(Last Updated On: 31/08/2019)

angkutan rail nyaeta cara ramah-lingkungan nu diperlukeun keur indit. The éfék imah kaca ti emisi gas per kilométer dina angkutan kareta api geus 80% kirang ti mobil. Di sababaraha nagara, kirang ti 3% sadaya angkutan emisi gas datangna ti karéta. Hijina metode leuwih ramah lingkungan ti karéta nu leumpang na Ngabuburit. Tuh anu loba alesan naha milih nu diperlukeun keur indit ku karéta téh ramah lingkungan tur urang hoyong bagikeun ieu sareng anjeun!

A garis karéta has bisa mawa 50,000 jalma per jam. Bandingkeun ieu ku jalur freeway, nu bisa mindahkeun wungkul 2,500 jalma per jam.

 

 

Nalika kontras angkutan motor kalayan rail, waragad éksternal, sora, polusi udara, kacilakaan, sarta deterioration infrastruktur, sarta kamacetan anu tebih handap dina karéta ti maké kandaraan pribadi.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

polusi noise – Naha milih ngarambat ku karéta téh ramah lingkungan

polusi noise nyaeta pangaruh ngarugikeun noise dina duanana manusa jeung sato. Éta hasil langsung tina goréng tata kota. Problems from noise pollution date back to ancient Rome! Dinten, polusi noise tina mobil bisa ngabalukarkeun karuksakan kana kaayaan psikologis urang urang. Gejala kaasup hipertensi, tingkat-stress tinggi, tinnitus, gangguan saré, jeung épék ngabahayakeun séjén.

ayeuna, aya ukuran pikeun ngawatesan dampak noise roadway. Ukuran kaasup halangan noise, ngawatesan speeds wahana, ngarobah roadway tékstur, kitu ogé kadali lalulintas nu ngaktipkeun aliran wahana lemes. Ieu ngandung harti yén mobil dina sistem kadali lalulintas bakal perlu make rem na akselerasi maranéhna kirang.

karéta nu geus ramah lingkungan jeung nu kritis. India geus ningali jualan mobil ngaronjatkeun kana hiji basis taunan. Cina diprediksi mun gaduh 300 juta mobil dina jalan ku 2030. Aviation jeung perjalanan kapal ogé nambahkeun kana emisi CO2 global. Nembongan yen kaluar tina sagala modus angkutan, ukur karéta nu ngajaga émisi lemah sareng sustainable keur mangsa nu bakal datang.

mobil listrik jeung Hybrid anu écés hadé pikeun lingkungan ti mobil tradisional, tapi masalah kiwari nyaeta mobil ieu teuing mahal bisa dijual kalawan tingkat anu bakal saimbang kaluar konsékuansi négatip mobil.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice mun madang Kareta

 

 

karéta solar jeung karéta listrik

Aya bédana antara solar karéta jeung listrik karéta. karéta listrik emit 20-35% karbon kirang ti karéta solar. Hiji karéta téh ramah lingkungan karéta utamana Electric nu Powered by énergi renewable na tawaran journeys karbon bébas. émisi tina karéta di Éropa bakal ngurangan ku salajengna 50% ku 2030. Pekuncén ieu hébat saprak akun karéta keur 8.5% sadaya kagiatan lalampahan.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

Nempo pos ieu dina Instagram

#ilustrasi #environment #carpolution

A pos dibagikeun ku Dave fahad (@davewheelerstudio) on

Karéta atawa planes – naha milih nu diperlukeun keur indit ku karéta téh ramah lingkungan

Sababaraha item dipikaresep lamun ngabandingkeun karéta keur planes éta planes kedah nganggo jumlah luar biasa suluh pikeun duanana takeoff jeung badarat. oge, nalika urang indit ku pesawat, aranjeunna condong meunang ka bandara ku mobil. Ieu nambihan kana emisi CO2 pikeun lalampahan maranéhanana. Hal ieu ngajadikeun nyokot hiji intercity karéta a no-brainer pikeun lingkungan.

Aya geus sababaraha kamajuan panganyarna, utamana pikeun jalma iinditan pikeun bisnis saha nu informed ku agén perjalanan tina dampak karbon penerbangan maranéhna. oge, kumisan ti lingkungan, eta pisan hésé ngahontal puseur kota ku mobil, sedengkeun, lamun aya di karéta a, anjeun gaduh wasa langsung ka puseur metropolitan. ieu, beuki sering ti moal, ogé ngandung harti yén ieu leuwih gancang diperlukeun keur indit ku karéta ti sagala metoda sejenna.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Kasimpulanana, karéta hiji ramah lingkungan tur cara ramah-lingkungan nu diperlukeun keur indit sarta ogé nyadiakeun genah pikeun jalma iinditan boh bisnis jeung pelesir. Kanaékan mobil di jalan hartina kamacetan sarta polusi aya di kanaékan jeung karéta nu jawaban angkutan ngajaga lingkungan.

 

Anjeun pilari mésér tikét karéta nu taya waragad booking? buka www.saveatrain.com mun meunang aksés ka ongkos karéta cheapest.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)