(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/06/2020)

Anjeun boga beban tina pilihan nalika mutuskeun kumaha ngarambat. Kawas ngaran pilem kawentar, anjeun bisa balik via planes, karéta, jeung mobil. Lamun datang ka nyokot wisata Italia, kumaha oge – aya sababaraha perks definite mun bade ku numpak karéta.

 

Karéta numpak kanyamanan

nak ngarasakeun hiji numpak karéta

 

korsi maskapai nu notoriously pondok dina leg kamar, jeung anjeun teu diijinkeun ngagunakeun alat éléktronik mangsa takeoff jeung badarat. Ieu ngandung harti keur penerbangan pondok, nu nuju dipasrahkeun ka korsi leutik anjeun kanggo mayoritas hiber ka tanpa distractions ditawarkeun ku smartphone jeung teknologi, this is really different from a train ride.

Mobil mindeng méré saeutik leuwih spasi, tapi numpak bisa bumpy jeung sababaraha urang kakurangan tina panyakit mobil – utamana dina lalampahan panjang lamun Anjeun meureun hoyong maca atanapi maén kaulinan. karéta numpak, di sisi anu sanésna, nyadiakeun korsi nyaman sarta numpak lemes – uninterrupted ku takeoff panjang tur kali badarat, deui pangalaman béda from a train ride.

Nalika iinditan ku numpak karéta di Italia, anjeun tiasa nyobian pisan korsi ergonomic nyaman jeung cabins sora-proofed sahiji anyar gancang Frecciarossa 1000 ngalatih.

Naples kana Kareta Genoa

Bekasi kana Kareta Genoa

Rimini kana Kareta Genoa

Siena kana Kareta Genoa

 

Tampilan karéta numpak

nawarkeun perjalanan hawa pintonan hawa spektakuler, tapi ngan pikeun waktu anu singget dugi pesawat ascends tebih saluhureun padesaan. Bari jalan layang henteu biasana picturesque, jalan antara kota tiasa nawiskeun anca pintonan. Sanajan, supir boga konsentrasi di jalan, jadi mung panumpang séjén bisa Marvel di bukit rolling atawa sagara geulis. Karéta numpak ngamungkinkeun sakabeh travelers ngarasakeun keindahan alam luar jandela.

Salah sahiji hal nu ngadangu ti jalma anu ngumbara ka Italy ku rail geus sabaraha anca éta pikeun perjalanan karéta salila Panonpoé Tilelep.

journeys karéta di Italia mangrupakeun sabagian geulis so make sure you travel along the Cinque Terra between Levanto and La Spezia, atanapi iinditan handap basisir wétan ti Rimini mun Catania.

Messina kana Kareta Palermo

Syracuse kana Kareta Palermo

Sisilia jeung Kareta Palermo

Catania kana Kareta Palermo

 

 

harga

nyaeta lalampahan karéta numpak leuwih affordable ti ngalayang. rental mobil tiasa ongkos-éféktif, Tapi mun anjeun nambahkeun asuransi, gas na waktu (Beuki lila nyetir hartina leuwih peuting akomodasi) lalampahan anjeun bisa meunang mahal gancang. Anjeun oge bisa nyandak hiji numpak karéta sapeuting, Cara nu mayar akomodasi sarta angkutan dina hiji.

Roma pikeun Kareta Levanto

Siena kana Kareta La Spezia

Rimini kana Kareta La Spezia

La Spezia kana Kareta Levanto

 

lingkungan

waktos Panonpoé Tilelep leuwih gunung

 

Karéta emit jauh leuwih saeutik émisi karbon than planes or cars. Numutkeun studi a, mobil ngaluarkeun dua kali jumlah CO2 than trains do.

Planes ngakibatkeun paling pangaruh lingkungan. Lamun milih antara ngalayang atawa nyokot karéta a, mertimbangkeun ieu: planes nganggo mayoritas suluh maranéhanana pikeun takeoff jeung badarat. Bari kieu evens kaluar leuwih panjang penerbangan lila-haul, eta hartina beuki pisan suluh per kilométer ieu dipake keur penerbangan pondok, kayaning iinditan dina Italia.

Salian éta, paling urang indit bandara ku mobil atawa taksi, nambahkeun émisi karbon deui total maranéhna. Ieu ngandung harti ngajadikeun rasa lingkungan langkung nyandak hiji numpak intercity karéta ti hiber pondok atawa drive a.

Kumisan ti pamakéan bensin jeung solar, aya ogé rame sareng polusi udara, kitu ogé butuh mobil parkir di kota nu geus kakurangan spasi héjo.

Milan ka Kareta bekasi

Lake Como kana Kareta bekasi

Genoa kana Kareta bekasi

Parma kana Kareta bekasi

 

Karéta numpak aman

Lamun ngukur fatalities per panumpang-mil, ngapung loba aman ti nyetir. Di dieu téh naha: aya kasempetan kirang tina kasalahan manusa, tur éta leuwih hésé pikeun jadi pilot ti pikeun ménta hiji licensee supir. Tumut kana kaayaan akun jalan na tiredness on drive panjang, éta gampang pikeun nempo naha milih pesawat hiji aman ti mobil a.

Dibandingkeun karéta, kumaha oge, planes henteu rada sakumaha aman. Karéta ngarambat sapanjang lagu dina speeds laun, hartina aya kasempetan kirang ti nabrak dibandingkeun planes. Dina kasus derailment, nu speeds laun hartosna résiko kirang.

Florence kana Kareta Rimini

Roma pikeun Kareta Rimini

Milan ka Kareta Rimini

Venice kana Kareta Rimini

 

Travel TIME

Hiji freeway jalur rata ngalir ngeunaan 2,500 jalma per jam – bari garis karéta has bisa mawa 50,000 jalma per jam. Hal ieu ngajadikeun perjalanan karéta numpak substansi leuwih gancang ti nyetir, utamana lamun faktor di slow-pindah lalulintas, ngeureunkeun jalan, lampu lalulintas sarta robah warna ka warna salah dilawan. Di luhur nu, supir boga bade difokuskeun jalan, ngarah gé jadi bisa maca, diajar, sare atawa pagawean.

Ngalayang jarak lila meureun gancang ti iinditan ku karéta, tapi keur jarak pondok, perjalanan hawa teu ngahemat waktos. kahiji, Anjeun kudu dibere bandara – mindeng situated tebih ti wewengkon padumukan. Anjeun oge kudu jadi aya sahanteuna sajam sateuacan waktos takeoff anjeun pikeun pariksa di na ngaliwat kaamanan. lamun pariksa bagasi, Anjeun gé kudu ngadagoan eta di carousel nu. Tur éta sadayana sateuacan sagala Nepi hiber atawa leumpang atawa beus antara terminal bandara na Gerbang.

Genoa mun Venice Kareta

Bekasi mun Venice Kareta

Parma mun Venice Kareta

La Spezia mun Venice Kareta

 

diakses

panonpoé jeung stasiun karéta

 

Bandara nu mindeng situated luar kota, hartina sakali anjeun darat, anjeun masih gé kudu nyandak mobil a, beus atawa karéta kana kota. Lamun datang ka ningali wisata, jalan di puseur kota bisa congested na hésé aksés ku mobil, jadi ngalakukeun karéta a ngajadikeun loba akal di daerah metropolitan.

 

Pilari mésér karéta tiket numpak kalawan euweuh waragad booking? nganjang SaveATrain.com to ngakses ongkos karéta cheapest.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)