(Paling Keri Dianyari On: 02/06/2020)

Sampeyan kudu kathah pilihan nalika arep carane kanggo lelungan. Kaya jenengé film misuwur, sampeyan bisa nyambung liwat pesawat, sepur, lan otomotif. Nalika nerangake njupuk demo Italia, Nanging – ana sawetara tunjangan tinentu arep dening Sepur kulo.

 

Sepur kulo COMFORT

bocah nglaras Sepur kulo

 

kursi maskapai sing notoriously singkat ing wentis kamar, lan sing ora diijinaké migunakaké piranti elektronik sak Sawit lan landing. Iki tegese kanggo penerbangan cendhek, sampeyan lagi Dibuwang jog cilik kanggo mayoritas pesawat tanpa distractions ditawakake Smartphone lan teknologi, this is really different from a train ride.

Cars asring nyedhiyani papan sethitik liyane, nanging kulo bisa bumpy lan sawetara wong nandhang sangsara marga saka penyakit mobil – utamané ing trip dawa nalika sampeyan bisa uga pengin maca utawa main game. Sepur kulo, ing tangan liyane, menehi kursi nyaman lan kulo Gamelan – Pêntil dening Sawit dawa lan kaping landing, maneh pengalaman beda from a train ride.

Yen lelungan dening Sepur kulo ing Italia, sampeyan bisa nyoba ing banget kursi tinggi nyaman lan pondokan swara-Kabukti saka anyar Dhuwur-kacepetan Frecciarossa 1000 Sepur.

Naples to Trains Genoa

Turin kanggo Trains Genoa

Rimini kanggo Trains Genoa

Siena kanggo Trains Genoa

 

Ndeleng Sepur kulo

nawakake travel Air views pangeboman biasa, nanging mung kanggo wektu cendhak nganti bidang munggah adoh ndhuwur deso. Nalika freeways ora biasane picturesque, dalan antarane kutha bisa kurban nggantheng views. Nanging, driver wis musataken ing dalan, dadi mung penumpang liyane bisa Marvel ing bukit rolling utawa ocean ayu. Train kulo ngidini kabeh lelungan kanggo seneng kaendahan alam njaba windows.

Salah siji bab sing krungu saka wong-wong sing menyang Italia sepur carane nggantheng iku kanggo travel Sepur sak sunset.

laku Train in Italia sing ayu utamané so make sure you travel along the Cinque Terra between Levanto and La Spezia, utawa lelungan mudhun pesisir wétan saka Rimini kanggo Catania.

Messina kanggo Trains Palermo

Syracuse to Trains Palermo

Sisilia kanggo Trains Palermo

Catania kanggo Trains Palermo

 

 

COST

Perjalanan Sepur kulo akeh liyane terjangkau saka kloter. rental mobil bisa biaya-efektif, nanging nalika sampeyan nambah insurance, gas lan wektu (liyane wektu driving tegese luwih bengi akomodasi) trip bisa njaluk larang cepet. Sampeyan uga bisa njupuk Sepur kulo sewengi, cara sing mbayar kanggo akomodasi lan transportasi ing siji.

Roma kanggo Trains Levanto

Siena kanggo Trains La Spezia

Rimini kanggo Trains La Spezia

La Spezia kanggo Trains Levanto

 

LINGKUNGAN

wektu sunset gunung

 

Trains emit adoh luwih sithik emisi karbon than planes or cars. Miturut penelitian, mobil emit kaping pindho jumlah CO2 than trains do.

Planes nimbulaké paling impact lingkungan. Nalika milih antarane mabur utawa njupuk Sepur, nimbang iki: pesawat nganggo mayoritas bahan bakar sing kanggo lepas landas lan pendaratan. Nalika iki evens metu liwat dawa penerbangan dawa-ngusungi, tegese liyane kathah bahan bakar saben kilometer digunakake kanggo penerbangan cendhek, kayata lelungan ing Italia.

Saliyane iku, paling wong lelungan kanggo Airport dening mobil utawa taksi, nambah emisi karbon liyane kanggo total sing. Iki tegese iku ndadekake pangertèn lingkungan liyane kanggo njupuk kulo Intercity Sepur saka pesawat cendhak utawa drive.

Aside saka nggunakake bensin lan Diesel, ana uga swara lan polusi udara, uga perlu kanggo mobil parkir ing kutha-kutha sing wis lack ijo spasi.

Milan kanggo Trains Turin

Lake Como kanggo Trains Turin

Genoa to Trains Turin

Parma kanggo Trains Turin

 

Sepur kulo aman

Nalika ukuran korban jiwa per penumpang-mil, kloter iku akeh luwih aman saka driving. Punika kok: ana kasempatan kurang saka kesalahan manungsa, lan iku luwih angel kanggo dadi pilot saka diwenehi idin driver. Njupuk menyang kahanan akun dalan lan tiredness drive dawa, iku gampang kanggo ndeleng apa milih bidang iku luwih aman saka mobil.

Dibandhingake sepur, Nanging, pesawat ora cukup aman. Trains lelungan bebarengan trek ing kecepatan alon, tegesé ana kurang kasempatan saka nabrak dibandhingake pesawat. Ing cilik saka derailment, kecepatan alon ateges resiko kurang.

Florence kanggo Trains Rimini

Roma kanggo Trains Rimini

Milan kanggo Trains Rimini

Venice kanggo Trains Rimini

 

TRAVEL TIME

Lan tol lane saben gerakane bab 2,500 wong saben jam – nalika baris Sepur khas bisa nindakake 50,000 wong saben jam. Iki ndadekake travel Sepur kulo mesti luwih cepet saka nyopir, utamané nalika faktor ing alon-obah lalu lintas, mungkasi lurung-lurung, lampu lalu lintas lan dadi salah ono. Ing ndhuwur sing, driver wis fokus ing dalan, supaya padha bakal biso kanggo maca, sinau, turu utawa karya.

Flying long jarak bisa luwih cepet saka lelungan kanthi Sepur, nanging kanggo jarak cendhak, travel online ora irit wektu. First, sampeyan perlu kanggo njaluk menyang Airport – asring dumunung adoh saka omah wilayah. Sampeyan uga kudu ana paling jam sadurunge wektu Sawit kanggo mriksa lan mbukak liwat keamanan. Yen sampeyan mriksa bagasi, sampeyan bakal kudu ngenteni ing carousel. Lan sing paling kabeh sadurunge telat pesawat utawa mate utawa bis antarane terminal bandara lan gerbang.

Genoa to Langkawi Trains

Turin to Langkawi Trains

Parma kanggo Venice Trains

La Spezia kanggo Venice Trains

 

Aksesibilitas

sun lan stasiun Sepur

 

Bandara asring dumunung njaba kutha, meaning yen sampeyan nampa, sampeyan bakal isih kudu njupuk mobil, bus utawa sepur menyang kutha. Nalika nerangake ningali pandelengan, dalan ing pusat kutha bisa congested lan angel akses dening mobil, supaya njupuk Sepur ndadekake akèh pangertèn ing wilayah metropolitan.

 

Looking tuku sepur karcis kulo karo ora Fees pesenan? Dolan maring SaveATrain.com to ngakses tarif Sepur murah.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)