(Paling Keri Dianyari On: 29/12/2019)

Yen sampeyan manggon ing Eropah lan sing wis tak akhir minggu wujuté (utawa kabeh minggu!), ngomong “ya” kanggo ngunjungi ing Vatikan liwat alur lan seneng iku ing kacepetan lengkap!

 

Planning ing Visiting ing Vatikan?

wiwit 1929 Vatikan wis negara mardika sing cilik siji ing donya. isih, sing nate telas kamulyan, kaendahan, lan sawijining tremendously inspirasi budaya lan sajarah pinunjul. Senajan pepak liwat mung 0.44 kilometers, Vatikan iku tak wisata kathah supaya turis sibuk: saka St. Basilika Petrus Sistine Chapel (lan kabeh liya ing antarane), sampeyan bakal tresna saben kapindho ngginakaken ing Vatikan.

Minangka adoh minangka Visiting ing Vatikan liwat alur dadi, ana modern Sepur listrik kasedhiya kanggo kabeh pecandu Vatikan. Sepur wis nyambungake Vatikan stasiun sepur with the Pontifical Villas.

Kene sawetara attractions lintang ing Vatikan sing arep bukak lan njaluk paling saka pengalaman Italia Panjenengan.

 

 

St. Peter’s Basilica is the most known when Visiting the Vatican

Ing banget St. Basilika Petrus punika pusate Vatikan, dibangun ing apa diduga ngendi St. Peter panggonan disarèkaké.

St. Basilika Petrus punika prakteke jumlah karya seniman misuwur. Pancen awe-striking, seni ing St. Basilika Petrus wiwit sadurunge mlebu gereja. Sampeyan bakal weruh patung Bernini kang Constantine bebarengan karo sisa-sisa mozaik Giotto kang ndhuwur lawang utama. Padha ngétokké kabetyikané portico ing, lan 185m Nave dawa lan 46m dhuwur mundhak Dome a 119 meter! alamiah, ana uga misuwur Pietà Michaelangelo sing ora pracaya mata! Waca richly decorated Chapel Sakramen ing, banget Baroque tembaga Baldacchino Bernini kang, misbyah Papal lan luwih.

Rimini kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Verona kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Sistine Chapel

Biasa ing tengen dhewe, Sistine Chapel durung situs liyane sampeyan bakal weruh yen sampeyan sing ngunjungi ing Vatikan liwat alur. Dibangun dening Paus Sixtus IV ing 1473-84 lan dibalèkaké saka 1980 kanggo 1994, Sistine Chapel ngemu Fresko dening akeh seniman. Apa jeneng Michaelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, lan Signorelli tegese apa-apa? Inggih, padha mbantu nggawe tembok Sistine Chapel puncak lukisan Renaissance. Last Judgement Michaelangelo dicet nang Chapel dianggep prestasi paling serem lan paling pinunjul saka seni Eropah.

Sistine Chapel ngendi konklaf kanggo milih Paus iki dianakaké. Saben, atusan turis ngujo iku, lan - sampeyan bisa dadi salah siji kanggo wong-wong mau, banget!

 

ngunjungi seeings ngarsane Vatikan

Museo Pio Clementino while Visiting the Vatican

Salah siji bab sing paling apik babagan Visiting ing Vatikan sepur iku ngidini sampeyan kanggo ndeleng sakbenere kabeh pandelengan penting ing Vatikan.

Museums Vatikan fitur tampilan noto runtut dirancang déning Paus Clement XIV lan Pius VI saka 1769 kanggo 1799. iki galeri sing bandha-trove saka bagéyan wujud lan nuduhaké mung sawetara banget angel! Saben wis soko unik kanggo kurban:

  • Sala a Croce Greca ngemu richly decorated porphyry sarcophagi abang putri Constantine kang, Langkawi, lan kang ibu
  • Sala delle Muse nuduhake Belvedere awak, a kerja-abad-SM Michelangelo-admired dening Apollonius saka Athens
  • Gabinetto delle Maschere wis lantai mosaik kamulyane tutup teater saka Villa Adriana ing Tivoli
  • Cortile del Belvedere ngemu Apollo Belvedere, salah siji saka patung paling misuwur ing Vatikan
  • Galleria delle Statue fitur candelabras kuna finest – ing Candelabri Barberini – uga saka Villa Adriana ing Tivoli

Milan kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Siena kanggo Roma Trains

Lucca kanggo Roma Trains

 

Kepausan Villa Barberini

Paus panggonan panas, Kepausan Villas – Barberini Gardens dibukak kanggo masyarakat wiwit Maret 2014. ngleboke punika jenis angel golek kang ora signposted. Kebon saka panggonan iki apik banget sing liwat 2000 taun, springing liwat telung tingkat. Padha nggumunke lan uga budhal, lan tingkat final nuduhake asu laut saka macem-macem paus kothak ing hedges.

 

Kanggo seneng lelungan nalika Visiting ing Vatikan liwat alur, Search your origin and pick Rome on Simpen Train a website to book a tiket Sepur ing menit lan miwiti thrill Vatikan Panjenengan cepet saka ngene samesthine!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/visiting-vatican-rail/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)