(Paling Keri Dianyari On: 27/09/2020)

Sampeyan wis tau wanted kanggo ngunjungi Eropah dening soko Vintage, kaya Sepur? Carane ora iku muni kanggo lelungan nganti 300 kilometer per jam? Eropah wis jaringan akeh dhuwur-kacepetan sepur sing bakal njupuk cepet kanggo tujuan. Layanan sepur-kacepetan dhuwur mung mungkasi ing kutha-kutha utama. Sepur kurban kreta nyaman 1st lan kelas 2, uga apik katering. Punika liyane babagan the fastest sepur ing Eropah.

 

alfa Pendular

The Alfa Pendular last sadawane pesisir Portugal, saka Braga kanggo Faro lan mandheg ing Porto, Coimbra, lan Lisbon. Kurang saka 6 jam, sampeyan bisa tekan ing sabrange negara lan seneng fasilitas banget ing Papan.

 

Alvia Trains ing Eropah

The Alvia, Sing Spanyol Trains paling cepet ing Eropah contender, lelungan dawa jarak ing kecepatan kang nganti 250 kilometer per jam. Saliyane kang nyambungke kutha utama Spanyol, Sepur iki uga nawakake fasilitas modern. Sing kursi Reclining gedhe karo luwih saka cukup kanggo sikil, Tabel lempitan, lan audio lan video hasil.

 

ICE

sepur ICE ing Eropah nyambung kabeh kutha-kutha utama ing Jerman lan akèh kutha ing negara-negara tanggané. Iki Sepur dhuwur-kacepetan modern karo layanan jam nawakake kathah: antarane liyane, kreta karo air conditioning, papan gedhe kanggo babagan sikil, layar video lan sistem audio. ICE bakal nggawa sampeyan ing endi wae ing Jerman lan minangka cara sing apik kanggo lelungan menyang negara liya, kayata Austria, France, lan Swiss.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

 

panah

panah sepur (biyèné dikenal minangka Eurostar Italia) nggawe wiwitan jaringan-kacepetan dhuwur modern lan lagi contender Italia ing Trains paling cepet ing Eropah. lelungan panah kanggo seneng sambungan cepet kanggo jantung kota Italia kuwi minangka Roma, Venice, Florence, Milan, Verona, lan Naples. Ana telung jinis sepur Le Frecce sing njamin sambungan paling cepet bisa ora mung kanggo kutha paling populer ing Italia nanging uga ing kutha-kutha cilik ing deso Italia.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Salerno kanggo Roma Trains

 

Eurostar punika wonten ing juara segara kanggo Trains paling cepet ing Eropah

The Eurostar dhuwur-kacepetan sepur iku pilihan sing paling apik kanggo lelungan saka London kanggo Brussels utawa Paris. Sepur iki bakal nggawa sampeyan ing Channel Tunnel kanggo jantung London. jero banyu Travel nalika nglaras kabeh Jayanagar saka Sepur dhuwur-kacepetan modern.

Amsterdam kanggo London Trains

Lille kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Eurostar Trains paling cepet ing Eropah

 

kelas premium Railjet

Iki dhuwur-kacepetan sepur mbukak antarane Austria, Republik Ceko, Jerman, Hungary, lan Swiss. sepur Railjet sing negara-saka-saka-gambar model sing menehi corak kanggo pengalaman lelungan kanthi aturan layanan dhuwur-kacepetan karo comfort gedhe. fasilitas melu nyengsemaken lan layanan banget sawetara fitur. Kecepatan kang nganti 230 kilometer per jam sing ngrambah. The Railjet ngijini sampeyan kanggo lelungan ing saindhenging Austria lan uga kanggo negara-negara tanggané kayata Jerman, Swiss, lan Hongaria.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Zurich kanggo Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

 

TGV – Apa Pick kita kanggo Trains paling cepet ing Eropah

Operasi kabeh liwat Prancis lan ngluwihi, TGV ngemu rekaman kacepetan donya kanggo sepur conventional. on 3 April 2007, Sepur TGV POS tekan 357.2 mph (574.8 km / h), nggawe Sepur kalima paling cepet ing Eropah. TGV trainset malah wis tekan 515.3 km / h (320 mph) ing kahanan test khusus lan wis tau kaganggu dening kahanan cuaca kayata pedhut kandhel utawa liyane.

Train à Grande Vitesse bakal nggawa sampeyan ing trip Sepur romantis kanggo Paris utawa ngendi wae bebarengan gisik Tengah yen supaya, please. Tuku tiket TGV lan nyekel film ing donya-misuwur Cannes lan seneng anggur ayu saka Loire Valley, bubar. Nambah sethitik liyane ngulandara kanggo kulo kanthi ngunjungi kutha kayata Marseille, Lyon, lan Bordeaux.

Montpellier kanggo Trains Marseille

Nice to Trains Marseille

Paris kanggo Trains Marseille

Lyon kanggo Trains Marseille

 

 

SJ

The SJ Swedish-kacepetan dhuwur iku salah siji saka sepur paling cepet ing Eropah sing dirancang khusus kanggo laladan Skandinavia lan mbukak ing kacepetan nganti 200 kilometer per jam. sepur iki kurban tingkat dhuwur saka comfort lan ngidini sampeyan kanggo lelungan cepet menyang tengah kota Swedia kayata Stockholm, Gothenburg, lan Malmo. Iki dhuwur-kacepetan sepur uga lelungan langsung kanggo Copenhagen (Denmark) liwat dalan kang paling dawa lan jembatan ril ing Eropah, spektakuler Øresund Bridge.

New lan Vintage ing siji - sepur paling cepet ing Eropah kurban sing kamungkinan. Pilih Sepur saka dhaftar ndhuwur lan kita manawa sampeyan bakal seneng pengalaman sampeyan njaluk.

 

You can book your trains tickets among Fastest trains in Europe on Simpen-A-Train kanggo meh saben panggonan mlebu ing ndhuwur 3 menit, ing karcis sepur murah tarif lan ngeculke Fees pesenan obnoxious!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/which-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)