(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/12/2019)

Lamun cicing di Éropa jeung anjeun saena a tuntung minggu luang (atawa hiji sakabéh minggu!), ngomong “nuhun” mun Ngadatangan Vatikan Kota via rail jeung ngarasakeun eta di speed pinuh!

 

Rarancang dina Ngadatangan Vatikan Kota?

ti mimiti 1929 Vatikan geus hiji kaayaan bebas jeung pangleutikna hiji di dunya. masih, anu pernah sabagean gede kamulyaan anak, kageulisan, jeung na tremendously mereun budaya jeung sajarah harti. Sanajan Manjang leuwih ngan 0.44 kilométer pasagi, Vatikan urang ngagaduhan obyek wisata nyatu tetep wisatawan sibuk: ti St. Basilica Peter urang ka Sistine chapel (jeung sagalana sejenna di antara), Anjeun gé cinta unggal detik spent di Vatikan.

Sajauh Ngadatangan Vatikan Kota via rail mana, aya hiji modern karéta listrik sadia pikeun sakabéh peminat Vatikan. karéta kasebut nyambungkeun Vatikan Kota stasion kareta api with the Pontifical Villas.

Di dieu aya sababaraha obyek wisata béntang di Vatikan rék didatangan tur meunang paling tina pangalaman Italia Anjeun.

 

 

st. Peter’s Basilica is the most known when Visiting the Vatican

The megah St. Basilica Peter urang teh centerpiece tina Vatikan, diwangun dina naon ieu pamikiran janten dimana St. Peter tempat astana.

st. Basilica Peter urang praktis jumlah karya seniman kawentar '. Lieur angen-keuna, seni di St. Peter’s Basilica dimimitian saméméh anjeun asup ka garéja. Anjeun mimiti gé ningali patung Bernini ngeunaan Constantine sapanjang jeung sésa-sésa mosaic Giotto urang luhureun doorway utama. Aranjeunna Grace portico nu, jeung 185m nave panjang tur 46m jangkung naék ka kubah a 119 méter luhureun! asli, aya ogé kawentar Pietà Michelangelo urang nu moal yakin panon anjeun! Tempo richly dipapaésan chapel tina Sacrament nu, megah Baroque parunggu Baldacchino Bernini urang, altar Papal tur jadi leuwih.

Rimini ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Verona ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Sistine chapel

Spektakuler di katuhu sorangan, nu Sistine chapel téh acan situs séjén nu bakal meunang ningali lamun anu Ngadatangan Vatikan Kota via rail. Diwangun ku Paus Sixtus IV di 1473-84 tur disimpen tina 1980 ka 1994, Sistine chapel nahan frescoes ku loba artis. Naha ngaran Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, sarta Signorelli hartosna nanaon? sumur, aranjeunna mantuan nyieun pinding tina Sistine chapel Puncak tina lukisan Renaissance. Kiamat Tukang Michelangelo urang dicét jero chapel dianggap prestasi paling dramatis sarta paling signifikan tina seni Éropa.

Sistine chapel nyaeta dimana conclave mun milih hiji Paus dilaksanakeun. Sapopoe, ratusan wisatawan admire eta, jeung - nu bisa jadi salah eta, oge!

 

ngadatangan seeings tetempoan Vatikan

Museo Pio Clementino while Visiting the Vatican

Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan Ngadatangan Vatikan Kota ku rail téh nya éta ngidinan Anjeun pikeun ningali ampir sakabéh wisata penting dina Vatikan.

Museum Vatikan Fitur hiji tampilan susunan sacara sistematis dirancang ku Popes Clement XIV na Pius VI ti 1769 ka 1799. ieu galeri mangrupa banda-trove tina potongan signifikan jeung panyorot ngan sababaraha hésé pisan! Unggal boga hal unik kana nawiskeun:

  • Sala saurang Croce Greca nahan richly dipapaésan porphyry sarcophagi beureum tina putri Constantine urang, Constantia, jeung Saka Sunda
  • Sala delle Muse nembongkeun Belvedere watak teu jeung anggahotana, karya munggaran-abad-an SM Michelangelo-admired ku Apollonius Athena
  • Gabinetto delle Maschere ngabogaan lanté mosaic glorious of masker sandiwara ti Villa Adriana di Tivoli
  • Cortile del Belvedere nyepeng Apollo Belvedere, salah sahiji arca kawentar di Vatikan
  • Galleria delle Patung pitur nu candelabras kuna finest – nu Barberini Candelabra – ogé ti Villa Adriana di Tivoli

Milan ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Siena ka Roma Kareta

Lucca ka Roma Kareta

 

Pontifical Villa Barberini

Paus urang tinggal panas, The Pontifical Villas – Barberini Kebon geus kabuka ka umum saprak Maret 2014. lawang nyaeta jenis hese neangan sabab teu signposted. Kebon Raya tempat megah ieu téh leuwih 2000 taun, springing leuwih tilu tingkatan. Aranjeunna stunning sarta ogé nyetél kaluar, jeung tingkat ahir mintonkeun anjing laut rupa popes boxed di hedges.

 

Ngarasakeun nu ngarambat bari Ngadatangan Vatikan Kota via rail, Search your origin and pick Rome on Simpen Train a ramatloka buku a tikét karéta dina menit tur mimitian thrill Vatikan Anjeun sooner ti anjeun kukituna dipiharep!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/visiting-vatican-rail/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)