Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/04/2020)

Lawan peta Éropa sarta mutuskeun dimana buka tiasa ngimpina a! nuhun, utamana lamun kabeh nu saena aya sababaraha minggu. Dina hiji buana sangkan rupa-rupa tur euyeub di budaya, dua minggu bisa sigana teuing pondok! kituna, éta meureun pangalusna mun ditilik sarta didatangan wewengkon husus per lalampahan. Cara nu nuju méré diri cukup waktu na spasi mun pinuh ngahargaan naon unggal nagara geus nawarkeun. Éropa Kulon ku karéta hiji tempat unggulan pikeun ngamimitian, na kumaha cara hadé keur indit ti ku karéta!

 

Naha buka Éropa Kulon ku karéta?

bade Éropa kulon ku karéta mangrupa pangalaman alus teuing salaku sambungan via rail geus hebat! Ieu nyieun Éropa Kulon ku pangalaman karéta hiji mirah tur pilihan merenah pikeun datangna dina bentang dua minggu. Grup ieu nagara geus ogé dipikawanoh pikeun warisan anak immersed dina sajarah, seni, jeung arsitéktur luar biasa! campuran kadaharan nyéta jadi rupa-rupa nu nimu eta ampir teu mungkin nolak dahar sagalana nu asalna cara Anjeun. Éropa kulon sacara béda pendekatan ka hirup modern bakal ninggalkeun anjeun mesmerized anjeun leungit sorangan di nightlife jeung tren.

Di dieu sababaraha luhureun kami nyokot meunang nu dimimitian.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Trier kana Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Bélgia

Dipikawanoh keur na bir, waffles, na coklat, Bélgia nyaeta bagian tina Éropa Kulon kami Ku lalampahan Train sarta mangrupa tempat endlessly matak nganjang. Ti pubs meriah na, museum countless, luar biasa terusan tur ka arsitektur intricate, nagara ieu miboga jadi loba nawarkeun. Lamun mutuskeun didatangan ngan Bélgia tinimbang bade sabudeureun, ngadatangan nagara urang pantai – aranjeunna fabulous!

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Éropa Kulon Ku Train Perancis

 

Perancis

Dimana teu salah malah dimimitian? anggur teh, asakan atawa seni nu? Wanoja Perancis salawasna digosok? atawa jieun kaduyung lalaki? kalawan leuwih 30 juta nu datang deungeun unggal taun, Kota Lampu nawarkeun pangalaman lalampahan kawas naon séjén. Naha moal méakkeun waktu Ngalanglang nu sababaraha museum, réstoran, jeung warung? Atawa kabur ka padesaan, ngarasakeun pantai Perancis renowned, jeung iinditan nganjang mountainside picturesque maranéhna? nuhun! Hiji bagian bonus? The sambungan rail nu fenomenal! Nangkeup Éropa Kulon ku karéta tur Anjeun bakal ningali naon nuju kami ngawangkong ngeunaan!

Nantes kana Kareta Bordeaux

Paris keur Kareta Bordeaux

Bandara Lyon ka Bordeaux Karéta

Marseille kana Kareta Bordeaux

 

 

nagara kami nutup keur Éropa Kulon Ku Train nyaeta Swiss

Iinditan ka Swiss sok mangrupakeun ide nu sae. Iinditan ka Swiss ku karéta mangrupa salah malah hadé. Teu ukur mangrupakeun karéta Swiss salaku pangalusna di Éropa rengking, éta ogé salah sahiji kalolobaan nagara endah pikeun didatangan ku karéta. Swiss téh imah ditambahan Éropa urang paling situ geulis, nu mountaintop kawentar, jeung coklat Ngaruwat. karagaman budaya nyaeta stunning! kalawan leuwih 200 nationalities, ieu pasti aya tempat anu bakal nawiskeun wawasan jeung pangalaman anyar dina unggal sudut.

Western Éropa ku pangalaman karéta geus dina kanaékan Éropa Kulon ngaliwatan dékade kaliwat. Saatos tempo naon ngan sababaraha nagara ti wewengkon anu kudu nawiskeun, éta teu bener hésé ngabayangkeun naha. The sambungan sering jeung dipercaya nyieun perjalanan gampang tur efisien, nyaan. janten, éta kiwari ngan nepi ka anjeun mutuskeun dimana jeung iraha rék.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

 

pamakean Simpen-A-Train buku anjeun tikét karéta di ongkos murah. Buka wae tujuan bungangang tina waragad booking pikareueuseun! Ngalanglang Éropa Kulon ku karéta geus pernah geus gampang, sarta kami bet pamadegan dua minggu bakal ngapung ku!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/western-europe-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)