(Paling Keri Dianyari On: 07/06/2020)

Nalika planning liburan kanggo kulawarga, saperangan utawa klompok kanca, paling asring angel kanggo njaluk wong setuju. Siji bab iku bakal gampang setuju, Nanging, iku apa kanggo nyewa mobil utawa pindhah dening Sepur. Punika kok Sepur tripping luwih saka dalan tripping.

 

Oleh nduweni drive

Nalika njupuk dalan trip, wong tansah wis dadi driver. Tegese ing paling siji wong wis teka ing sukunipun saka panggonan kesel. Nambah kaku navigasi lan kamungkinan saka njupuk ilang, lan sampeyan bakal pesenan tiket Sepur Panjenengan saiki dina, supaya maca kok Sepur tripping cara kanggo lelungan.

Amsterdam menyang London kanthi kereta api

Rotterdam menyang London kanthi sepur

Paris menyang London kanthi sepur

Brussels menyang London kanthi sepur

 

video saka kamar nalika Sepur tripping alam

Comfort lan views

Yen sampeyan tau tindak ing dalan trip kanak-kanak, sampeyan bakal ngerti bab perang kanggo lenggahan jendhela, wiwit ora kepengin supaya squashed ing tengah jog mburi. On Sepur kulo tripping, kabeh kursi merata nyaman lan duwe ndeleng apik. Ing kursi ing anyar sepur Trenitalia utamané nyaman, supaya manawa kanggo Book trip ing Frecciarossa Dhuwur-kacepetan sepur.

Gabung menyang Zurich kanthi sepur

Lucerne menyang Zurich kanthi sepur

Bern menyang Zurich kanthi sepur

Geneva menyang Zurich kanthi sepur

 

Train tripping lan turu Sepur

ing mobil, mung penumpang bisa turu malah banjur, iku ora ing amben nyaman. sepur sewengi sing cara pinter njupuk kanggo tujuan sabanjuré cepet nanging uga nyimpen ing akomodasi kanggo wengi.

London menyang Brussel kanthi sepur

Brussels menyang Cologne kanthi sepur

Cologne menyang Wina kanthi sepur

Cologne menyang Innsbruck nganggo sepur

 

 

Parking vs Train tripping

Ing dalan trip, sampeyan kudu golek panggonan kanggo taman mobil aman sewengi. Apa liyane angel sanadyan, wis nemokake panggonan kanggo taman ing wilayah metropolitan lan utamané ing wilayah wisata kaya Colosseum ing Roma utawa Katedral Florence ing Florence. Wiwit papan ing premium watara iki, parking biaya premium banget.

Brussel menyang Amsterdam kanthi sepur

London menyang Amsterdam kanthi kereta api

Berlin menyang Amsterdam kanthi kereta api

Paris menyang Amsterdam kanthi sepur

 

nalika Sepur tripping sampeyan mencet alur lan mung ngendhokke
path Railroad

Lingkungan

Perjalanan Road kondhang kanggo emisi karbon dhuwur, lan baterei dilakokno mobil sing angel lan larang kanggo ngrekrut. Kebeneran – ana cara sing luwih apik. Sepur tripping – utamané ing sepur anyar – duwe akeh impact ngisor ing ibu bumi, supaya sampeyan bisa seneng Panjenengan sirno-free vacation.

 

Siap Book petualangan tripping sampeyan? Dolan maring Simpen A Train lan njaluk karcis sepur murah.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-train-tripping-is-better-than-road-tripping/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)