(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/09/2019)

Dupi anjeun kantos hayang didatangan Éropa ku hal panenan taun, kawas karéta a? Kumaha carana sangkan eta sora nu diperlukeun keur indit nepi ka 300 kilométer per jam? Éropa boga jaringan badag tina karéta-speed tinggi nu bakal mawa anjeun gancang ka tujuan Anjeun. jasa karéta-speed tinggi ngan eureun di kota utama. Kareta nawiskeun wagons nyaman of 1st jeung kelas 2nd, kitu ogé alus jasa catering. Di dieu nu langkung seueur ngeunaan the fastest karéta di Éropa.

 

Alfa Pendular

The Alfa Pendular ngumbara sapanjang basisir Portugal, ti Braga mun Faro na eureun di Porto, Coimbra, sarta Lisbon. Dina waktu kurang ti 6 jam, anjeun bisa ngahontal sisi séjén nagara jeung ngarasakeun fasilitas unggulan dina dewan.

 

Alvia karéta di Éropa

The Alvia, Anu Spanyol Kareta panggancangna di Éropa contender, ngarambat jarak lila di speeds nepi ka 250 kilométer per jam. Salian ngahubungkeun kota utama Spanyol, karéta ieu ogé nawarkeun amenities modern. Jalma nu korsi reclining badag kalayan leuwih ti cukup rohangan pikeun suku, méja tilepan, jeung audio jeung video outputs.

 

ICE

karéta ICE di Éropa nyambung kabeh kota utama di Jerman sarta loba kota di nagara tatanggana. Ieu karéta-speed tinggi modern kalawan layanan hourly nawarkeun pisan: diantara hal séjén, wagons kalawan AC, spasi badag manteng suku, layar video na sistim audio. ICE bakal nyandak anjeun mana di Jerman sarta mangrupakeun cara hébat nu diperlukeun keur indit ka nagara séjén, sapertos Austria, Perancis, jeung Swiss.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

 

panah

panah karéta (baheulana kawanoh salaku Eurostar Italia) sangkan nepi jaringan tina-speed tinggi modern jeung maranéhna nu contender Italia dina Kareta panggancangna di Éropa. Ngarambat kalawan Le Frecce ngarasakeun sambungan gancang jantung loba kota Italia kayaning Roma, Venice, Florence, Milan, Verona, sarta Naples. Aya tilu tipe kareta Le Frecce nu assure sambungan panggancangna mungkin teu ngan ka kota nu pang populerna di Itali tapi ogé ka kota leutik di padesaan Italia.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Salerno ka Roma Kareta

 

Eurostar sahandapeun nu meunangna laut keur Kareta panggancangna di Éropa

The Eurostar-speed tinggi karéta téh pilihan pangalusna pikeun iinditan ti London mun Brussel atanapi Paris. karéta Ieu baris ngajajapkeun anjeun kana nu channel Torowongan kana manah London. jero cai Travel bari ngarasakeun sagala comforts of a karéta-speed tinggi modern.

Amsterdam ka London Kareta

Lille ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

eurostar Kareta panggancangna di Éropa

 

Railjet

Ieu karéta-speed tinggi ngajalankeun antara Austria, Ceko, Jérman, Hungaria, sarta Swiss. karéta Railjet mangrupakeun kaayaan-of-nu-seni model nu masihan hiji pulas kana pangalaman perjalanan ku maturan jasa-speed tinggi jeung kanyamanan hébat. fasilitas onboard impressive sarta jasa unggulan anu sababaraha fitur. Speeds nepi ka 230 kilométer per jam keur ngahontal. The Railjet ngidinan Anjeun pikeun ngarambat sapanjang Austria sarta ogé ka nagara tatangga kayaning Jerman, Swiss, sarta Hungaria.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Zurich ka Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

 

TGV – Nyaeta pick kami keur Kareta panggancangna Di Éropa

Operasi sakuliah Perancis jeung saluareun, TGV nyepeng catetan speed dunya pikeun karéta konvensional. dina 3 April 2007, TGV Pos ngahontal 357.2 mph (574.8 km / h), sahingga dina karéta kalima panggancangna di Éropa. TGV trainset malah geus ngahontal 515.3 km / h (320 mph) dina kaayaan test husus sarta pernah kaganggu ku kondisi cuaca kayaning kabut padet atawa lianna.

Karéta à Grande Vitesse bakal mawa anjeun dina lalampahan karéta romantis ka Paris atanapi mana sapanjang shores Tengah lamun kitu, Punten. Meuli tikét TGV tur nyekel hiji pilem di dunya-kawentar Cannes terasrasakeun kebon anggur geulis tina Loire Valley, afterward. Tambahkeun sakedik langkung petualangan mun numpak anjeun ku ngadatangan kota kayaning Marseille, Lyon, sarta Bordeaux.

Montpellier kana Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Lyon kana Kareta Marseille

 

 

SJ

The SJ Swedia-speed tinggi mangrupa salah sahiji karéta panggancangna di Éropa nu dirancang husus pikeun rupa bumi Skandinavia sarta ngajalankeun dina laju nepi ka 200 kilométer per jam. karéta ieu nawiskeun tingkat luhur kanyamanan sarta ngidinan Anjeun pikeun ngarambat gancang ka puseur loba kota Swedia kayaning Stockholm, Gothenburg, sarta Malmo. Ieu karéta-speed tinggi oge ngarambat langsung ka kopenhagen (Dénmark) via jalan pangpanjangna sarta sasak rail di Éropa, nu spektakuler Øresund jambatan.

Anyar jeung vintage di hiji - kareta panggancangna di Éropa nawiskeun yen kamungkinan. Milih hiji karéta tina daptar di luhur sarta kami yakin anjeun bakal ngarasakeun pangalaman anjeun meunang.

 

Anjeun tiasa buku tiket karéta anjeun diantara karéta panggancangna di Éropa dina Simpen-A-Train ampir unggal tujuan enlisted luhur di 3 menit, di tiket karéta cheapest ongkos tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/which-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)