(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/06/2020)

Nalika perencanaan liburan pikeun kulawarga, sababaraha atawa group of babaturan, éta mindeng hésé pikeun meunangkeun dulur satuju. Hiji hal eta bakal gampang mun satuju kana, kumaha oge, nyaéta naha ka nyéwa mobil atawa buka ku karéta. Di dieu téh naha karéta tripping leuwih hade tinimbang jalan tripping.

 

Taya sahijieun boga ngajalankeun

Lamun nyokot jalan lalampahan, batur salawasna boga janten supir. Éta hartina sahanteuna hiji jalma geus sumping di unggal leg sahiji tujuan capé. Tambahkeun stress of navigasi jeung kamungkinan lalaki leungit, jeung anjeun bakal booking tiket karéta Anjeun any day now, kitu maca naha karéta tripping mangrupakeun cara keur indit.

Amsterdam ka London nganggo karéta

Rotterdam ka London nganggo karéta

Paris ka London nganggo karéta

Brussel ka London kalayan karéta

 

video ti kabin bari karéta tripping nyaeta alam

Kanyamanan sarta pintonan

Mun anjeun kantos nuluykeun lalampahan jalan budak leutik, Anjeun gé nyaho ngeunaan gelut pikeun korsi jandela, saprak taya sahijieun hayang jadi squashed di tengah jok deui. Dina numpak karéta tripping, kabéh korsi nu sarua nyaman jeung boga view alus. The korsi dina anyar karéta Trenitalia anu utamana nyaman, sangkan mastikeun buku lalampahan dina Frecciarossa -Speed ​​tinggi karéta.

Digabungkeun ka Zurich sareng karéta

Lucerne ka Zurich sareng karéta

Bern ka Zurich sareng karéta

Jenéwa ka Zurich sareng karéta

 

Karéta Tripping na Saré dina karéta nu

dina mobil, mung panumpang bisa bobo na malah lajeng, éta moal dina ranjang nyaman. karéta sapeuting mangrupa cara pinter meunang ka tujuan Anjeun salajengna gancang bari ogé nyimpen dina akomodasi keur peuting.

London ka Brussel nganggo karéta

Brussel ka Cologne nganggo karéta

Cologne ka Wina nganggo karéta

Cologne ka Innsbruck sareng karéta

 

 

Parkir vs Train Tripping

Dina jalan lalampahan, Anjeun kudu neangan tempat parkir mobil anjeun aman sapeuting. Naon leuwih hese sanajan, geus nyungsi tempat keur parkir di wewengkon metropolitan sarta hususna dina wewengkon wisata kawas Colosseum di Roma atawa Duomo of madang di Florence. Kusabab spasi kiwari keur aya dina premium sabudeureun situs ieu, parkir waragad premium a teuing.

Brussel ka Amsterdam nganggo karéta

London ka Amsterdam nganggo karéta

Berlin ka Amsterdam nganggo karéta

Paris ka Amsterdam nganggo karéta

 

bari karéta tripping Anjeun pencét rail jeung ngan bersantai
jalur kareta

lingkungan

nyaeta lalampahan Jalan notorious pikeun émisi karbon tinggi na, jeung batré dioperasikeun mobil téh hésé tur mahal pikeun nyewa. Kabeneran – aya cara hadé. karéta tripping – utamana dina karéta anyar – boga teuing dampak handap dina indung bumi, sangkan bisa ngarasakeun Anjeun kasalahan-gratis pakansi.

 

Ready to book your train tripping adventure? nganjang Simpen A Train tur meunangkeun tiket karéta cheapest.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/why-train-tripping-is-better-than-road-tripping/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)