(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

transportasi ril cara-loropaken lingkungan paling kanggo lelungan. Èfèk omah saka emisi gas saben kilometer ing transportasi sepur punika 80% kurang saka mobil. Ing sawetara negara, kurang saka 3% kabeh transportasi emisi gas teka saka sepur. Mung cara liyane lingkungan loropaken saka sepur sing mlaku-mlaku lan cycling. ana sing akeh alasan apa milih kanggo lelungan kanthi Sepur punika lingkungan loropaken lan kita seneng bareng karo sampeyan!

Baris Sepur khas bisa nindakake 50,000 wong saben jam. Bandingake iki karo lane tol, kang bisa mindhah mung 2,500 wong saben jam.

 

Ndeleng kirim ing Instagram

New meets lawas #GWR #greatwesternrailway #newtrains #hst

A kirim sambungan dening Nigel C Williamson (@ nigelw68) ing

 

Nalika mbedakake transportasi motor karo alur, biaya external, gangguan, polusi udara, kacilakan, lan rusak infrastruktur, lan rame sing adoh ngisor ing sepur saka nggunakake kendaraan pribadi.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

gangguan polusi – Apa milih kanggo lelungan kanthi Sepur punika lingkungan loropaken

gangguan polusi efek salabetipun saka gangguan ing manungsa lan kéwan. Iku asil langsung saka miskin urban planning. Problems from noise pollution date back to ancient Rome! dina iki, gangguan polusi saka montor bisa nimbulaké karusakan kanggo negara psychological wong. Gejala kalebu hipertensi, tingkat-kaku dhuwur, tinnitus, gangguan turu, lan efek liya sing mbebayani.

saiki, ana ngukur kanggo matesi impact saka gangguan roadway. ngukur kalebu alangan gangguan, matesi kecepatan kendaraan, ganti roadway tektur, uga kontrol lalu lintas sing ngaktifake aliran kendaraan Gamelan. Iki tegese montor ing sistem kontrol lalu lintas kudu nggunakake rem lan percepatan sing kurang.

Sepur iku lingkungan loropaken lan sing kritis. India ningali dodolan mobil nambah ing basis taunan. China wis mbadek kanggo duwe 300 yuta mobil ing dalan dening 2030. Aviation lan travel kapal uga nambah emisi CO2 global. Katon yen metu kabeh mode transportasi, mung sepur sing tetep emisi kurang lan sustainable kanggo masa depan.

mobil listrik lan Sato temenan luwih kanggo lingkungan saka montor tradisional, nanging masalah dina iku sing mobil sing larang banget kanggo didol ing tingkat sing bakal Balance metu jalaran negatif saka mobil.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Florence kanggo Roma Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

 

sepur diesel lan sepur listrik

Ana prabédan antarane diesel sepur lan listrik sepur. sepur listrik emit 20-35% karbon kurang saka Sepur diesel. A train punika lingkungan loropaken sepur utamané Electric sing powered by dianyari energi lan tawaran laku karbon-free. emisi saka sepur ing Eropah bakal nyuda dening luwih 50% dening 2030. Iki tokoh gedhe wiwit akun sepur kanggo 8.5% kabeh kegiatan travel.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

Ndeleng kirim ing Instagram

#ilustrasi #environment #carpolution

A kirim sambungan dening Dave Wheeler (@davewheelerstudio) ing

Sepur utawa kapal mabur – kok milih kanggo lelungan kanthi Sepur punika lingkungan loropaken

Sawetara item saka kapentingan nalika mbandingaken sepur kanggo pesawat iku pesawat kudu nggunakake jumlah luar biasa saka bahan bakar kanggo loro Sawit lan landing. uga, nalika wong lelungan kanthi bidang, wong kathah kanggo njaluk menyang bandara dening mobil. Iki kanggo nambah emisi CO2 kanggo lelampahan. Iki ndadekake njupuk Intercity Sepur ora-brainer kanggo lingkungan.

Ana wis sawetara pembangunan anyar, utamané kanggo wong lelungan kanggo bisnis sing informed dening agen travel saka impact karbon penerbangan sing. uga, aside saka lingkungan, iku banget angel kanggo nggayuh pusat kutha kanthi car, déné, yen sampeyan ana ing sepur, sampeyan duwe akses langsung menyang pusat metropolitan. iki, luwih kerep tinimbang ora, uga ateges wis akeh luwih cepet kanggo lelungan kanthi Sepur saka sembarang cara liyane.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Verona kanggo Trains Milan

 

Kesimpulane, Sepur iku lingkungan loropaken lan cara-loropaken lingkungan paling kanggo lelungan lan uga nyedhiyani penak kanggo wong lelungan kanggo loro bisnis lan kesenengan. Tambah ing montor ing dalan tegese rame lan polusi ing Tambah lan sepur sing jawaban transportasi kanggo nglindhungi lingkungan.

 

Apa looking tuku karcis sepur karo ora Fees pesenan? menyang www.saveatrain.com kanggo njaluk akses menyang tarif Sepur murah.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)