(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2019)

Saben pacangan anggur bener mangerténi sing cities anggur ing Eropah kurban anggur terjangkau lan apik tenan. saka Prancis menyang Italia, lan luwih, negara diidentifikasi dening akeh duwe anggur paling apik ing donya.

ing sisih, iki amarga kahanan iklim akeh becik, nanging isih minangka gambar. Ora everyone mangerténi carane nggawe anggur paling éca.

penyayang Wine ngerti sing sawetara panggonan sing dicokot hard kanggo tekan dening Sepur lagi bosok ing deso. matur nuwun sanget, Eropah kulon Wis pirang-pirang kutha sing isih bisa kurban anggur paling apik ing Eropah. Plus, sampeyan ora bakal duwe alangan dhewe ing nemokake cara kanggo njaluk bantuan kanggo wong-wong mau, kabeh iki diakses dening Sepur. Yen titik wiwitan iku samubarang negara utama ing Eropah, sampeyan bakal duwe wektu gampang njupuk ana.

Kanthi kabeh sing ing atine, ayo kang njupuk dipikir ing dhaftar pokok saka kutha anggur paling apik ing Eropah lan carane kanggo visit dening Sepur.

 

koblenz, Jerman

koblenz Wine Kutha ing Eropah

 

Sayange ora dikenal kanggo wong, Valley Rhine Kali ing Jerman kapenuhan anggur kualitas. Padha gawé anggur paling apik ing kabeh Jerman, lan sing paling akeh tekan Koblenz.

kutha cilik iki dumunung ing kali Rhine lan nawakake sawetara saka bar anggur paling apik lan restoran ing wilayah. Iku utamané ayu, ora kaya sawetara kutha-kutha liyané ageng ing wilayah.

Anggur wilayah sing misuwur kanggo gadhah anggur Riesling paling apik ing donya. Yen sampeyan arep sing arep bukak kutha apik saka Koblenz, sampeyan bakal kudu nyoba loro kaca utawa anggur putih kadhemen.

Njupuk kanggo Koblenz cukup gampang, minangka wis salah siji saka lokasi paling apik kabeh kutha anggur Rhine Valley. Iku setengah dalan antara rong kutha utama Jerman - Cologne lan Frankfurt, lan sepur cepet sing arep Koblenz saka loro. Opo meneh, kutha dumunung ing route Sepur apik frequented Rhine Valley.

Neng akhir, kutha iki relatif cedhak wates karo Walanda, Belgium, Luxembourg, lan Prancis. Sing artine sampeyan bakal duwe ora ana alangan nemokake Sepur saka negara iki uga.

Berlin kanggo Trains Koblenz

Frankfurt kanggo Trains Koblenz

Luksemburg Trains Koblenz

Stuttgart kanggo Trains Koblenz

 

Vienna, Austria

Wina ora mung ing kutha-kutha paling apik kanggo manggon ing; iku uga ing kutha-kutha anggur paling apik ing Eropah. negara mrodhuksi kathah saka anggur ing umum, paling kang saka anggur bebarengan ing Danube lembah. Wina dhewe iku salah siji saka sawetara donya huruf sing mrodhuksi anggur ing kutha.

Kabeh sing tegese sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo nyoba paling anggur negara wis kanggo kurban, tengen ing Wina. Salajengipun, sampeyan kudu ngerti sing botol anggur kanggo seneng iku Weissburgunder.

Wina iku ibukutha Austria lan salah siji kutha gedhé ing Eropa, tegesipun sampeyan bakal cepet njaluk ana dening Sepur. Iku alur penghubung tengah sing nduweni sambungan menyang negara-negara tanggané.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Pick ketok Kita Top 5 cities anggur ing Eropah Bordeaux, France

Bordeaux Wine Kutha ing Eropah

 

Sing menowo karo anggur, ngerti sing Bordeaux ing Prancis yaiku salah siji kutha anggur paling dikenal ing donya. Makane iku ing dhaptar kutha anggur paling apik ing Eropah. Kabeh anggur digawe ing wilayah iki misuwur mili menyang kutha kanggo sante.

Bordeaux anggur ingkang kawéntar sing cathetan Mineral lan woh, saka woh tart kanggo woh mateng legi. anggur iki uga duwe kemampuan kanggo sange umur uga. Produsen asring ninggalake menyang umur kanggo sawetara dekade.

alamiah, sampeyan ora kudu nyoba anggur lawas sing biaya rejeki kanggo nemu anggur paling wilayah kang. Ana kathah anggur terjangkau karo aspek rega-nilai ngédap. Anggur ndhuwur sampeyan kudu nyoba punika Red Bordeaux.

Sik njongko kutha ora dadi masalah, ora ketompo ngendi sampeyan lagi dumunung ing Eropah Kulon. Opo meneh, paling saka garis Sepur arep Bordeaux tawaran dhuwur-kacepetan sepur. Sampeyan mung kudu sawetara jam kanggo tekan kutha saka ngendi wae ing Prancis. Sepur saka Paris tekan Bordeaux ing kurang saka 3 jam!

Toulouse ke Trains Bordeaux

Paris kanggo Trains Bordeaux

Lyon kanggo Trains Bordeaux

Marseilles kanggo Trains Bordeaux

 

Florence, Italy is our last Wine Cities in Europe

Permata Tuscany, yen ora kabeh Italia, Florence punika kutha sampurna karo anggur paling apik ing negara. Ana sawetara desa kabeh sak kutha sing gawé anggur Sangiovese apik lan kabeh mau kanggo pantes dadi ing dhaftar kutha anggur ing Eropah. Iki desa nggantheng lan interior Italia nggumunke hard kanggo nggayuh, nanging kutha Florence ora.

Sampeyan bisa tekan kutha numpak sepur saka ngendi wae ing Italia, utawa luwih, kaya Swiss lan Prancis. Ana biasa, dhuwur-kacepetan sepur sing pindhah kaping pirang-pirang saben dina saka Milan lan Roma, nanging uga saka Venice. lelungan kasebut njupuk kurang saka rong jam, lan sampeyan entuk kasempatan kanggo ndeleng bukit ayu lan kothak Italia.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Pisa to Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

 

Dadi sampeyan siap kanggo seneng kutha anggur ing Eropah? SaveATrain.com bakal mbantu kanggo kutha ing Eropah, cepet, mirah lan karo eseman!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/wine-cities-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)