(Last Updated On: 02/10/2019)

Unggal lover anggur leres weruh yén dayeuh anggur di Éropa nawiskeun anggur affordable tur endah. ti Perancis jeung Italia, sarta salajengna, Nagara ieu aya nu diidentipikasi ku loba jeung boga wines pangalusna di dunya.

dina bagian, ieu téh alatan kaayaanana iklim tumuwuh idéal, tapi masih mangrupa seni. Teu sadaya jelema weruh kumaha carana sangkan wines paling nikmat.

pencinta anggur nyaho yén sababaraha tempat anu saeutik hésé ngahontal ku karéta sabab nu rooted dina padesaan. Thankfully, Éropa kulon boga sababaraha kota nu masih bisa nawarkeun maneh teh wines pangalusna di Éropa. tambah, Anjeun moal kudu gangguan diri dina nyungsi cara nepi ka aranjeunna, salaku sakabéh ieu diaksés ku karéta. Lamun titik awal anjeun salah sahiji nagara utama di Éropa, Anjeun gé boga hiji waktos gampang meunang aya.

Kalayan sakabéh nu dina pikiran, hayu urang nyandak katingal di daptar pamungkas sahiji kota anggur pangalusna di Éropa sarta cara didatangan aranjeunna ku karéta.

 

Koblenz, Jérman

koblenz Anggur Dayeuh Nu di Éropa

 

Hanjakal teu dipikawanoh ka dulur, Valley Rhine Walungan nu di Jerman ieu ngeusi kebon anggur kualitas. Aranjeunna ngahasilkeun wines pangalusna di sakabéh Jerman, sarta lolobana ti maranéhanana ngahontal Koblenz.

kota leutik ieu perenahna di sisi walungan Rhine sarta nawarkeun sababaraha bar anggur pangalusna sarta réstoran di wewengkon. Ieu utamana geulis, teu resep sababaraha kota sejenna badag di wewengkon.

Kebon anggur wewengkon anu kondang pikeun ngabogaan anggur Riesling pangalusna di dunya. Lamun mutuskeun rék nganjang ka kota endah tina Koblenz, Anjeun kudu nyobaan hiji dua kaca atawa anggur bodas tiis.

Meunang Koblenz cukup gampang, sakumaha eta boga salah sahiji lokasi pangalusna sadaya kota anggur Rhine Valley. Ieu satengahna antara dua kota utama Jerman - Cologne sarta Frankfurt, jeung karéta gancang bade Koblenz ti duanana. Naon deui, kota perenahna dina jalur karéta endah frequented Rhine Valley.

Tungtungna, kota nu relatif deukeut wates jeung Walanda, Bélgia, Luksemburg, jeung Perancis. Nu hartina anjeun kudu aya kasulitan manggihan hiji karéta ti nagara ieu ogé.

Berlin kana Kareta Koblenz

Frankfurt kana Kareta Koblenz

Luksemburg kana Kareta Koblenz

Stuttgart kana Kareta Koblenz

 

Wina, Austria

Wina teu ngan diantara kota pangalusna pikeun hirup di; éta ogé diantara kota anggur pangalusna di Éropa. nagara ngahasilkeun loba anggur di umum, lolobana nu ti kebon anggur sapanjang Délta lebak. Wina sorangan salah sahiji ti saeutik gede dunya nu ngahasilkeun anggur jero kota.

Sakabéh nu ngandung harti yén anjeun bakal boga kasempetan pikeun nyobaan nu pangalusna wines nagara geus nawarkeun, katuhu di Wina. Saterusna, Anjeun kudu nyaho yén botol anggur ngarasakeun nyaeta Weissburgunder.

Wina nyaeta ibukota Austria sarta salah sahiji kota utama di Éropa, hartina anjeun gé gancang meunang aya ku karéta. Ieu téh mangrupa hub rail sentral anu boga sambungan ka sababaraha nagara tatangga.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

pick atra kami pikeun Top 5 Kota anggur di Éropa nyaéta Bordeaux, Perancis

Bordeaux Anggur Dayeuh Nu di Éropa

 

Pamadegan nu akrab jeung wines, nyaho yén Bordeaux di Perancis mangrupakeun salah sahiji gede anggur paling dipikawanoh ti dunya. Éta naha éta dina daptar kota anggur pangalusna di Éropa. Sagala anggur dijieun di wewengkon ieu kawentar ngalir kana kota bisa ngarasakeun.

Bordeaux wines anu kasohor maranéhna catetan mineral jeung buah, ti buah tart ka buah asak amis. wines ieu ogé miboga kamampuh endah mun umurna ogé. The makers mindeng ninggalkeun aranjeunna keur umur sababaraha dekade.

asli, anjeun teu kudu nyobaan wines heubeul nu ngarugikeun pakaya ka ngalaman wines pangalusna wewengkon urang. Aya nyatu wines affordable kalawan hiji babandingan harga-nilai luar biasa. Anggur luhureun anjeun kedah coba dieu téh Beureum Bordeaux.

Ngahontal kota moal aya masalah, euweuh urusan mana nu nuju lokasina di Éropa Kulon. Naon deui, lolobana garis karéta bade Bordeaux tawaran karéta-speed tinggi. Anjeun ngan bakal butuh sababaraha jam nepi ka ngahontal kota ti mana di Perancis. The karéta ti Paris ngahontal Bordeaux dina waktu kurang ti 3 jam!

Toulouse kana Kareta Bordeaux

Paris keur Kareta Bordeaux

Lyon kana Kareta Bordeaux

Marseille kana Kareta Bordeaux

 

Florence, Italy is our last Wine Cities in Europe

The permata Toscana, lamun henteu sakabéh Italia, Florence teh kota sampurna jeung wines pangalusna dina nagara. Aya sababaraha desa kabeh sabudeureun kota anu ngahasilkeun anggur Sangiovese éndah tur sakabéh aranjeunna ka pantes jadi dina daptar kota anggur di Éropa. Ieu desa anca sarta interior Italia stunning anu teuas pikeun ngahontal, Tapi dayeuh madang teu.

Anjeun tiasa ngahontal kota ku karéta ti mana di Italia, atanapi salajengna, siga Swiss jeung Perancis. Aya nu biasa, karéta-speed tinggi anu buka sababaraha kali unggal poe ti Milan jeung Roma, tapi ogé tina Venice. perjalanan ieu nyandak kirang ti dua jam, tur anjeun meunang kasempetan pikeun ningali bukit indah tur widang Italia.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Pisa pikeun madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

 

Sangkan anjeun siap ngarasakeun kota anggur di Éropa? SaveATrain.com bakal mantuan anjeun meunang ka mana wae kotana di Eropa, gancang, mirah tur kalawan seuri!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/wine-cities-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)