(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/02/2020)

Éropa ngabogaan pesona usum nu tangtu dina mangsa bulan tiis anu kawas naon lokasi di dunya. Aya loba rupa, na euweuh dua tempat boga rarasaan na atmosfir sarua. Kanyataanna, loba jalma disebutkeun yen kota jeung kota salila bulan tiis ngarasa kawas iinditan ka tujuan anyar. Usum boga kamampuh hebat mun transformasi Éropa sakabéhna, sarta dina gilirannana, nyieun hiji pangalaman sagemblengna anyar pikeun datang yén maranéhna moal bisa ngalaman iraha wae lianna taun. Salju ragrag brings kalawan eta loba aktivitas usum jeung libur Kadé make sagalana pisan festive. Sanajan kelimpahan parobahan jeung kageulisan, mustahil mun didatangan sagalana. Upami Anjeun hoyong diperlukeun keur indit mun ditambahan paling spot perjalanan populér, didatangan ieu 5 maksud usum di eropa.

 

1. Usum maksud Di Éropa: Budapest, Hungaria

Upami Anjeun keur néangan keur usum a Wonderland anu bakal reueus pisan anjeun, lajeng neuteup euweuh salajengna ti Budapest. Ieu dayeuh sampurna pikeun hiji getaway usum. Salah sahiji alesan utama anu loba milih Budapest nyaéta ongkos affordable. Anjeun meunang ngalaman hiji kota denok pikeun laju affordable. Budapest téh biasana pinuh ku wisatawan salila usum panas. Sanajan, salila usum tiis, anjeun meunang ningali kaendahan kota kalawan panongton minimal. Sajaba ti eta, you get a lot of chimney cakes and tasty wine.

Hiji bonus tambahan teh stunning Margaret Island. Ieu téh mangrupa tempat sampurna mun datangna lamun hayang boga hiji tarung snowball epik. A loba locals jeung wisatawan ngumpulkeun jeung para sahabat terasrasakeun salju. Lamun gelut snowball henteu keur anjeun, lajeng mikaresep skating di hareup puri a! Budapest Kota Taman janten hiji rink és skating salila usum tiis. Sakali anjeun rengse maén dina salju, anjeun bisa ngaléngkah ka mandi. The Gellert spa endah mangrupakeun tempat gede haneut nepi terasrasakeun sababaraha cai termal.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Venice, Itali

Venice bisa jadi hal kahiji datang ka pikiran mun anjeun ngabayangkeun Winters Éropa. Sanajan, lamun indit ka kota tina kanal salila usum tiis, anjeun bakal apal eta salamina. jalan nu rame na kafe ribut anu toned handap, jeung anjeun nempo hiji sisi kota nu panas teu bisa némbongkeun. Sagala hustle na bustle sahiji bulan usum panas diganti ku tenang jeung atmosfir hening nu sampurna pikeun stroll usum. Sanajan, eta penting pisan pikeun dicatet yén kota datang ka kahirupan pisan gancang nalika Venice karnaval gulungan sabudeureun. unggal Pébruari, kota meunang surge datang, sarta masker ornate bah jalan kota nu. kostum kreatif sarta penari di jalan nyangking kota sajarah warni pikeun kahirupan. Upami Anjeun hoyong usum meriah nu moal poho, nempatkeun Venice dina daptar Anjeun.

Genoa mun Venice Kareta

Bekasi mun Venice Kareta

Parma mun Venice Kareta

La Spezia mun Venice Kareta

 

 

3. Usum maksud Di Éropa: Paris, Perancis

Perancis associates mayoritas jalma kalawan asakan nikmat na walks romantis. Sanajan, nagara jadi malah leuwih menawan nalika gulungan usum sabudeureun, utamana dina ibukota. Paris geus stunning euweuh urusan naon waktu taun anjeun ngarambat aya. lebar, moal loba jalma meunang ngalaman eta salila usum colder. Paris, Kota cinta jeung roman, nyaeta pastikeun delight sarta ngingetkeun Anjeun lamun teu kapikiran ngagem jaket haneut tur attire usum séjén. Usum festive brings Paris pikeun kahirupan. Datang henteu ngan bisa meunang ka indulge di dahareun nikmat sarta festival anggur. Sanajan, eta oge waktos sampurna ningali acara kawas nu The Festival Cikal di Musee des Arts Fairground jeung Lampu Festival di Jardin des Plantes.

Ngajajah pasar kota sarta jalan dipapaésan, bari Anjeun nyandak dina kaéndahan kota. Usum waktos sampurna nyandak keur leumpang sapanjang tepi Seines atanapi musna di jalan tina Le Marais. Sakali anjeun nempo yén, anjeun bisa pop kana warnet Parisian tur mikaresep hiji inuman alus. Sakali anu dipigawé, Anjeun bisa ningali kabeh obyek wisata utama di Paris jeung garis pangsaeutikna.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Paris, France in the winter

 

4. Wina, Austria

Sanajan rébuan wisatawan flock ka Austria kabeh buleud sataun, aya sabagean fairytale ngarasakeun salila usum tiis. Sakabeh kota jeung kota di nagara nu mibanda hiji ngarasakeun enchanting nu geus rada unik. Aya snowfall biasana signifikan tina Nopémber nepi ka Maret. Ieu hartosna yén pencinta salju nu pastikeun adore Winters Austria. Lamun hayang ngalaman hakekat hiji mangsa Austria, mangga buka Wina. Ibukota grand Ieu kasohor sumanget festive sarta karakteristik attire. Mun anjeun dina wanda pikeun sababaraha balanja usum, pastikeun nganjang ka pasar Natal. Wina boga sababaraha paling pasar populér di sakabeh Éropa. Datang meunang ngarasakeun masakan Austria nikmat na inuman sababaraha anggur mulled. Sajaba ti eta, aya rupa item handmade jeung ngeunah coklat Ngaruwat.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Usum maksud Di Éropa: Interlaken, Swiss

Mun anjeun anu baé tina aksi nu teu bisa ngabayangkeun belanja waktos di kota pikeun usum liburan, saterusna Interlaken di Swiss teh tujuan mangsa keur anjeun. Teu kawas populér, maksud kota badag, Interlaken mangrupakeun kota Resort deukeut Alps. Rébuan skiers na snowboarders nyieun jalan pikeun Interlaken unggal usum tiris jeung ngagunakeun bentang luar biasa nu nawaran aréa. Interlaken boga best of duanana alam. firstly, deukeutna jeung aksés merenah pikeun kagiatan gunung endah. Bréh, eta nawarkeun sagalana salah bisa hayang lamun datang ka fasilitas. Naha anjeun mikaresep lampu senang, atawa rék nguji wates anjeun dina jalur ekstrim, Interlaken téh pikeun anjeun. Naon gagasan anjeun senang nya, Anjeun bakal bungah uninga yén anjeun bisa nyieun jalan deui ka kota terasrasakeun sababaraha fondue.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Éropa boga hal for everyone. Ieu nepi ka anjeun mutuskeun kumaha usum Anjeun Wonderland Sigana mah jeung pamakéan Simpen A Train mun meunang aya. Aya loba pangalaman dina bulan usum, so get adventurous and take a bold step forward.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Usum maksud Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-destinations-europe/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)