam sareng permata budaya.

Kumaha Cara Cagar Alam Belluno?

Cagar alam Belluno kirang ti 3 jam 'karéta ngarambat ti Venice.

Dimana kuring tiasa cicing di Sekitar Taman Belluno?

Aya seueur pondok gunung, B&B, sareng hotél.

Sabaraha dinten Kedah Kuring Méakkeun Di Cagar Alam Belluno?

Cadangan Belluno Dolomites mangrupikeun salah sahiji anu pangbadagna sareng 5 seuseueurna cadangan alam anu teu hilap di Éropa. oge, Belluno mangrupikeun taman alam anu saé, janten anjeun kedah nyéépkeun sahenteuna 3 dinten ngajajah sareng ngararasakeun laguna, gunung, sareng kaindahan alam.

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Cagar Alam Hohe Tauern Di Austria

Cagar alam pangageungna di Pegunungan Alpen Éropa ayana di Austria. Cadangan Hohe Tauern mangrupikeun tempat pikeun 10,000 spésiés sato, 1,800 tatangkalan, sareng Grossglockner, Puncak pangluhurna Austria, di 4,798 méter dpl. Puncak anu luar biasa ieu aya diantara 200 puncak séjén, fauna héjo, situ gunung, sareng curug.

Lembah cagar alam Hohe Tauern pinuh ku glasiasi megah, kuno sareng pemandangan kampung anu indah, karpét kembang, sareng leuweung. Taman alam Éropa ieu mangrupikeun tempat perlindungan pikeun pangunjungna sareng warga anu untung di daérah sakitar. Khususna, Jalur Alam Umbalfalle tina curug sareng walungan, dimana anjeun bakal ningali sababaraha curug anu paling endah di Éropa.

Kumaha Cara Cagar Alam Hohe Tauern?

Cagar alam Hohe Tauern caket pisan ka kota Mallnitz. Wina ka Hohe Tauern ku karéta perkawis 5 jam.

Dimana kuring tiasa cicing di sekitar taman Hohe Tauern?

Mallnitz mangrupikeun kota anu kawéntar di Hohe Tauern kalayan seueur pilihan akomodasi.

Sabaraha Poé Abdi Kedah Nyéépkeun Dina Hohe Tauern?

Aya seueur rupa-rupa jalur hiking di Hohe Tauern cagar alam, jadi ngarencanakeun a 4-5 dinten 'perjalanan anu pangsaéna. Ku cara ieu anjeun tiasa ngajajah taman sareng caket kota.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Cagar Alam Ecrins Di Perancis

Nalika anjeun leumpang ngaliwatan cadangan alam anu luar biasa ieu di Pegunungan Alpen Perancis, pastikeun awas pikeun garuda, baju lapak, palapah willow, sareng seueur sato galak sanés anu nyebat bumi. Cagar alam anu saé ieu di Pegunungan Alpen Éropa mangrupikeun salah sahiji anu saé taman nasional anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun mendakan.

Gletser, gunung luhur, lemahna héjo alpine, sareng hawa seger, Pamandangan sareng bentang Ecrins bakal narik jiwa anjeun.

Kumaha Cara Candak ka Cagar Alam Ecrins?

Anjeun tiasa ngahontal taman nasional Ecrins ti mana waé di Perancis. Cagar alam tempatna caket wates Perancis sareng Itali. Éta caket sareng Lyon, Marseille, sareng Jenéwa di Swiss, janten perjalanan karéta ngalangkungan Perancis ka Ecrins mangrupikeun pilihan anu hadé.

Dimana kuring tiasa cicing di Sakitar Taman Ecrins?

Ti hotél ramah-kulawarga dugi ka nyéwa liburan, aya bénten-bénten pilihan akomodasi di sekitar cagar alam Ecrins.

Sabaraha Poé Kuring Kudu Méakkeun Ecrins?

Terserah anjeun. Naha anjeun mutuskeun bakti pikeun 7 dinten atanapi angkat istirahat sabtu minggu, anjeun bakal ngagaduhan perjalanan anu leres-leres ngalamun.

Harga Marseilles ka Lyon Train

Paris ka Lyon Harga Train

Harga Karéta Lyon ka Paris

Harga Lyon ka Avignon Train

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Cagar Alam Jérman sareng Jérman Bohemian Switzerland Di Républik Céko

Cagar alam anu saé Séronis Switzerland dugi ka Jérman dugi ka Républik Céko. Gunung kapur Elbe sareng formasi batu Pravcicka brana anu terkenal di dunya parantos nampilkeun "Singa, Dukun, sareng Almari baju ”pilem. Cagar alam anu endah ieu mangrupikeun salah sahiji cagar alam anu paling henteu tiasa dilupakan di Éropa kalayan seueur sudut pandang anu ramah di Instagram di puncak gunung.

Usum panas atanapi usum salju, jalur héjo, sareng jalan satapak ditandaan kalayan saé sareng gampang dibédakeun dina pepelakan héjo sapanjang kadua sisi tiung sareng walungan. Jerman Jérman, atanapi Bohemian Switzerland, gumantung kana perjalanan aslina anjeun atanapi tujuan akhir, anu mangrupakeun oasis sareng gunung hiking anu saé pikeun para pelancong ti sakumna dunya.

Kumaha Cara Candak ka Jérman Jérman Atawa Cagar Alam Bohemian Switzerland?

Anjeun tiasa kéngingkeun cadangan alam anu luar biasa ieu di Éropa ku perjalanan dinten ti Iraha atanapi Dresden.

Dimana kuring tiasa cicing di sekitar Taman Nasional?

Kusabab cagar alam perenahna aya dina wates Jerman sareng Républik Céko, pilihan akomodasi anu sajajalan.

Sabaraha dinten Kedah Kuring Méakkeun di Bohemian Switzerland?

Perjalanan dinten-dinten kedah mutlak, sareng upami anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha dinten, maka éta disarankeun pisan.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

 

5. Cagar Alam Ordesa Sareng Monte Perdido Di Perancis

Lokasina pas di tengah antara Spanyol sareng Perancis, Ordesa sareng Gunung Perdido mangrupikeun salah sahiji cagar alam anu paling endah di Éropa. Sanaos aya di sisi Perancis kalayan puncak 3,355 m. nami gunung Montok Perdido nampi nami na sabab éta henteu katingali ti sisi Perancis perbatasan.

Spektakuler Ordesa duanana a Situs Warisan Dunya UNESCO di Éropa sareng cadangan biosfir satwa sareng fauna. Éta tempat lebak Ordesa, curug, satwa rupa-rupa, kaasup garuda emas, jeung 32 spésiés mamalia. Nalika anjeun leumpang sareng museurkeun pandangan ka pegunungan Pyrenees, pastikeun pikeun milari Marmots, Hawks, jeung kawung, ogé. kituna, Cagar alam Ordesa sareng Monte Perdido mangrupikeun tempat perlindungan anu endah sareng tujuan di Éropa pikeun naon waé jenis perjalanan.

ti 3 jam 'pikeun 2 perjalanan trekking dinten ', Ordesa nawarkeun jalur hiking anu beragam, pikeun tingkat kabugaran anu béda.

Kumaha Cara Cagar Alam Ordesa?

Cadangan Ordesa sareng Monte Perdido tiasa kahontal ti Perancis sareng Spanyol. Ti Zaragosa dugi ka Torla-Ordesa perkawis 5 jam atanapi 3 jam ti Barcelona. Upami anjeun iinditan ka Perancis, teras Toulouse nyaéta 7 jam jauh.

Dimana kuring tiasa cicing di Sekitar Taman Ordesa?

Anjeun tiasa mendakan pilihan akomodasi anu saé di Torla, ti wisma sareng hotél.

Sabaraha Poé Kuring Kudu Nyéépkeun di Cagar Alam Ordesa?

Ordesa sareng Gunung Perdido ogé dikenal salaku taman Yosemite Éropa. kituna, anjeun kedah tetep sahenteuna 3 poé, kalebet hiking sareng waktos rélaxasi.

5 tina cagar alam anu paling henteu hilap di Éropa nawiskeun pandangan anu epik sareng jalur hiking ka curug anu endah di dunya. kituna, hiking meuntas lebak héjo, kagum dina kebon kembang sareng puncak gunung mangrupikeun kado anu paling hébat anu tiasa anjeun pasihkeun pikeun diri anjeun nyalira. Teu aya deui anu langkung santai sareng inspiratif dibanding alam liar di nagara-nagara Éropa anu paling endah.

Paris ka Rouen Harga Train

Paris ka Harga Lille Train

Rouen ka Brest Harga Kereta

Harga Rouen ka Le Havre Train

 

Ordesa And Monte Perdido

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka cadangan alam anu anjeun pikaresep ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "5 Harta Alam Anu Teu Terlupakan Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-na…-reserve-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)